Dardanel Ton Balıklarında İndirim
Merhaba,
Bu üründen iki tane sepete ekleyince 550TL oluyor, ekstradan 500TL'ye 70TL indirim kuponu vardı bunu da kullanınca 480TL'ye geldi.
sepete 2 tane atıyoruz x ürün satışında 2 paket veriliyor x (3adet x 140gr) bir pakette = totalde 1680GR yapıyor sanıyorum
Normalde 1700gr'lık ürün 550tlye satılıyormuş ve o tek pakette geliyor, bana mantıklı geldiği için paylaşmak istedim, afiyetler olsun
Lenovo Legion M300S + 10 Ufak Mum 330TL
Merhaba, ben almadım ihtiyacım olmadığından, belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim
Hesabıma eklenmiş "n11 Mağazasındaki Ürünlere Bakmadan Geçme" isimli bir kupon var 100/400 indirim yapıyor. Alttaki iki ürünü sepete ekleyince bu indirim geçerli oluyor. Şuan piyasada bundan sonraki en ucuz ürün 430TL gözüküyor ama bir kaç gün önce 300TL bandında satılmış bilginize.
Apple Airtag 809TL
Merhaba, bana uygun geldiği için aldım, pili bitmiş gelebilir şekilde yorumlar var bilginize. Ürün 909TL, sağ tarafta 100/900 indirim var kazan'a tıklarsanız hesabınıza ekleniyor bu üründe kullanabiliyorsunuz.
İkinci elde 600-800 arası fiyat biçmişler gibi gördüm.
Merhabalar, epeyde dolaşırken karşıma çıktı, fiyatı diğer seçeneklere göre uygun gelince ve ikinci elleri 4-5 bin TL civarı gözüküyorken mantıklı geldi aldım. Ben aldıktan sonra 1-2 stok gözüküyordu şuan stok yazmıyor.
Merhabalar, bir araç alma isteğim var fiyatlar artmadan. 200k birikmişim var, 60k daha gelecek gibi duruyor, totalde 250k naktim var. Üzerine 200-350k arası kredi çekebilirim, kredi notum iyi. Yeni iş değiştirdim 1 ay oldu ama öncesinde 1 yıl kadar sabit çalışmıştım.
Araç piyasasından hiç anlamıyordum ama biraz baktım fakat karar veremedim. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim? 301? Egea?
İstediğim şeyler şunlar kabaca;
- Hem enine hem boyuna büyüğüm, rahat edebileceğim bir araç olsun, sedan olursa iyi olur
- Motoru bitmiş olmasın, araç çok arıza çıkartırsa bunalabilirim, zaten maaş kuş kadar kalır krediden sonra o yüzden km'si çok yüksek olmasa iyi olur
- Büyüğüm demiştim o yüzden motor güçsüz olursa yokuşta itmek durumunda kalabilirim içinde fazladan bi kaç at olsun
- Yıl olarak takıntılı değilim aslında ama ne kadar yeni olsa o kadar iyi olur çürük araç almak hiç mantıklı gelmiyor
Sizin aklınıza gelen araba modelleri neler? eğer halihazırda baktığınız veya gözünüze çarpan bir araç varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Xpg Gammix D30 16GB (2x8) DDR4 3200MHZ RAM 899TL
Başlıktaki ürün %5 indirimde 948TL'ye düşmüş durumda. Hepsiburada VISA ile yapılan ödemelere 50/250 indirim yapıyor şuanda, ürün 898TL'ye düşüyor.
Vatan -> i5 11400 işlemci (2339,10 TL)
Merhabalar, son zamanlarda fırsat kovalıyordum, fiyat fena gözükmediği için sipariş geçtim.
|
silinebilir
|
Kutuplarla motorun yönü değişir mi?
|
bir şeyin çok derinlerine inersen öteki yüzüne ulaşırsın. -CK GLAITAHT
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.063
İkinci El Bölümü Mesajları: 373
Konularının görüntülenme sayısı: 52.783 (Bu ay: 4.514)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 459 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El