Şimdi Ara

Richard Dawkins - Tanrı Yanılgısı okuyan var mı ? Kitabı aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabı okuyup da tavsiye eden var mı ? İsmi, dolayısıyla içeriği ilgimi çekti

Hepsiburada.com'da 15 yorum var hepsi de olumlu;

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=9907&Productid=kkuzey09#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 26 Nisan 2013; 20:50:22 >

• Okudum.
    Çevirisi yüzünden sıkıntı çekebilirsin. Per dikkat okumak gerekiyor tam anlamıyla anlamak için. Çünkü anlam kaymaları var. Zor oluyor o çeviriyle okumak. Ama oku, Richard Dawkins bir çok soruyu yanıtlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Okudum.
    Çevirisi yüzünden sıkıntı çekebilirsin. Per dikkat okumak gerekiyor tam anlamıyla anlamak için. Çünkü anlam kaymaları var. Zor oluyor o çeviriyle okumak. Ama oku, Richard Dawkins bir çok soruyu yanıtlıyor

tamam ozaman alıyorum
  • Okuyordum yarım bıraktım , bu kadar kotu çeviri olamaz aynı cümleyi yeri geliyor 5 kere okuman gerekiyor ve sonunda insanı sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 11 Şubat 2013; 21:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hevesle alıp yarıya gelmeden bırakmıştım.çünkü çok kötü bir çevirisi var,bazı cümleleri-paragrafları anlamak için tekrar tekrar okumak gerekiyor.
    bu kitap bazı iddaalara cevap niteliğinde.yani ne bir teisti ateist yapar ne de bir ateistin düşüncelerini kuvvetlendirir.kişisel olarak size pek bir artı sağlamaz ancak okunabilir tabii ki.
  • Önyargını kırarak başla. Çok fazla şey kazandırır bu kitap. Yine de Osho - Tanrı Komplosu bir adım önde sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabın içeriğine biraz bakındım. Okumadan karar vermek yanlış olur ama alıp okumak lazım.
  • Aldım okudum. Oku bence Ama çevrisi harbiden kötü. Sorun çekebilirsin. Türkçe'n iyise anlarsın ama yeri geliyor aynı cümleyi 10 defa okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

Aldım okudum. Oku bence Ama çevrisi harbiden kötü. Sorun çekebilirsin. Türkçe'n iyise anlarsın ama yeri geliyor aynı cümleyi 10 defa okuyorum.

Anlarım sorun yok. Tavsiye edenler de çoğaldı okumaktan zarar gelmez, ekledim listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

Aldım okudum. Oku bence Ama çevrisi harbiden kötü. Sorun çekebilirsin. Türkçe'n iyise anlarsın ama yeri geliyor aynı cümleyi 10 defa okuyorum.

Anlarım sorun yok. Tavsiye edenler de çoğaldı okumaktan zarar gelmez, ekledim listeye

Okurken ateist olabilirsin

• ateistlerin başucu kitabı imiş ona gore....

tabiki okuyup farklı bilgilerde aklının bir kosesinde kalsın
  • Biz de listemize alalım meslektaşım olması da okuma isteğimi artırıyor
  • çevirisi berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

çevirisi berbat

Evet herkes bu konuda hemfikir fakat baya merak ediyorum. Hala sepetimde duruyor çıkarayım mı kalsın mı bilemedim

• Kardeş okuyacaksan da tarafsız bir gözle oku neyin ne olduğunu anlaman için
  • Kitapcilarda goruyorum ama almadim

• Üstüne bunu okuyabilirsin
  • Herkes çeviri berbat diye yanaşmıyor. Sadece diğerlerine göre biraz daha dikkatli okuman lazım. Sinir krizi geçirttirip kenara atılacak kadar da değil sonuçta.
  • Çarşamba akşamı aldım. Bugün geldi. Aslında dün geldi ama dağıtıma çıktığı halde teslim edilmemiş.

Hacminden 5 kat büyük bi kutuda korumasız 600km gelmesine rağmen en ufak bir hasar dahi yok. Hepsiburada'yı seviyorum

quote:

ikaya_219

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.