Şimdi Ara

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
22.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MyAnimeList

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi

• Bu konu xabi konusuna dönebilir ilk mesaj benden olsun

Abdürrahim Albayrak bir programda canlı yayın esnasında Fenebrahçe jo dan daha ünlü bir isimi türkiye ye getiriyor. ancak kim olduğunu bana sormayın" dedikten sonra canlı yayın bitiminde ismi ricardo quaresma olarak açıklamasıdır. günlerdir nihat özdemir in çok büyük transfer yapıyoruz açıklamalarının da altını dolduran, fenerbahçe renktaşlarını uğur boral ve vederson işkencesinden kurtarıp sol kanadını andre dos santos, ricardo quaresma ikilisine bırakacağı transfer.

galatasaray ve fenerbahçe ye eşit miktarda nefret duyguları besleyen bir beşiktaş taraftarı olarak (yazar burada objektifliğini ısrarla vurguladı ) gerçekleşmesi durumunda ne co ne dos santos , ne neill ne de gökhan ünal* transferi konuşulur , cristiano ronaldo ekolünden gelen quaresma ( bu ekolün diğer oyuncusu nani dir) türksel süper lig e 10 15 numara büyüktür aynı anelka transferinde olduğu gibi , 27 yaşında futbol çağının baharında inter de 18 dışında sürten böyle bir oyuncuyu ligimizde görmek tüm futbolseverleri mutlu edecektir ,zamanında beşiktaşla adı anıldığında transferin gerçekleşmesi için yağmur dualarına çıkmış ben naçiz beşiktaş taraftarı şu an ağlıyor biliyor musunuz?

Vs.Vs..
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• Pek inanmadım, keşke gelse .

Bize gelirse havaalanına çıplak koşanlar derneğine katılabilirim muhtemelen

Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Oscar Cardozo Trabzonspor'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz anlamadım ki.. Bu adam bjk'ye giderse sözleşmesinin süresi kadar kendimi kapatırım demiştim.

Bize gelirse havaalanına çıplak koşanlar derneğine katılabilirim muhtemelen

antuda o dernek kuruldu millet boxerla bekliyo

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • _____________________________
  • Dentinho ile ilgilenip alamadılar bu transferimi gerçekleştirecekler?Olurda senelik 7-8 m € falan verilirse bi ihtimal olabilir.

Orijinalden alıntı: Knock Out

Tam o videoyu paylaşacaktım..Şarkıyla beraber duygusallaştım..bu adamın gelmesini harbiden çok isitiyorum
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

video koymanıza gerek yok ki , kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu herkes biliyor.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Benimde ilk sayfada adım bulunsun.

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

Hatta quaresmanın fotoda bulusun.

• brezilyalı mı

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

brezilyalı mı

yok değil ama yakın
    ha bırezilyali ha portekizzli ne farkeder
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • özere benziyor tip olarak

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • özer kurban olsun q7 ye

Ore no mae ni koi
  • Hadi kasalım.Xabi konusunu geçelim
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.