Şimdi Ara

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
22.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çarşamba olacak hala tık yok ulan tekel işcileri gbi grev mi yapsak
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Keşke gelse Quaresma başka birşey istemem

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Bu yönetim Quaresmayı mı alıcak?

Güldürmeyin adamı...

Eskidendi o transferler.

Bu yönetim istese öyle topcuları görmek hiç de zor değil fakat şu anki mevcut kadronun neresini beğeniyorlarsa, transfer adına 1 hareket bile yok..

Kendini kandırma. Yönetiminiz transfer politikasında yetersiz. Forvet hattını beğenmiyorlardı ki oyuncu aldılar fakat "öyle topçu" diye tabir ettiğin kişiler yerine Gökhan Ünal'ı alabildiler

Neden kendimi kandırayım? Transfer politikasında yetersiz değiliz..Sadece bir yere demir atmışız o limandan kalkmak bilmiyorlar.Sürekli G.amerika falan filan..Takımın yarısı türk yarısı Brezilyalı..Tek sıkıntı bu..TÜrkiyedeki forvetleri bana sayarmısın? hangileri Gökhan Ünal'dan daha iyi hangileri kötü bi bakalım..Sercanı bu takımda görmek isterdim fakat Bursa yönetimi Uçuşa geçmiş adamı da pilot yapmışlar salmıyorlar..Türkiyedeki en iyi türk forvetlerden birisidir Gökhan Ünal..

Bak kendin diyorsun demir atmışlar. Kolaylarına geliyor belki. Mehmet Topuz alındı, oyuncu istemediği halde getirildi 11 milyon civarıydı sanırım oyuncu takası dahil, Galatasaray'ın Bursaspor'dan bedavaya aldığı Mustafa Sarp'ın gösterdiği performansın yarısını gösteremiyor. Türkiye'den forvet çıkmıyor hiçbiri iyi değilki, ama alınacaksa Sercan alınmalıydı. Gökhan Ünal, Trabzonspor'da oynayabilirdi en fazla ordada oynayamadı. Büyük takım oyuncusu değil. Fenerbahçe yönetimini sadece Özer Hurmacı transferiyle alkışlarım, oda Aykut Kocaman'ın payıda var...

• Mustaaaang
  • Bence bu konu Xabi alonso konusuna döner. Ha yönetim de Daum'a belirtmiş transfer yapmak çok riskli bu dönemde diye, o yüzden transfer yapmak istemiyoruz diye. Ntvspor söyledi dün.

quote:

Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• Arkadaşlar maalesef Aziz Yıldırım transfer yönünden çok zayıf...Bu işi hiç araştırmıyorlar İngiltere'de, İspanya'da vs. birsürü Avrupa ülkesinde güzelim oyuncular varken kafayı Brezilya ile bozmuşlar...Olanda işte bu büyük taraftara oluyor, hep bir beklenti içine sokuluyoruz sonra Maldonado, Josico gibi ameleler alınıyor...

Artık devre arasından umudum kalmadıda bari sezon sonunda birşeyler yapalım...Bu kadro ile Avrupa'da başarı zor, benim kıstasım Avrupa...Türkiye'de kimse Fenerbahçe'nin rakibi olamaz...Defans için yedeğimiz yok, forvet kazma dolu bu kadro ile ne olacak?

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR
    Arkadaşlar maalesef Aziz Yıldırım transfer yönünden çok zayıf...Bu işi hiç araştırmıyorlar İngiltere'de, İspanya'da vs. birsürü Avrupa ülkesinde güzelim oyuncular varken kafayı Brezilya ile bozmuşlar...Olanda işte bu büyük taraftara oluyor, hep bir beklenti içine sokuluyoruz sonra Maldonado, Josico gibi ameleler alınıyor...

Artık devre arasından umudum kalmadıda bari sezon sonunda birşeyler yapalım...Bu kadro ile Avrupa'da başarı zor, benim kıstasım Avrupa...Türkiye'de kimse Fenerbahçe'nin rakibi olamaz...Defans için yedeğimiz yok, forvet kazma dolu bu kadro ile ne olacak?

Maldonado ve Josico örnekleri baymadı mı artık? Son 4-5 yılda eleştirilebilecek elle tutulur 2 isim var, bıkmadınız mı artık forum sakinleri???

• Ulan bekliyoduk Dos Santos'u gölgede bırakmak için bilerek açıklamıyolar, transfer çalışmaları bitti haberini taktik diye yediriyolar...Baksana şu işe.

• Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Bence bu konu Xabi alonso konusuna döner. Ha yönetim de Daum'a belirtmiş transfer yapmak çok riskli bu dönemde diye, o yüzden transfer yapmak istemiyoruz diye. Ntvspor söyledi dün.

gülmek yerine ağlaman gerekmiyomu?
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Abi LOST mu izliyoruz ayrıntıya takılmayalım fazla.

• En iyisini yapacağız diyodu bizim süper zeka yönetici nolmuş şimdi
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.