Açıklamasaki gibi yaptım ama hep ayak içi vuruyor bazen sol ayakla bazen sağ sprint tuşuna basılıykende denedim basılı değilkende senin yaptığın gibi yaptım ama hiç vuramadım quaresmayla denedim
quote:
Orijinalden alıntı: dilikoglu1
Açıklamasaki gibi yaptım ama hep ayak içi vuruyor bazen sol ayakla bazen sağ sprint tuşuna basılıykende denedim basılı değilkende senin yaptığın gibi yaptım ama hiç vuramadım quaresmayla denedim
biraz daha çalış
:S olmuyo gerçekten herkesle denedim ya sol ayak içi ya da sağ ayak içi her türlü denedim
Q7 yapar en güzelini
Dostum çıldırıcam dün adamın teki attı bana bu vuruşla anlatayım sprint tuşuyla çapraz gidicez sonra RB plase tuşuyla uzak direğe vurmayacakmıyız bu arada montaj süper olmuş
en basit şekilde anlatıyorum sağ taraftan kaleye çapraz koşarken sol köşeye sert vuruş yap RB falan kullanma
Yapması kolay ..
Yapmayı başardım ama hareket yaptıktan sonra haretin adını unuttum basit bi hareket
Marcelo ile orta sahadan vuruyorum böyle gol olmuyor tabi.
Online maçta oynarken -PC'de- Quaresma ile gol atarsam çoğu bu şekilde oluyor zaten.Basit bir taktiği var.Yazarak anlatılacak gibi değil pek...Yine de güzel gol,tebrikler.
Abimde sabahtan akşama kadar aynısını yapıyor sürekli Ama seninkide fena değil yani
ben pes 2011 de Quaresma ile trivela yaptım gol olmadı ama süper bir asist oldu yakında ekleyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme