Şimdi Ara

Fifa 11 Ricardo Quaresma Trivela

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Çapraz ve paralel koşu yaparken uzak köşeye ters vuruş (pozisyona göre)
    http://www.youtube.com/watch?v=mvfQn_f8898

• Fifa 11 Besiktas JK Q7 Ricardo Quaresma Trivela Skills Tutorial ama hiç bir açıklama yok sen anlatırmısın nasıl vuruluyor
  • videonun altında açıklaması var görmemişsin kardeşim :)
  • yayma bunu :D
  • Yapması kolay aslında.Altında da belirtilmiş.Güzel goller çıkıyor bu taktikle.
  • yeni bişey bir trivela buldum zaten ama araştırdığım kadarıyla kimse bilmiyo zaten
  • kaleye paralel koşarken LS ile topu ayaığından açıp RT ile uzak köşeye vurduğunda muhteşem falso alıyor ve süper goller çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıklamasaki gibi yaptım ama hep ayak içi vuruyor bazen sol ayakla bazen sağ sprint tuşuna basılıykende denedim basılı değilkende senin yaptığın gibi yaptım ama hiç vuramadım quaresmayla denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu1

Açıklamasaki gibi yaptım ama hep ayak içi vuruyor bazen sol ayakla bazen sağ sprint tuşuna basılıykende denedim basılı değilkende senin yaptığın gibi yaptım ama hiç vuramadım quaresmayla denedim

biraz daha çalış
  • :S olmuyo gerçekten herkesle denedim ya sol ayak içi ya da sağ ayak içi her türlü denedim
  • Q7 yapar en güzelini
  • Dostum çıldırıcam dün adamın teki attı bana bu vuruşla anlatayım sprint tuşuyla çapraz gidicez sonra RB plase tuşuyla uzak direğe vurmayacakmıyız bu arada montaj süper olmuş
  • en basit şekilde anlatıyorum sağ taraftan kaleye çapraz koşarken sol köşeye sert vuruş yap RB falan kullanma
  • Yapması kolay ..
  • Yapmayı başardım ama hareket yaptıktan sonra haretin adını unuttum basit bi hareket
  • Marcelo ile orta sahadan vuruyorum böyle gol olmuyor tabi.
  • Online maçta oynarken -PC'de- Quaresma ile gol atarsam çoğu bu şekilde oluyor zaten.Basit bir taktiği var.Yazarak anlatılacak gibi değil pek...Yine de güzel gol,tebrikler.
  • Abimde sabahtan akşama kadar aynısını yapıyor sürekli
    Ama seninkide fena değil yani
  • ben pes 2011 de Quaresma ile trivela yaptım gol olmadı ama süper bir asist oldu yakında ekleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.