Şimdi Ara

Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-APPLE-I-PHONE_W0QQidZZ12913986

nedir bu ya ?? İnsanları kandırmak bu kadar kolay mı sıfır Apple iphone'muş.. bide çin malı diyolar diye üzülmüş kendisi açıklamada..

• Her şeye çin el atarsa bütün ipleri elinde tutarsa böyle olur. Bu telefonlar da böyle olmasına rağmen yine satıyor.
  • Bunu satan kişi kendide biliyordur orjinal olmadığını ama her topalın bir alıcısı vardır mantığıyla bu ilanı açmıştır..

Takma kafana dünyada insanı keriz yerine koymaya çalışan ne insanlar ve bu insanlara kanan ne kerizler var, adam zamanında boğaz köprüsünü bile bu köprü benim deyip satıılığa çıkarmış, iphone devede kulak..

bkz.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sulun%20osman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 8 Ekim 2008; 22:09:14 >
  • Olucak sey degil yahu.Gulmekten gebericem

bu telefon gercek apple den daha karizmaaaaa daha iyiiii hemde bülütüt bilem varr.... hemen alıcam bir tane.
  • Bu telefon kayıtlıysa bunun için kulanılan pasaporta acıdım ben gerçekten.
  • ""YURTDISINDAN GETIRTTIGIM VE KULLANAMADIGIMDAN DOLAYI ,KAYITLI VE SORUNSUZ CALISAN APPLE I-PHONE CIHAZIMI SATIOYORUM.ÇİN MALI OLDUGUNU SOLUOLAR AMA ARKASINDA U.S.A VE MADE IN TAIWAN YAZMAKTADIR.YANINDA KULAKLIGI ,SARJ ALETI VE DATA KABLOSU VERILICEKTIR.KAYITLIDIR VE SORUNSUZ CALISMAKTADIR.TAKAS DUSUNULEBILIR""

Resmen komedi.

Kenidisininde bildigi gercege ragmen olurda, bir enayi bulurmuyum diye, resmen salaga yatiyor eleman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu telefon kayıtlıysa bunun için kulanılan pasaporta acıdım ben gerçekten.

Pasaporta kayıtlı değildir muhtemelen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resmen kepazelik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • barii ilan başlığına apple yazmasaydı hadi iphone yazdın da apple nerden çıktı yawww
  • yani heryerde reklamlari var bilboard larda resimleri var yani birebir cakma olsa arada anlamayan cikar dicemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 8 Ekim 2008; 23:24:26 >
  • buna teklif verenler var yaaa yuhhhhhh insanlar bu kdar saf mı adam güvenilir de degil gibi %69
  • manyamış la bu
  • bune iğrenç bir tasarımdır böyle ya 25 ytl bile vermem...bide çin malı olduğunu söylüyolar ama arkasında abd yazıyor demiş..gel ben sana 10 dk da yazı veriyim o yazıyı
  • Marka : iPhone Model : 4GB Kamera : 1.0 - 2.0 MP

Özellikler süper, 8 ve 16gb'lıklardan sonra bir de 4gb piyasaya sürülmüş de haberimiz yokmuş, hem de ya iki kamerası var ya da kamerası duruma göre 1 ile 2mp arasında değişebiliyor. İşin ilginci 30 ytl'den başlayan açık arttırmaya 8 kişi başvurup fiyatını 250 ytl'ye çıkarmışlar.
  • Bu çinlilerden korkulur valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine7715

Bu çinlilerden korkulur valla

çok basit yaptıkları için demi? haklısın.
  • satıcı oraya mecbur olarak onları yazıyor arkadaslar yoksa ürün çin malı taklit iphone yazsa gittigidiyor ürünü siteden kaldırıyor.. adam orda çin malı oldugu söylenıyor derken zaten ürünün çin malı oldugunu sölüyor el altından.. yani bu bi nevi teli siteye orjinal gibi yansıtıp ürünün siteden kaldırılmasını engellemek.. yoksa satıcıda alıcıda bılıyor çin malı oldugunu.. gittigidiyorun satış sözleşmesini okursanız daha ii anlarsınız emütasyon cihazların satımı yasaktır..
  • 250 liraya iphone süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

satıcı oraya mecbur olarak onları yazıyor arkadaslar yoksa ürün çin malı taklit iphone yazsa gittigidiyor ürünü siteden kaldırıyor.. adam orda çin malı oldugu söylenıyor derken zaten ürünün çin malı oldugunu sölüyor el altından.. yani bu bi nevi teli siteye orjinal gibi yansıtıp ürünün siteden kaldırılmasını engellemek.. yoksa satıcıda alıcıda bılıyor çin malı oldugunu.. gittigidiyorun satış sözleşmesini okursanız daha ii anlarsınız emütasyon cihazların satımı yasaktır..

Orası öyle de, bilinçsiz alıcılar var öyle zannedebilirler, çerçek iphone falan zannedebilirler, saflar var öyle...
  • ilgili açık artırmayı gittigidiyor'a şikayet ettim. sorun emitasyon dan daha büyük arkadaşlar. bu telefonu yada benzer bir cihazı satabilirsiniz. bu sizin en doğal hakkınızdır. ancak tescilli bir markanın ismini kullanarak değil. o kişi Apple ismini kullanarak emitasyon ürünü satıyor. herşeyden önce yasal olarak yanlış. İsim tescilleri çok önemlidir ve bir markanın ismi o markaya ait olmayan bir üründe kullanılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 9 Ekim 2008; 13:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageji

ilgili açık artırmayı gittigidiyor'a şikayet ettim. sorun emitasyon dan daha büyük arkadaşlar. bu telefonu yada benzer bir cihazı satabilirsiniz. bu sizin en doğal hakkınızdır. ancak tescilli bir markanın ismini kullanarak değil. o kişi Apple ismini kullanarak emitasyon ürünü satıyor. herşeyden önce yasal olarak yanlış. İsim tescilleri çok önemlidir ve bir markanın ismi o markaya ait olmayan bir üründe kullanılamaz.

Aradığınız ürüne ulaşılamıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.