Şimdi Ara

REZİL KOKU , klimadn gelen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun aracı çalıştrdm gidiyorum klimayı açtım birz soğuk uflesin diye böyle bir koku olamaz ilk olarak dışırda yeşillikleri gübrelemşlerdir diye düşünmüştm ama yok klimadan buram buram bildiğimiz tezek kokusu geliyor dayanılır gibi değildi filitreyi cıkardım ondada aynı koku mevcut arabayı boşta klima calışır çekilde rahat 30 40 dk beklettim koku hafifledi ama hala hissedelir derecede aynı koku var filitreyide değiştirdm sprey fln da sıktım ama nafile yinede hala cok olmamakla beraber koku mevcud , ne yapmayalım bu kokudan kurtulmak için ck rahatsız edici traktörde tarlada dolaşmak gibi bir sey acil yardıma ihtiyacm var

• bi hayvan pislemiş ya da ölmüştür içeride bir yerlerde. el becerisi varsa kurcalayın, ya da hiç karışmadan bir ustaya gösterin.
  • benim de aklıma başka birşey gelmiyor,
    motor içinde ölmüş bi hayvan rezaletten öte kokulara sebep olur. bir an önce kontrol edin.
  • bakan ustularda filtredendir dediler ilgilendiler biraz , etrafanda biraz bislik vardı temizledim filitrede de aynı koku mevcud değiştir bi süre sonra geçer dendi , yanlız sorun surda ona anlam veremiyorum dediğiniz gibi hayvan fln ölmüş olma ihtimali yok gibi cünki detaylı bi sekilde baktım klima çalışmadığı süre icerisnde herhangi bi koku yok kaputu actığımda motordada bi koku yok klimayı açtığımda koku geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 3 Haziran 2010; 0:15:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Aslında olay su asamadan sonra başıma geldi garaja hırsız girmiş bir kaç sey alıp , birde insan dışı bi davranış göstererek dışkısını yapmış 2 gün sonra fark ettik garajta berbat bi koku sonrasında temizletildi aracı cıkardım birsey yapmışlarmı diye baktım bir sorun yoktu ,arkadaşın aracını sanayiden almaya gittiğimde fark ettik , bakan ustularda filtredendir dediler ilgilendiler biraz , etrafanda biraz bislik vardı temizledim filitrede de aynı koku mevcud değiştir bi süre sonra geçer dendi , yanlız sorun surda ona anlam veremiyorum dediğiniz gibi hayvan fln ölmüş olma ihtimali yok gibi cünki detaylı bi sekilde baktım klima çalışmadığı süre icerisnde herhangi bi koku yok klimayla birlikte koku geliyor :s tabi emin olmak için yarın tekrar götürücem 1 saat klima çalıştı ama hala aynı koku devam rahatsz edici ve tuaf saoln cvplrnz için.

kusura bakmayın karışık yazmışınız baya ,

ama anladığıma göre hırsız çalacak bişey bulamayınca "MIÇARIM ben böyle işe" diyip sizin motora mıçmış galiba.

motoru yıkatmanızı tavsiye ederim ben sanayide.

• Hocam aracın içinde yada dışında motor bölümünde her hangi biryerinde bir sey yok , kaputu açtığımdada gelen bir koku yok aracın içindede , klimayı çalıştırdığım da koku geliyor sadece , klima çalışmadığı zmn bi sorun yok yani.
  • quote:

Hocam aracın içinde yada dışında motor bölümünde her hangi biryerinde bir sey yok , kaputu açtığımdada gelen bir koku yok aracın içindede , klimayı çalıştırdığım da koku geliyor sadece , klima çalışmadığı zmn bi sorun yok yani.

zaten o koku klima çalışınca gelir.çünkü sistemin içinde oluşmuştur.onun için ısrarla soğuk konumda klimanızı kapatmayın der ustalar.soğuk-sıcak farkından oluşan nem tesisattaki bakterilere iyi bir üreme ortamı oluşturuyor.buda zamanla kokuya dönüşüyor.yolunuz iyi bir klimacıya gitmeden o durumdan kurtulmanız biraz zor gibi duruyor.kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 klimadan koku geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Yeni takılan klimada koku sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Hocam aracın içinde yada dışında motor bölümünde her hangi biryerinde bir sey yok , kaputu açtığımdada gelen bir koku yok aracın içindede , klimayı çalıştırdığım da koku geliyor sadece , klima çalışmadığı zmn bi sorun yok yani.

zaten o koku klima çalışınca gelir.çünkü sistemin içinde oluşmuştur.onun için ısrarla soğuk konumda klimanızı kapatmayın der ustalar.soğuk-sıcak farkından oluşan nem tesisattaki bakterilere iyi bir üreme ortamı oluşturuyor.buda zamanla kokuya dönüşüyor.yolunuz iyi bir klimacıya gitmeden o durumdan kurtulmanız biraz zor gibi duruyor.kolay gelsin.

Tşk ederim cvbınızı için ck faydalı oldu , kafamadki soru işaretleri giderilmiş oldu saoln.

• sizinde bildiğiniz konularda yardımlarınızı esirgemiyeceğinizden eminim.sizde sağolun.
  • http://urun.gittigidiyor.com/AREXONS-200ml-KLIMA-DEZENFEKTAN-SPREY_W0QQidZZ23542428 bu tarz ürünlerle sonuç alabilirmiyiz bilen yada kullanan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

quote:

Aslında olay su asamadan sonra başıma geldi garaja hırsız girmiş bir kaç sey alıp , birde insan dışı bi davranış göstererek dışkısını yapmış 2 gün sonra fark ettik garajta berbat bi koku sonrasında temizletildi aracı cıkardım birsey yapmışlarmı diye baktım bir sorun yoktu ,arkadaşın aracını sanayiden almaya gittiğimde fark ettik , bakan ustularda filtredendir dediler ilgilendiler biraz , etrafanda biraz bislik vardı temizledim filitrede de aynı koku mevcud değiştir bi süre sonra geçer dendi , yanlız sorun surda ona anlam veremiyorum dediğiniz gibi hayvan fln ölmüş olma ihtimali yok gibi cünki detaylı bi sekilde baktım klima çalışmadığı süre icerisnde herhangi bi koku yok klimayla birlikte koku geliyor :s tabi emin olmak için yarın tekrar götürücem 1 saat klima çalıştı ama hala aynı koku devam rahatsz edici ve tuaf saoln cvplrnz için.

kusura bakmayın karışık yazmışınız baya ,

ama anladığıma göre hırsız çalacak bişey bulamayınca "MIÇARIM ben böyle işe" diyip sizin motora mıçmış galiba.

motoru yıkatmanızı tavsiye ederim ben sanayide.

savas dostum arkadasın dedıgı dogru ben deılım sakın benden şüpelenme ben olsam emın ol ılk ısım o ısı yapmadan once sıbop kapaklarını sokerdım :D

• :D:D yok kanka biliyorum senden diil ... keserim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 3 Haziran 2010; 0:14:40 >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/AREXONS-200ml-KLIMA-DEZENFEKTAN-SPREY_W0QQidZZ23542428 bu tarz ürünlerle sonuç alabilirmiyiz bilen yada kullanan varmı acaba ?

würth'ün ürününü kullandım.kısa zamanda çözüm üretiyor ama uzun vadede o kokuları duymanız olası.galiba klima kullanmayı bilmiyorum.
  • Bende de hemen hemen benzer bir koku vardı. Koku giderici spreyler var klimalar için özel. Ününü Havalandırma deliklerinden içeri püskürtüp aracı 5 dk klimada sıcak 5 dk soğuk çalıştırdığınızda koku olayını ciddi derecede çözüyor. Kullanın derim, adını şu an hatırlayamicam
  • evt hocam sprey siparişi verdm beklyrm bakalım nasıl olucak .
  • Haberdar edersin gelişmelerden :)
  • 2 kutu sipariş ettim , polen filitresi bölgesinin olduğu bölgeyle birlikte tüm kanallara 2 kutuyu boşalttım , koku da azalma oldu , detarjan kokusu gibi bi kokusu var kesin biraz onunla birlikte hala eski kokudan bi miktar daha ufluyor , tam olsun diye 2 kutu kullandım ama tam anlamıyla gitmedi koku hala bi miktar koku mevcud , bnm klimadan gelen koku baya bi ağırdı başkaları için daha etkili cözüm olabilir , tamamen kurtulmanın bi yolu yokmudur , oto klima ustaları aynı islem için 80 lira fiyat cekiyor , tek yol klima ustasımı kaldı smdi ?
  • Biraz zamana birak hergün 10 dakka sıcak soğuk aç 1 hafta sonra geçmezse klimacıya tek çaren o kalıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Biraz zamana birak hergün 10 dakka sıcak soğuk aç 1 hafta sonra geçmezse klimacıya tek çaren o kalıyor çünkü.

Öyle yapıcaz artık mecburen hocam , cok mühim bi olay diil ama soludukca rahatsız oluyor insan yaz aylarında camları acmak çözüm ama kışın rahatsız bi durum ortaya cıkıcak o sıkıntı biraz
  • kullanma klavuzunda o kutuyu sıkarken 5 dk sıcak, 5 dk soğuk, sonra tekrar aynı şekilde sıcak çalıştırman gerektiği hakkında bilgiler yazıyordu. bunları tam manası ile yaptıysanız çözüme ulaşmış olmanız gerekir. bendeki o koku gitti.

artı parantez; paspaslarınız halıflex mi ? halıflex paspaslar kışın ıslanıp kaldıkları için kötü kokular yayarlar. birde onları bir deneyin. ben paspaslarımı da değiştirdim bu koku yüzünden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.