|
|

1 Mobil
|
|
Farlardaki çatlaklar, araç muayenesinde önemli bir kusurdur. Çatlak bir far, aracın aydınlatma sisteminin etkinliğini olumsuz etkileyerek gece sürüş güvenliğini tehlikeye atabilir. Bu nedenle, çatlak farlı araçların Tüvturk muayenesinden geçmesi mümkün değildir.
Kırık Far Muayeneden Geçer Mi?
Farlardaki kırıklar da tıpkı çatlaklar gibi muayenede kusur olarak değerlendirilir. Kırık bir far, ışık huzmesini uygun şekilde yansıtamaz ve bu da gece sürüşü sırasında görüş mesafesini azaltır. Bu nedenle, kırık farlı araçlar da Tüvturk muayenesinden geçemezler.
Ön Far Çatlak Muayeneden Geçer Mi?
Ön farlardaki çatlaklar, aracın muayeneden geçmemesine neden olan önemli bir arızadır. Çatlak bir ön far, aracın hem ön hem de arka aydınlatma performansını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, ön farlarında çatlak olan araçların muayeneden geçmesi mümkün değildir.
Sararmış Far Muayeneden Geçer Mi?
Farların zamanla sararması, muayenede kusur olarak değerlendirilmez. Sararmış farlar, aracın aydınlatma performansını önemli ölçüde etkilemez. Ancak, çok fazla sararmış farlar ışık huzmesinin etkinliğini azaltabilir ve bu da gece sürüş güvenliğini etkileyebilir.
Su Alan Far Muayeneden Geçer Mi?
Su alan farlar, muayenede kusur olarak kabul edilir. Su alan bir far, elektrik sistemine zarar verebilir ve aracın aydınlatma performansını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, su alan farlı araçların muayeneden geçmesi mümkün değildir.
|
|
|
o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 22 Ağustos 2009; 23:27:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revmez42 -- 27 Aralık 2011; 22:17:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 13 Ocak 2010; 1:54:06 > |
|
|
|