Şimdi Ara

Returnal [PS5 ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
952
Cevap
18
Favori
39.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu satan varsa Ankara'da ben alabilirim. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam ilk gün aldığı update gibi iyi bir update alır ve ilerlemeye teşvik eder şahsen ben save gelirse tekrar oynamayı düşünüyorum

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

hocam save gelmez, gelmemeli de. roguelike oyun türüne aykırı save, ancak öldükten sonra karakteri geliştirememek büyük eksi, fikrimce bunun içinde update gelmeyecek, oyun tercihi meselesi. Ancak, öldükten sonra çar gelişmiyorsa ben o oyunu oynamam hacı.

• quote:

Orijinalden alıntı: formw3

hocam save gelmez, gelmemeli de. roguelike oyun türüne aykırı save, ancak öldükten sonra karakteri geliştirememek büyük eksi, fikrimce bunun içinde update gelmeyecek, oyun tercihi meselesi. Ancak, öldükten sonra çar gelişmiyorsa ben o oyunu oynamam hacı.

o zaman öldükten sonra karakterin gelişmesine yönelik geliştirme yapmaları lazım

• Redditte crash yaşan çok olmuş. Oyunda çökme durumu sizde nasıl arkadaşlar?

• Bu arada bazı incelemelerin yapımcı zoruyla yapıldığı o kadar belliki. En basitinden neredeyse her inceleme ether çok nadir bulunuyor, aman çok kıymetli sakın boşa harcamayın falan diyor. Yahu bunu nereye harcayacağız zaten? 12 ether toplamanız sadece 3 cycle sürüyor, öyle zor falan değil. Orb karşılığı ether de satın alabiliyorsunuz kalıcı olarak. E nerede bunun zorluğu? Onu geçtim nerede bunun işlevselliği? Ether ile sadece temizleme yapabilir veya üzerinizdeki ekipmanlarla öldüğünüzde yeniden başlayabileceğiniz bir checkpoint satın alabilirsiniz. Başka da bir işlevi yok.

Kimsenin değinmediği küçük bir tiyo, eğer canınız azaldığında Helios’a geri döner ve uyursanız sağlığınız yenileniyor. Ancak tamamen doldurmak için 3-4 kez uyumanız gerekebiliyor, onu bile zorlaştırmak için düşünmüş adamlar. Çünkü uyuyup gemiden çıkmanız, sonra yeniden gemiye dönmeniz gerekiyor. Halbuki uyu fullensin madem limitsiz. Ahh ahh çok ciddi hatalar var çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Bu mesaj silindi.

kapanmıyor hocam oyun save yok konsolu rest modda bırakmanız lazım devamlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Bu mesaj silindi.

oyunculardan tepki var gelir mi bilmiyorum hocam ben güncelleme alırsa devam edeceğim ama atmosfer grafik 3d ses 10 numara

• Oyun bana kalırsa çok kısa bir oyun ölüp en baştan başlama olmasa bölümlerde kısa sürekli ölüp baştan başlayıp az ilerleyebildiğimiz için uzun gibi geliyor sanki bilerek kısa olması sebebiyle bu kadar zorlayıcı yapılmış gibi
  • onur_aba2004132 kullanıcısına yanıt

Roguelike oyunların hepsi böyle zaten hocam. Türün özelliği bu yani.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

Onu yapmaları lazım, ama bence yapmayacaklar hocam. Oyun mekaniğini kökten değiştirmeleri lazım. Oyun dizaynı tercihi bu şekilde ve gerçekten ciddi bir eksi. Hades oynarken kahretsin öldüm demiyoruz, şimdi ne açsam dşyoeuz bu da ölmeyi keyifli kılıyor ama hiç gelişme yoksa ölünce insan sadece küfür eder

• bozcan kullanıcısına yanıt

Ben 12 saat oynadım henüz bir problem yaşamadım. Oyunda pre order suitleri var. Onlar buga sebep oluyormuş. Oyunu oynayanlar default skini kullansın patch gelene kadar

• Daha önce bulduğum kılıç mesela oyunu kapatıyorum ben tekrar oynayacağımda duruyor oyun tamamen sıfırlanmıyor arkadaşlar? Bence kapatılabiliyor oyun

• bozcan kullanıcısına yanıt

Ps5 dijital vers.da oynuyorum 1 kez bile çökmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Redditte crash yaşan çok olmuş. Oyunda çökme durumu sizde nasıl arkadaşlar?

Özel oyunda olması garip  Cyberpunk 2077 CDPR'ın yayınladığı son güncellemeye kadar devamlı çöküyordu ama onda da sorun düzeltildi.

• Source kullanıcısına yanıt

12 saat oynadım ben de hiç çökmedi. Şom ağzımı açmayayım şimdi de. Pre order suiti kullanıldığında bazı buglar oluyormuş. Belki onla ilgilidir.

• Source kullanıcısına yanıt

Ben de farklı suitlerle oynadım ama çökme yaşamadım hocam.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.