Demons souls bence çok kolay bir oyundu özellikle diğer soulsborne oyunlarının yanında, returnal'i çok deneyim etmek istiyorum şuan 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Returnal [PS5 ANA KONU] (19. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23Demons souls bence çok kolay bir oyundu özellikle diğer soulsborne oyunlarının yanında, returnal'i çok deneyim etmek istiyorum şuan 😂
Valla zoru severim ama bu oyun sağlam terletti beni güzel oyun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkem.IXDaha önce bulduğum kılıç mesela oyunu kapatıyorum ben tekrar oynayacağımda duruyor oyun tamamen sıfırlanmıyor arkadaşlar? Bence kapatılabiliyor oyun
kılıç, anahtar vs duruyor bossları geçtiğinde aldığın geçit anahtarlarıda duruyor geriye kalan herşey silah puan itemler sıfırlanıyor; önemli olan bossu geçmek sonra ölsen bile hemen geçitten diğer boyutlara geçebiliyorsun. Bir de hook (kanca)var onu alınca kısa yollarda oluyor ama save etme yok ne yazıkki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 2 Mayıs 2021; 17:37:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Soranlar olmuş, oyunda can Souls oyunlarında olduğu farm yok. Yani kalıcı olarak güçlenemiyor, öldükçe yeni özelliklerle devam edemiyorsunuz. Aynı şekilde çoklu can basma da yok. Şuanki yapısıyla oyuncuyu en ağır şekilde cezalandıran yapım olmuş diyebilirim.Görsel, harita tasarımı özellikle ses tasarımı muazzam. Oynarken çok keyif aldım fakat anlamsız zor.
Oynadığın bölümde boss'u öldürmediğin sürece tüm denemeler boşa gidiyor. Ben 3.cü mapte/biome'da kaldım mesela, çünkü oyuna başladığımdan bu yana benim karakterimde kalıcı hiçbir gelişme yok.
Bari yaptığımız denemelerde düşen bir kaynak ile ufak ufak (örneğin: %1) can veya hasar gibi değerleri arttırabilseydik. Boss'u görmediğin/öldürmediğin taktirde oynadığın tüm süre boşa gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dun oyunu ovmuştum, bugun ise satmayı planlıyorum
Ikinci bolgede boss'a baya yaklastim, ilk bolgeden guzel silahlar elde ettim, tam full canla boss'a girecegim derken oldukca guclu dusmanlarin oldugu bir bolgede öldüm. O noktaya gelene kadar toplam 2 saat harcamıştım. Şimdi bu iki saat sonunda elimde hiçbir şey var mı? Yok, sıfır. Yani kalıcı upgrade materyali elde etsek Hades gibi en azından, ya da Dead Cells gibi belli silahlara erkenden ulaşabilsek en azından yine sıkıntı değil. Ama, elimde hiçbir şey yok resmen. 2 saat çöpe gitti. Şu noktada hiç tekrar açıp oynayasım yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Max_KolesneDun oyunu ovmuştum, bugun ise satmayı planlıyorum
Ikinci bolgede boss'a baya yaklastim, ilk bolgeden guzel silahlar elde ettim, tam full canla boss'a girecegim derken oldukca guclu dusmanlarin oldugu bir bolgede öldüm. O noktaya gelene kadar toplam 2 saat harcamıştım. Şimdi bu iki saat sonunda elimde hiçbir şey var mı? Yok, sıfır. Yani kalıcı upgrade materyali elde etsek Hades gibi en azından, ya da Dead Cells gibi belli silahlara erkenden ulaşabilsek en azından yine sıkıntı değil. Ama, elimde hiçbir şey yok resmen. 2 saat çöpe gitti. Şu noktada hiç tekrar açıp oynayasım yok.
Aynen hocam oyununun kalıcı upgrade vermemesi çok saçma ben niye o zaman ölüp ölüp boşa zaman harcayayım
-
Hocam kalıcı upgradeler kesinlikle daha efektif olmalıydı. Bu haliyle kısıtlı oyun zamanı olan birisi olarak ben oyundan bir günde soğudum.
-
Oyunun 4.bölgesindeyim. Gerçekten keyif alıyorum oynarken. Zevkler renkler diyelim. Ancak oyun roguelite değil baya baya hardcore roguelike oyun olmuş. Bu arada birkaç kez yazdım da hala ana konuda oyunun sonunda ölsek yine başa mı döncez sorusu görüyorum. 4.mape geçince checkpoint alıyor oyun. Weapon proficiencyniz 15 e sabitleniyor ve ölseniz bile level 15ten ve 4.mapin başından başlıyorsunuz. He 4.bioma kadar nasıl geldin be adam diye sorarsanız ne siz sorun ne de ben anlatayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayanamadım kardeşlikle pri hesap 315 liraya aldım birazdan oyundayım izlenimlerimi yazarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evlerin hepsine girdinmi gizli sonu varmis oyunun evlerin hepsine girersen. Ben simdi 2. run atiyorum evleri bulup gercek sonu acicam. Yalniz oyun 2021'in en iyisi suan tam bir kalite ornegi bittim bayildim...!
-
Haydi rastgele Veysel hocam.
Sağ ol hocam dayanamadım aldım İnşallah pişman olmam bu türde bir oyun ilk defa oynayacağım ama yine de güncelleme gelirse bu arada save için tadından yenmez oyun daha inmedi herhalde ancak yarın bakarım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler ben artık bosslara speed run yapmaya karar verdim ikinci boss’a 3 dakikada koşuluyor. 1.5 saat malzeme toplayana kadar 3 dakikada koşar, boss’u tekrar tekrar denerim. 3 kere denedim şimdiye kadar; ama, 3. aşamaya kadar geldim.
Returnal Update 1.003.001 Yayınlanmış.
https://updatecrazy.com/returnal-update-1-003-000-patch-notes-1-003-for-ps5//
-
5.biomu nasıl geçicez var mı tüyo verebilecek olan yoksa şans mı artık
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Returnal Update 1.003.001 Yayınlanmış.
https://updatecrazy.com/returnal-update-1-003-000-patch-notes-1-003-for-ps5//
crash sorununa yönelik update oynanışa etki eden update yaparlar umarım
-
14 saat oynadım biom 5deyim. Neyse ki şu ana kadar crash veya bugla karşılaşmadım. Şom ağızlıyımdır umarım bu lafın üstüne crash yemem bir sonraki oynayışımda
Yalnız bazen ekranda çok fazla şey olduğu zaman fps hafif düşüyor gibi sanki. Çok ciddi bir düşüş değil ama 52 53 fps gibi bir şeye düştüğüne eminim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X