Şimdi Ara

Reto Ziegler ile Yollar Ayrıldı ! (KAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01.02.2013 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında 2012-2013 sezonunun kalan süresi için geçici transfer edildiği belirtilen Reto Ziegler'in sözleşmesi sona ermiştir.

• Gule gule.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü oyunuyla hasan ziegler i 2-3 e katladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Dünkü oyunuyla hasan ziegler i 2-3 e katladı.

Zaten Hasan'ı dinlendirmek için geçici alındı Ziegler.
  • Santos gelsin dertler bitsin.

• İlk geldiğindede söylemiştim yine söylüyorum Hasan Ali gayet yeterli Fenerbahçe için.Eksikleri var ama zamanla düzeltir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hagı ile yollar ayrıldı.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hasan Ali' nin mevkisine yabancı transfere gerek yok, HAK bu işi götürecek gibi ama o bölgeye iyi bir yerli transfer şart.
  • Ziegler Hasan dan cok daha iyiymis felan filan diyenler nerede bu arada ?? yazik valla onun icin su yabanci sinirini destekliyorum bizdeki yabanci hayranligi oldugu surecede destekleyecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh be kurtulduk
  • Oh bu da gitti. Sıra geldi;
    Yobo, Selçuk, Semih, Sezer, iyi fiyata giderse Krasic.

• yabancı kısıtlaması olan bir ülkede gidin Hasan Ali'yi öpün ve başınıza koyun beyler.

Türkiye de 2 tane bek var. Biri GG diğeri Hasan Ali. Başka da Türk bek yok adam gibi.

İkisi de FB de. Büyük kazanç.
  • Lüzumsuz herif sonunda gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Lüzumsuz herif sonunda gitti.

o Luzümsuz dediğin adam, belkide hasan ali fizik kondisyon olarak tükendiği zaman kurtarıcı gibi geldi maçlara çıktı, Hasan Ali Ziegler'den kat kat daha iyi bir oyuncu evet ama 64 maç üst üste kaldırabilecek potansiyelde değil, Ziegler'in bu sezon takıma en büyük katkısı Hasan Aliyi dinlendirmek olmuştur, Böyle bir insana Lüzumsuz diyerek marjinal oldun El Salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

o yüzden mi kritik maclarda avrupa maclarında hep ziegler tercihi yapıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Hasan Ali bu sezon bitti arkadaşım adam ilk yarı milli maçlar dahil sürüyle maç oynadı. Adam overtrainingden sürekli kilo kaybediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

o Luzümsuz dediğin adam, belkide hasan ali fizik kondisyon olarak tükendiği zaman kurtarıcı gibi geldi maçlara çıktı, Hasan Ali Ziegler'den kat kat daha iyi bir oyuncu evet ama 64 maç üst üste kaldırabilecek potansiyelde değil, Ziegler'in bu sezon takıma en büyük katkısı Hasan Aliyi dinlendirmek olmuştur, Böyle bir insana Lüzumsuz diyerek marjinal oldun El Salla

Ne alaka marjinallikle boş boş konuşma, Hasan'ın üst üste kaç hafta oynamadığı oldu bu oynayacak diye o kadar mı yorgundu Hasan? Gerçi adamın da suçu yok hoca oynatıyor ne yapsın yeteneği bu kadar adamın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hasan Ali bu sezon bitti arkadaşım adam ilk yarı milli maçlar dahil sürüyle maç oynadı. Adam overtrainingden sürekli kilo kaybediyordu.

Sorumu anladın mı? Diyorum ki ozaman niyye kritik maçlarda ziegler oynadı ligde ve kupada daha az önemli maçlarda hasan oynadı amac sadece dinlendirme olsa zigler ıvır zıvır maclarda oynayıp kritik maclara hasan saklanması gerekmiyor muydu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorumu anladın mı? Diyorum ki ozaman niyye kritik maçlarda ziegler oynadı ligde ve kupada daha az önemli maçlarda hasan oynadı amac sadece dinlendirme olsa zigler ıvır zıvır maclarda oynayıp kritik maclara hasan saklanması gerekmiyor muydu?

Ben senin dediğini anladım da sen benim dediğimi anlamadın sanırım Adamda oynayacak hal kalmadı diyorum kilo kaybetmeye başlamıştı diyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

Acaba hiç Ziegler kadrodayken Fenerbahçe maçlarını izlemiş mi?

Fenerbahçe'ye ilk geldiği zamanlarda daha iyiydi ancak bu yıl da gayet güzel işler yaptı ben gönderilmemesini istiyordum ama gönderildi ne yapalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.