Şimdi Ara

RESTOREX & BİOXCİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
24.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar saç dökülmesine karşı, yaklaşık 3 aydır bioxcin şampuan kullanıyorum pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem..

restorex diye bir marka var..acaba bu markanın şampuanını kullanan arkadaşlar varmı..nasıl bioxcine göre faydasını gördülermi..

netteki yorumlarda bioxcinden çok daha başarılı olduğu belirtilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Ağustos 2008; 18:59:36 >

• bioxcin şampuan ve kapsülleriniden kullandım saçımın telleri sertleşti ve arttı bende bir faydası oldu...

Bu arada restorex diye markayı ilk defa duydum..eczanecilere danışırsanız daha iyi olur..
  • bioxin şampuan ve tüp kulladım 5-6ay kadar hiçbie etkisini göremedim sanırım restorex alıcam
  • Ben de bioxin ciyim...bu marka yeni türedi sanırım..neyse ; bioxin ben de dökülmeyi durdurdu...saçlarımın (kafamın)köşelerinde saç çıkmıyordu , kelleşmişti...şimdi saç var...ben tavsiye ederim...ama uzun süredir kullanıyorum..
  • yokmu bu markayı deneyen kullanan...
  • illa dökülecek hiç boşuna para harcama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morfose Saç Spreyleri
    11 ay önce açıldı
    Minoxil ve HairForte
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Restorex yeni çıkmış bi ürün. Tv ve gazetelerde reklamını görmüştüm.
    Diğerlerinden farklı olduğu söyleniyor, ne kadar doğrudur bilemem ama denemekten zarar gelmez.
    Fiyatı için 50 ytl (ampuller + şampuan) yazıyordu. çok da pahalı sayılmaz.
    Forumda var mıdır acaba alıp kullanan, deneyen?
  • sonradan çıkmışsa mutlaka pazarı (piyasadaki parayı) görüp sallamasyondan ürün çıkarmışlardır....bioxin firması bu işin öncülüğünü yaptı ve piyasanın kaymağını yiyor...bu tür ticari başarıların ardından mutlaka başka uaynık firmalar da pastadan sebeplenmek üzere piyasaya giriş yapacaktır..o yüzden ben hep ilkleri tercih etmeden yanayım..plastik pencere alacaksam pimapene ilk bakarım ,ton balığı alacaksam dardanel ton a bakarım , jilet alacaksam gillette den şaşmam...

benden söylemesi , paranız boşuna gitmesin...bildiğiniz ,duyduğunuz ürünü alın.
  • bioxcinin aynısı muhtemelen
    ama onun gibi etki gösteriyor ise fiyatı gayet uygun ben suan sadece sampuanı kullanıyorum eger etki gösterirse tüpleride alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

Ben de bioxin ciyim...bu marka yeni türedi sanırım..neyse ; bioxin ben de dökülmeyi durdurdu...saçlarımın (kafamın)köşelerinde saç çıkmıyordu , kelleşmişti...şimdi saç var...ben tavsiye ederim...ama uzun süredir kullanıyorum..

sadece şampuan mı
    yoksa ampüllerle birlikle mi kullanıyorsunuz?
  • bioxin kullandımk saçlarım daha çok döküldü!!! anlamadım sizde nasıl durdurmuş dökülmeyi
  • Şampuandan önce sanırım bir süre tüplerini kullanman gerekiyor.Daha sonra şampuanı kullanman gerekiyor...
  • bioxcin ampul kullandım pek bi faydası olmadı

en iyisi saç ektirmek
  • en iyisi hiç bızıklamamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

en iyisi hiç bızıklamamak

• 1,5 aydır Bioxcin ampül+şampuan kullanıyorum. Ben de biraz fark oluştu sanırım. Çok ince tüyler şeklinde saçlar çıkıyor ve kullandıkça kalınlaşmalarını umuyorum. Önlerde çok olmasa da tepede daha yoğun bir artış var. En az 1 yıl devam etmeyi düşünüyorum çünkü zaten kullanma talimatında 8 aylık bir süreden bahsediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

Ben de bioxin ciyim...bu marka yeni türedi sanırım..neyse ; bioxin ben de dökülmeyi durdurdu...saçlarımın (kafamın)köşelerinde saç çıkmıyordu , kelleşmişti...şimdi saç var...ben tavsiye ederim...ama uzun süredir kullanıyorum..

Kaç ay kullandınız, saç artışı gözle görülebiliyor mu ?
  • Bioxin, çok düzenli ve uzun süre kullanılınca fayda ediyormuş hiç aksatmadan, faydasını görmeyen arkadaşlar belki aksatmışlardır
  • dökülecek saç kafada durmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.