unuttuğum bir noktayıda ekleyim Dabur Amla alırken Plastik değilde Cam Şişe İçine olmasına öazen gösterin ben plastik ambalaj içine olan ürünlerden memnun kalmadım saygılarımla
ben her ikisinide kulandım bence restorex tüpünüde kullandım işe yaradı
suan folixir kullaniyorum bioxcin i kesinlikle tavsiye etmiyorum . restorex gayet iyiydi. ama folixir suan en guzeli bence .
merhaba arkadaşlar uzun süredir saç dökülmesi yaşıyorum bioxini 6 ay falan kullandım pek etkisini görmedim desem yeri arkadaşım restorex kullandığını iyi geldiğin söyledi eczaden 6 serum setini birde şampuanını aldım 3 aydır kullanıyorum saç dökülmeme neredeyse durdu ve saçlarım sanki daha güçlendi gibi tavsiye ederim geçen haftadawww.bakimliolmak.com diye bir internet sitesinde kampanya varmış bu eczanelerde 149 tlye satılan 3lü serum set 100 tlydi bende 2 tane aldım beni bir sene idare eder walla almayı düşüneneler sınırlı stokmuş kaçırmayın derim 20 tl ye başlangıç paketide vardı 2 serum şişesi bir şampuanıwww.bakimliolmak.com site
arkadaşlar benda restorexi 3 aydır kullanıyorum ama aman aman bir etkisi olmadı
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? bioxsin veya bioplas kullanan arkadaşlar ürünün etkisini gösterince devmalı olarak kullanmamız gerekiyor mu? farz edinki bioxsin ampul ve şampuanını kullandım etke etti bittiği için yeniden başladamadım saç dökülmem yine eskisi gibi dökülmeye devam eder mi? yani bu ürünü aldığımda ben devamlı kullanmak mı zorundayım.
kullandım memnun kalmadım tavsiye etmem en iyis aç ektirmek
quote:
Orijinalden alıntı: vsoner
Sallama arkadaşım. Yağlı saç daha kolay dökülür. Saçları çabuk yağlananlar saçlarını hergün yıkamalıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: trou6le
Saçlarınızı hergün şampuanla yıkamayın,yağlanmasına izin verin,hergün yıkanan saç daha çok dökülür...
olurmu arkadaşım yağ saçı besler.nasıl motorun yaga ihtiyacı varsa saçımzında yağa ihtiyacı vardır.
arkaşlar folixir diye bir ilaç çıkmış nano teknoloji felan kullanmışlar tv programlarında rastladım acaba kullanan deneyen oldumu ? kadının anlattıklarından etkilendim ancak bu zaman kadar böyle ürünlere dünya para verdim sonuç hep aynı oldu. şimdi bunu denemeye değermi? değerli yorumlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mszehir
suan folixir kullaniyorum bioxcin i kesinlikle tavsiye etmiyorum . restorex gayet iyiydi. ama folixir suan en guzeli bence .
folixir faydasını gördünmü halen kullanıyormusun?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme