bişey söyleyeceğim ama çoğunuz yapmazsınız ama % 100 etki ediyor...sarmısak ezin 5-6 diş kadar çok az su ile karıştırın ve parmak uçlarınızla saç diplerinize yedirin...o şekilde 20 dakika bekleyin ve sonrasında yumuşak bir şampuanla (head & shoulders benim tavsiyem ) sadece 1 su yıkayın ve durulayın ve bunu hafta 2 kez yapın faydasını görürsünüz ama 2 gün üst üste yaparsanız daha iyi olur haftasonları olabilir mesela..
Arkadaşlar Seberoik Dermatitden Kaynaklanan Saç Dökülmesindede İşe Yarıyormu Bu Bioxcin? Bir Bilgisi Olan Varmı?
Kepek yüzünden head&shoulders ya da herneyse almıştım.. Bende baya işe yaradı kepek için. Fakat saçlarımı dökmeye başladı hissedilir şekilde.. Yakında tedaviye başlayabilirim bende belkii....
Restorex + Rogaine + Propecia
Kullandığım ilaçlardır. Rogaine biraz pahalıdır ama yaptığı etki süperdi bende.
Ayrıca Restorex'ten çok memnumun. Saçlarım hiç yağlanmıyor artık. Kullanmaya başladıktan sonra baya yararını gördüm.
Tabii ki doktora danışıp, kullanmaya başlayın. Herkesin bünyesi bir değil.
bioxcini çoktandır satyorum fakat birçok müşterim bioxcinden memnuniyetsizdi. daha sonra içeriğini de araştırarak restorexi satmaya başladım .2 aydır 5-6 müşterime set verdim . şampuanlarını da baya sattım. ve gerçekten bütün müşterilerim memnun kaldı. ilk hafta saçları biraz döküyor fakat ikinci haftadan sonra gerçekten de dökülmesini tamamnen durduruyor. bu arada 4 aydır kullanan bir eczacı arkadaşta da saç çıkarmaya başladı.
vizonteledeki belediye başkanı geldi aklıma
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
bioxcin şampuan ve kapsülleriniden kullandım saçımın telleri sertleşti ve arttı bende bir faydası oldu...
Bu arada restorex diye markayı ilk defa duydum..eczanecilere danışırsanız daha iyi olur..
eczaneci değil ECZACI
quote:
Orjinalden alıntı: shadowtr
vizonteledeki belediye başkanı geldi aklıma
bu da güzel
bioxcin pek güzel birşey değil ben kullandım bi faydasını görmedim. vichy de kullandım hatta vichy nin yanında hapta geldi onuda kullandım 3 ay hiç bir fayadasını görmedim hatta arttı dökülmem.
şu an2. ayımdayım revivogen kullanıyorum REVIVOGEN başka markalara benziyor yazılışı okunuşu. bu seti kullandım yanında birkaç hap ile takviye yaptım.
günde 100 telden fazla dökülürken artık günde max 10 tel . yani benim için umut gözüktü . bi set daha bitirdikten sonra günde 1 kere kullanırken haftada 2-3 kere daha sonra haftada 1 kere kullanabilirmişim.
saç derisi çok önemli bu konularda. ve derinize uygun ilacı da bulmak ..
arkadaşlar bende restorex kullandım..kullanım süresi sonrasında faydasını gördüm.şimdi serumu arasıra şampuanını sürekli kullanıyorum.diğer şampuanlara göre saçlarımda daha etkili sonuç aldım.Kullanacak arkadaşlar eğer sonuç almak istiyorsanız duzenli kullanmanız gerekir.Danışma hattıda hizmet veriyor.Restorex ilk aldığımda kullanımı hakkında bilgi almak için aradım.epey yardımcı oldular,analiz gününe falan yönlendirme yaptılar.
kesinlikle saç derinize baktırın sonra kullanın restorex ama baya hoşuma gitti bioxcin i bırakıp buna devam ediyorum
bunlar hikaye ben rogaine kullanıyorum.amerikadan sipariş verdim.1 ay geçmeden saç dökülmem durdu.bu zaten normal.esas beklediğim saçı çıkarması durumu.zira araştırırken bir sürü insan bu foamla yeni saçlara kavuştuklarını söylüyorlardı.heyecanla beklemedeyim.
arkadaşlar çok dikkatli olun derim ben,inek_avcısı demişki amerikadan ilaç getiriyorum ,o ilac muhtemelen tahmin ettigim ilac. lütfen hap ,ilac alırken dikkat edin
ZİRA BU KULLANACAĞINIZ ÜRÜNLER KISIRLIK! VE GÖGÜSTE BÜYÜME yapıyormuş .Yani kadınlaştırıyor bir nevi.bence alacağınız ürünü iyice araştırın öyle alın.TAVSİYEM
quote:
arkadaşlar çok dikkatli olun derim ben,inek_avcısı demişki amerikadan ilaç getiriyorum ,o ilac muhtemelen tahmin ettigim ilac. lütfen hap ,ilac alırken dikkat edin
ZİRA BU KULLANACAĞINIZ ÜRÜNLER KISIRLIK! VE GÖGÜSTE BÜYÜME yapıyormuş .Yani kadınlaştırıyor bir nevi.bence alacağınız ürünü iyice araştırın öyle alın.TAVSİYEM
yanlış bilgi
bioxcin den sonra restorex kullanan birisi olarak serumları ile birlikte kullanıldıgında daha iyi geliyor sadece şampuan cok etkili olmuyor sanırım bioxcin kafamda alerji yaptı tahriş oldu kaşıntı yaptı bıraktım restorex aldım şimdilik gayet memnunum
konuyu açtığımda hangisi diye sormuştum,bioxcinden sonra restorexe geçtim ama ne bioxcin nede restorex ikiside sadece ticari amaçla çıkarılmış ürünler,hiçbir faydasını görmedim,saçlar yine dökülüyor,olan bize oldu deneye deneye kobay olduk iyice
Saçlarınızı hergün şampuanla yıkamayın,yağlanmasına izin verin,hergün yıkanan saç daha çok dökülür...
Sallama arkadaşım. Yağlı saç daha kolay dökülür. Saçları çabuk yağlananlar saçlarını hergün yıkamalıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: trou6le
Saçlarınızı hergün şampuanla yıkamayın,yağlanmasına izin verin,hergün yıkanan saç daha çok dökülür...
saçlarla ilgili bir konu gördüğüm için üye olup yazmak istedim beyler piyasada satılan bioxinmiş restorex miş vb. tüm ilaçların prosfektüsünü okuyun hepsinin etken madesi minoxidil diye bir madeden üretiliyor atıyorum 100 kg şampuanın içine koymuşlar 5 kg minoxidil basmışlar markayı sürmüşler piyasaya ben gördüğüm bir teaviden sonra kafamda saç kalmadı doktorlar çıkar demesine rağmen çıkmadı bir sürü sizin gibi ilaç deneim bir ostum minoxidil sprey ve şampuan önerdi hatta ilk inide kullanmam için o hediye etti ilk aydan sonra çimen gibi saçlarım gelmeye başladı kalınlaşıp kuvvetlenmesi için de bunu ben tavsiye ediyorum Dabur Amla diye bir saç bakım yağı var yıkama veya banyodan 1 saat önce saçlara masaj yaparak sürüp takriben 1 saat bekleyip yıkıyorsunuz araştırın eneyin menmun kalmazsanız 2 ay sonra ben bena ne yorumlar gelmiş iye tekrar bakacağım bu siteye inşallah memnun kalırsınız saygılarımla