burada cok fazla liseli var fakat onlar da gelecek icin feyz alsınlar diye yazayım bari.. resmi nikahla imza atıp evlenmeyin 2 sene sonra bo$anırsınız elin karısına paraları keriz gibi yedirirsiniz.. imam nikahı en güzelidir cagıracaksın bir hoca kafan bozulunca bo$ ol diyeceksin tekmeyi cakacaksın icabında öbür türlü elin karısını hem malına mülküne ortak edersin hem de bo$anınca nafaka diye paracıkları yedirirsin.. benden söylemesi sakın kandırılıp resmi bir imza falan atmayın hayatınız mahvolur.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Eylül 2022; 16:45:30 > |
resmi nikahla evlenmeyin

-
-
Sonuna kadar katılıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz gidip kenar mahalle karısı alırsanız 2 seneye boşanırsınız olan çocuklara olur , forumda kaç tane 18+ adam var kaçının anası babası ayrıdır ?
Evleneceksende her türlü şeyi göz önüne alacaksın evleneceğin kişi dünyanın en düzgün kişisi olsun ailesi gerikafalı çıkınca o evliliktende hayır gelmez zevkleriniz uyumlu mu parayı elinizde tutabiliyormusunuz birinizin diğerinin sevmediği bir yanı var mı evlenmeden önce birlikte olduğunuz süre boyunca kavga ettiniz mi ailesinin size bakış açısı nasıl paranız olmadığı zaman birbirinize bakış açınız nasıl çocuk yapma isteğiniz var mı hepsini analiz edip sonra evleneceksiniz sonra zırlarsınız orada burada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum.
Dinimiz ne güzel imam nikahı hakkı vermiş...
-
Evlenmek erkeğe birşey katmıyor. Hatta zararına bir sözleşme.
-
Bunun adı imam nikahı değildir, dînî nikahtır.! Hiçbir hıristiyan kendi nikahına papaz, yahudi de haham nikahı demiyor. Sizlere ne oluyor da imam nikahı diyorsunuz !
Dînî nikah için hocaya, müftüye, diyanet işleri başkanına gerek yok, herhangi bir müslüman da bu nikahı kıyabilir
-
ben imam nikahını kabul ediyorum sen ne güzel adam iman yoluna gelecek Allah'ın emrettigi gibi evlenecek demek yerine papazdı hahamdı diye yine ho$nut kalmıyorsun..
-
senin gibi diyenler 2 sene sonra karı nafaka istiyor kurtulamıyorum mal mülk gitti diye dövünüyorlar.. ya da zaten resmi nikahlı evlenmisler evlendikten sonra ev almı$lar mal mülk almı$lar mallar paylasım olmasın ku$ kadar maastan nafaka vermeyelim diye hergün kahır cekip avuntu yapıyorlar..
bu i$in kenar mahallesi orta mahallesi lüks mahallesi yoktur.. karıyı alırsın hayatı cehennem eder sonra bo$anamazsın.. bo$anırsan da ocağına incir ağacı dikilir evlendikten sonra alacağın her mal kendi paranla alsan bile bo$andıgın an yarısı karınındır.. hele ki bir de cocuk falan da varsa oy oy..
umarım düsündügüm gibi kötü durumda oldugun icin avuntu yapmıyorsundur ne diyeyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Eylül 2022; 19:20:22 > -
Ben evli değilim evlenmeyide düşünmüyorum ama nedeni paranoyak gibi her an boynuz takılacak düşüncesinden değil , ben kendimde çocuk bakma sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum gezmeyi tatil yapmayıda sevmiyorum insan içine çıkmayı falan , malının yarısı karının olacaksa karını bir meslek sahibi seç o zaman oda para versin sende para kat herşeyi ortaklaşa alın eğer ben evlenseydim karımın evde oturmasına izin vermezdim akşam eve gelince yemeğide birlikte yapardık temizliğide birşey alacaksak durumumuzda sıkışık değilse yarı yarıya yapardık oda bende çalışırdık
Sen tüm kızları para için erkeklerin yanında duran resmi olarak boşanana kadar kullanıma açık birşey gibi görüyorsan bilemem bide yukarda kuş kadar maaşla nafaka ödersin yazmışsın kuş kadar maaşla evlenme olayına giren zaten salaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 15 Eylül 2022; 19:44:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evli değilsen ve evlenmeyi düsünmüyorsan neden avuntu yapıyorsun hacım?
ben kadın nerede boynuzlayacak dedim? bu da olabilir ancak ben bunu düsünerek yazmadım ki genellikle gecimsizlik olur
bu a$k me$k muhabbetleri en fazla 1 - 2 sene sürer sonra iki taraf birbirine katlanamaz hale geldim mi bo$anma ortaya cıkar ya da bo$anamazsan cehennem hayatı ba$lar
Alıntı
metni:malının yarısı karının olacaksa karını bir meslek sahibi seç o zaman oda para versin sende para kat herşeyi ortaklaşa alın eğer ben evlenseydim karımın evde oturmasına izin vermezdim akşam eve gelince yemeğide birlikte yapardık temizliğide birşey alacaksak durumumuzda sıkışık değilse yarı yarıya yapardık oda bende çalışırdık böyle seyler masallarda bile olmuyor Türk filmlerinde bile böyle olmaz... erkek her zaman kadından maddi ve manevi hatta saygınlık olarak üstündür doktor hemsire - pilot hostes gibi düsün.. doktor doktorla da evlenir belki fakat en fazla erkek hocaysa kadın pratisyendir hehehehehe kadınlar kendine denk erkekleri secmezler kendinden daha yukarda olan erkekleri secerler.. kendimden daha asagıda bir kadınla evlenmeye mecburum dengim beni tercih etmeyecektir benden de daha üstününü tercih edecektir bu böyle olmuyor dersen eğer senin ya cocuk oldugunu ya da hayatı kadınları hic tanımadıgını düsünürüm.. hatta belki de kadın oldugunu düsünürüm..
Alıntı
metni:Sen tüm kızları para için erkeklerin yanında duran resmi olarak boşanana kadar kullanıma açık birşey gibi görüyorsan bilemem bide yukarda kuş kadar maaşla nafaka ödersin yazmışsın kuş kadar maaşla evlenme olayına giren zaten salaktır maasın ku$ kadar olmasa da ciddi bir kısmını yine kadına nafaka olarak vermek mecburiyetindesin ben hak etmeyene 1 kurus bile para vermem..
dolayısıyla senin söyledigin sey kadınlara güvenmeliyiz eğer kadınlarla gecinemezsek mal mülk paylasmalıyız nafaka vermeliyiz benim buna verecek cevabım oldu gülüm olur..
he 1970 lerde olsaydık yine böyle düsünürdüm fakat bu kadar umursamazdım devir artık degisti kendi büyüklerine bakarak böyle seyler yazma buralara..
ayrıca sürekli kızlar sözcügünü kullanmandan yasının cok genc oldugunu tahmin ediyorum lise caglarında ya da en fazla 20 falansındır belkide.. evcilik oynamak kolaydır ya$ın büyüsün kadınları tanı mal mülk sahibi ol o zaman fikirlerinin değeri olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Eylül 2022; 20:7:27 >
-
Nafaka sistemine adam akıllı revizyon gelmedikçe sıkıntı işler bunlar. Harbiden başı yanan bir ton insan var.
-
Benim dediğim kızı herşeyini görerek seçmen senin dediğin kızlar sadece erkekleri para için gören sülüktür resmi nikah yapmayın imam nikahında dursun sonra para falan isterse atarım tekmeyi gider gibi birşey
Ben zaten kuş kadar maaşla evlilik işine giren salaktır demiştim mesajımda bu evlendiğin kişi içinde geçerli bu aşk meşk muhabbetlerinin 1 2 sene sürdüğünü ben zaten gördüm o yüzden kızı herşeyini görerek seç dedim geçimsizlik olur demişsin yine tekrarlayım kuş kadar maaşla evlenen ve evleneceği kişinin herşeyini görmeden evlenen salaktır
Türk masallarında bile olmaz erkek kadından maddi manevi ve saygınlık olarak üstündür kadınlar erkeği kendileri pratisyen iken erkeği doktor olarak görebilir demişsin geneli böyle doğru ama benim abimin karısı ile abim aynı miktar maaş alıyorlar hatta karısı biraz daha fazla alıyor abim kalite kontrol uzmanı eşide muhasebeci abim işten çıkarıldığında eve karısı baktı iş bulana kadar , işte böyle kişilerle evleneceksin sen direkt benim dengim beni kabul etmez diyerek gidiyorsun bide evlenmeye mecburum yazmışsın seni mecbur eden şey ne ? Dengini bulamazsan evlenme bir ömür mutsuz olacağına o an mutsuz ol bu böyle olmaz diyorum çocuk yada kızda değilim
Maaşın kuş kadar olmasada yinede boşanınca bir kısmını karına vermek zorundasın demişsin demekten sıkıldım yine söyleyim evleneceğin kişiyi herşeyini görerek seçeceksin hobisi dünyaya bakış açısı ailesinin sana bakış açısı parasal durum ruhani durumu dini durumu sana uyuyorsa niye boşanıp nafaka ödemen gerekiyor ? Sanki devlet evliliğe belli bir süre koymuşta boşanmak zorunlu ve sonrasında tüm erkekler nafaka öder gibi konuşmuşsun bu şartlarda karında senden memnun çıkar çatışmanız yok boşamasında bir anlam yok
Kadına güvenmeliyiz eğer kadınlarla geçinemezsek mal mülk paylaşıp nafaka vermeliyiz gibi düşündüğümü söylemişsin hadi yine söyleyim kızla herşeyini gördükten sonra evlen evide arabayıda faturalarıda ortaklaşa ödeyin istisna bir durum oldu ve herşeyiniz uyumlu iken boşandınız mesela , evlilikten elde ettiğinin yarısını alacaksın zaten yarısını ödedin o yüzden kayıp 0
Kızlar sözcüğünü kullanmak ile yaş ölçmenin formülünü özelden bana atın hocam yaşım 18 ama ben forumda 26 27 yaşındaki adamlar gibi her gün kız konusu açıp zırlamıyorum yada sosyal medyada 30 35 yaşındaki adamlar gibi sosyal medyadan bir kıza yazıp cevap verip vermemesini ağzımdan salya akarak beklemiyorum olmazsa olmaz bulamazsan bulamazsın bu kadar , sen kendine uygun olan bir kızın özelliğini bildikten sonra bu dengim değil bu bana bakmaz ben bana uygun olmayan özellikte bir kızla beraber olayım çünkü evlenmek mecburi birşey diyorsanız artık herkesin kendi kararıdır derim
Son olarakta ben sadece yanlış gördüğüm düşünceleri burada doğrusuyla tartışmaya çalıştım beni erkek düşmanı kız yalakası gibi algılamasın kimse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 15 Eylül 2022; 20:39:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Alıntı
metni:Sanki devlet evliliğe belli bir süre koymuşta boşanmak zorunlu ve sonrasında tüm erkekler nafaka öder gibi konuşmuşsun bu şartlarda karında senden memnun çıkar çatışmanız yok boşamasında bir anlam yok ortada a$k yoksa sonu bo$anmadır ve a$k dedigin 1 - 2 sene sürer.. sonra kisiler birbirlerinden bıkarlar geriye cıkar iliskisi kalır üstelik bir de resmi bir sözlesme varsa her türlü zarar görürsün..
sen daha 17 ya$ında oldugun icin senin kafa yapının degisik olması normal bu konuyu konusacak ya$ta degilsin bunu a$agılama olarak söylemiyorum ancak senin ya$ında olanların bu konuda saglıklı düsünmesi imkansız.. zaten en büyük evlilik mağdurları da 17 - 24 yasında tiplerden cıkıyor.. o yasta bunları düsünebilecek olgunlukta olmuyorlar.. fakat kadınlar erkeklerden daha erken olgunluga ulasıyorlar hem beden hem de zihin olarak.. o yüzden seninle uzun uzadıya tartı$mam yine de ba$lıga yeni cevaplar gönderilirse tartısmayı izlemeni tavsiye ederim ilerisi icin kafana belki bir takım notlar düser..
kadın kızla iliskiniz olmasın demiyorum ancak bunu resmi bir belgeyle sözlesme sekline getirirseniz o zaman $apa oturursunuz.. cünkü uzun süreli bir birliktelikten birbirine tahammül etmeye calısan iki insana dönüseceksiniz..
cogu evli insan ortada cocuk oldugu icin bo$anmıyor ya da genellikle %90 insan hayatını degistirecek bir alıskanlıgı yok etmeye cesurca yaklasamıyor tabii erkegin nafakayla kerizlenmesi evlendikten sonra mal almıs olması evlilikten sonra edinilen malların paylasımı gibi dururmlar da ciddi derecede bo$anmayı imkansız kılıyor.. yani bunlar mutsuz oluyorlar..
kendi cıkarını düsünmek en güzeli o yüzden bu seye bulasmamak gerekiyor imza attıgın an yasal bir sözlesme yapmı$sın demektir o sözlesmeyi bozarsan onun sonucları var falan..
o yüzden imam nikahı en güzeli ayrıca hocam sen ne düsünüyorsun bu konuda? @hamza5806
gel $u liseli arkadasları bir ikna et sana zahmet hamza hocam saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Eylül 2022; 21:11:10 >
-
İmamlar artık resmi nikah olmadan dini nikah kıymıyor. Yasak, kendi kıyan için kendi evlenen için. Ayrıca dini nikah ile evlenmeyi kabul edecek bir kadın da bulamazsınız.
-
Dediğimde yanlış olan birşey söyleyin hocam benim demek istediğim kızı kendimize uygun olan şekilde seçmemiz herşeyiyle tartmamız ailesinin bile bize uymasının gerekmesi lazım en basitinden Mehmet Dinçerler ile hadise bugün boşanıyor sebebide ailesel
Kızın bize dair ne şüphesi kalsın nede bizim ona karşı bir şüphemiz kalsın evlenmeden öncede birlikte yemek yapmayı öğreniriz ben tesisat badana öğrenirim o ütü temizlik öğrenir ikimizinde maaşları toplamı yoksulluk sınırının üstündeyse evleniriz çocuk yapmayıda sırf istedik diye yapmayız çocuk doğunca nelerle karşılaşacağımızı önceden öğrenip öyle yaparız evlenirken süs olsun diye mi söyletiyorlar bize iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta lafını
Bu dediklerime sahip bir evlilikte boşanma meydana geleceğine inanmıyorum sizinde inanmıyor olduğunuzu düşünüyorum sadece konuda emin konuştunuz ve onlarca satır yazı yazdınız bana karşı tavır aldınız bende hafif sert konuştuğum için benim dediklerimi kabullenmek sizi rahatsız edecektir ama olsun sıkıntı yok benim cahil 18 yaşında daha hayatı görmeden yorum yapan bir veled olduğumu düşünüyorsanız beni örnek alıp karşılık vereceğinize ibret alıp susabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İmam nikahı dini birşey değil.Kültürel birşey.Dinin verdiği böyle bir hak yok yani.İslamda imam diye birşey yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İslam dini nefsine uyacak kadar ucuz değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmam yoksa namazları kasaplar mı kıldırıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Siz gidip kenar mahalle karısı alırsanız 2 seneye boşanırsınız olan çocuklara olur , forumda kaç tane 18+ adam var kaçının anası babası ayrıdır ?
Evleneceksende her türlü şeyi göz önüne alacaksın evleneceğin kişi dünyanın en düzgün kişisi olsun ailesi gerikafalı çıkınca o evliliktende hayır gelmez zevkleriniz uyumlu mu parayı elinizde tutabiliyormusunuz birinizin diğerinin sevmediği bir yanı var mı evlenmeden önce birlikte olduğunuz süre boyunca kavga ettiniz mi ailesinin size bakış açısı nasıl paranız olmadığı zaman birbirinize bakış açınız nasıl çocuk yapma isteğiniz var mı hepsini analiz edip sonra evleneceksiniz sonra zırlarsınız orada burada |
Benzer içerikler
- yılanlar nasıl boşaltım yapar
- hiç sevgilisi olmamış erkek
- iskansız ev alınır mı
- rom alkol oranı
- olumlu geçen iş görüşmesinden sonra aranmamak
- dc açıldı mı
- ets 2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X