Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Outbreak oyununu sevmeyenleri anlamıyorum doğrusu. Acaba beceremediklerinden mi yoksa eski teknolojiyi göz önüne getirip uzun yükleme sürelerinin olduğundan mı?Sonuçta Next-Gen denilen bir dönemdeyiz ve her eski oyunu yada yeni oyunu cilalayıp çıkartmalarına alıştık.Belkide çoğu kişi Outbrek oyununu online oynamadığı için ve cpu'nun mal gibi davranmasından dolayıda oynamak istememiştir diye düşünüyorum ama genel olarak oynayanların çoğu Resident Evil sevenleri ve atmosfer olarak kullanılan değişikliğinden dolayı.

Outbreak çıktığında ise serinin 1. ve 2. oyunundan bölümlerin olacağını ve Next-Gen olarak görmek isteyenlerin eski tarzda online olarak 4 kişi oynayacağını vaad eden bir oyun ne kadar kötü olabilir.?Bence mükemmel olur ve özellikle ilk defa hayvanları zombileştiren Resident Evil olarak , hayvanlarında bu oyuna dahil edilmesi korku ve adrenalin düzeyinin üst seviyede tutulacağını düşünüyorum.

Nasıl ki Tomb Raider : Guardians Of Light oyununun gerçeği çıkmadan önce bir ara oyun olarak psn'den sunulması olayı bence Resident Evil Outbreak oyununda gerçek Resident Evil 6 (yada başka bir isim altında) oyununu çıkarmak için Psn'den sunacağı alternatif bir Resident Evil oyunu olabilir diyede düşünmeden edemiyor insan.

Bir diğer düşüncem ise şu yönde , remakeleri yada hd versiyonları çıkan yada çıkacak olan oyunlara belki bir yeniside eklenebilir.Belki edition tarzında Outbreak 1-2 HD ve 3 yada Outbreak 3 çıktıktan sonra 1 ve 2'yi collection olarak çıkarma düşüncesi , tabi bu durmda herşey olabilir.

Karakter olark 1 ve 2 bulunan karakterlere ek olarak Claire ve Leon ikilisi eklenebilir yada gizli karakter olarak konulabilir.Sonuçta Raccon City'e döneceğimiz zbir oyun olacak ve oraları en iyi bilen bu ikiliden başkası değil. Karakter seçm olarak 10 yada 15 karakter düşünüyorum bu oyun ile ilgili , çünkü diğer oyunlarında 10'dan fazla karakter vardı.

Oyununun en can alıcı noktası ise item kapasitemizin az olması ve enfeksiyon'a yakalandığımız zaman kullanacağımız ilaçların etkisinin hızlı bir sürede geçmesi idi. Umarım bu yeni oyunda sandık tarzı depolama yeri yada Resident Evil 5'te ki gibi bir menü yapmaları , bulduğumuz itemleri veya eşyaları anında paylaşacağımız birisinin yanımızda olmamasından kaynaklanan bir itemi alamama durumunun ortadan kalkması bir nebze sıkıntıdan kurtabilir.

Oynanırlık olarak inşallah belli bir alan içerisinde karakterler arasında geçiş sınırı olmaz. A kişi bir yere gitmek istersen B kişinin yada takım arkadaşlarının illaki yakınında olma durumlarını pek sevmiyorum açıkcası ve çoğu kişide bu durumu sevmiyordur.Eski serilerde yok diye diye hatırlıyorum umarım bunda olmaz. Resident Evil 5'te olduğu gibi bile olsa güzel olur.

Aklıma gelenler bu kadar , geldikçe yazarım artık.

• Çıkış tarihi bellimi ?
  • capcom fütursuzca vasat oyun yapmaya devam ediyor. artık iflah olmazlar yeni nesilde.
  • Resident evil 5 faciasından sonra bu oyun ilaç gibi gelecek bana.
  • Millet oyunu oynamadan oyuna vasat diyor. Hemde oyun daha cikmamis. Ne is?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Millet oyunu oynamadan oyuna vasat diyor. Hemde oyun daha cikmamis. Ne is?

Forumun genel hali bu şekilde alışmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 22 Mart 2011; 23:25:10 >
  • zack06: Haci nedense Black Ops cikmadan millet "EF-SA-NE geliyor" diyordu. Bu forumda (yada Türkiyede) Cok güzel oyunlara karsi haksizlik var.
  • quote:

zack06: Haci nedense Black Ops cikmadan millet "EF-SA-NE geliyor" diyordu. Bu forumda (yada Türkiyede) Cok güzel oyunlara karsi haksizlik var.

Kesinlikle doğru
    Benim anlayamadığım neye göre ve ne düşünerek kötülüyorlar
    Hele bir oyun çıksın al oyna kendi gözlerinle gör ve yorumla başkası kötü dedi diye seninde kötü demen mantıksız
  • Resident Evil 2 yi özledim çok, öyle bir oyun gelse PS 3 e artık :(
  • zack06: Aynen haci cok dogru dedin. Ülkede cok koyun oldugu icin kim birseye kötü deyip lafi ucurumdan atsa diger koyunlarda o ucurumdan atliyor neyazikki.
  • quote:

zack06: Aynen haci cok dogru dedin. Ülkede cok koyun oldugu icin kim birseye kötü deyip lafi ucurumdan atsa diger koyunlarda o ucurumdan atliyor neyazikki.

sende kendini bu alemde Koç sanıyorsun sanırm :)
  • zack06: ^^ Yok haci ne kocu :) Yuvarlanip gidiyoruz iste ^^ (Kayahan mod: Off)
  • Resident evil 4 ve Code Veronica PS3 ve XBox a geliyormus.
    HD grafik deniyor da ben ona HD grafik degil de goruntu ayarini 4.3 den 16.9 a cekme diyorum.
  • Resident Evil 4 ü Ps2 de daha yeni bitirdim. Almam. Sadece Outbreaki bekliyorum RE aralarindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Resident evil 4 ve Code Veronica PS3 ve XBox a geliyormus.
    HD grafik deniyor da ben ona HD grafik degil de goruntu ayarini 4.3 den 16.9 a cekme diyorum.

Evet Kasatka abi Hd olarak geliyormuş.
    Buyrun Haber içeriği :

Resident Evil Revival Selection Duyuruldu

Capcom büyük bir sürpriz yaparak Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir oyunun duyurusunu yaptı. Famitsu dergisinde Resident Evil Revival Selection duyuruldu.

Revival Selection'ın içinde Resident Evil 4 ve Resident Evil Code: Veronica'nın HD sürümleri bulunacak. Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak bu pakette, extra içerikler olması beklenmiyor. Sadece oyunları HD olarak oynama şansı yakalayacağız. Yine de Capcom bir sürpriz yapabilir.

Resident Evil 4'te Ada'nın Another Order modunun da Resident Evil Revival Selection'da olması bekleniyor.

Eğer hala Resident Evil 4 ve Code Veronica'yı oynamadıysanız bu iki oyunu Revival Selection paketinde oynama şansı yakalayacaksınız. Özellikle Code Veronica'yı oynayamayanlar için güzel bir duyuru.

Şu an oyundan herhangi bir ekran görüntüsü veya video yayınlanmadı. Yine de yakında Famitsu dergisi taramalarını görebiliriz.

Kaynak : BSC

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Resident evil 4 ve Code Veronica PS3 ve XBox a geliyormus.

Evet Kasatka abi Hd olarak geliyormuş.
    Buyrun Haber içeriği :

Resident Evil Revival Selection Duyuruldu

Capcom büyük bir sürpriz yaparak Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir oyunun duyurusunu yaptı. Famitsu dergisinde Resident Evil Revival Selection duyuruldu.

Revival Selection'ın içinde Resident Evil 4 ve Resident Evil Code: Veronica'nın HD sürümleri bulunacak. Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak bu pakette, extra içerikler olması beklenmiyor. Sadece oyunları HD olarak oynama şansı yakalayacağız. Yine de Capcom bir sürpriz yapabilir.

Resident Evil 4'te Ada'nın Another Order modunun da Resident Evil Revival Selection'da olması bekleniyor.

Eğer hala Resident Evil 4 ve Code Veronica'yı oynamadıysanız bu iki oyunu Revival Selection paketinde oynama şansı yakalayacaksınız. Özellikle Code Veronica'yı oynayamayanlar için güzel bir duyuru.

Şu an oyundan herhangi bir ekran görüntüsü veya video yayınlanmadı. Yine de yakında Famitsu dergisi taramalarını görebiliriz.

Valla bu habere yeni oyundan daha çok sevindim. Code Veronica benim için RE2'den sonra serinin en güzel oyunuydu. PS3'de tekrar oynamak benim için çok güzel olacak.

• Resident Evil Revival Selection'dan İlk Görüntüler

Famitsu dergisinde ortaya çıkan Resident Evil: Revival Selection'ın ilk görüntüleri de yine aynı dergide ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi Revival Selection, Resident Evil: Code Veronica ve Resident Evil 4'ün HD görsellerle PS3 ve Xbox 360'a uyarlanması ile tek paket olarak satışa çıkacak.

Dergideki taramalara baktığımızda oyunların kaplamalarında bir değişiklik olmadığını, sadece HD desteği ile çözünürlüğün arttırıldığını görüyoruz.

İçerik olarak da çok büyük farklılıklar beklemenmeyen Resident Evil: Revival Selection hakkında ayrıntılı bilgiler yakında ortaya çıkacaktır.

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Resident Evil Revival Selection'dan İlk Görüntüler

Famitsu dergisinde ortaya çıkan Resident Evil: Revival Selection'ın ilk görüntüleri de yine aynı dergide ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi Revival Selection, Resident Evil: Code Veronica ve Resident Evil 4'ün HD görsellerle PS3 ve Xbox 360'a uyarlanması ile tek paket olarak satışa çıkacak.

Dergideki taramalara baktığımızda oyunların kaplamalarında bir değişiklik olmadığını, sadece HD desteği ile çözünürlüğün arttırıldığını görüyoruz.

İçerik olarak da çok büyük farklılıklar beklemenmeyen Resident Evil: Revival Selection hakkında ayrıntılı bilgiler yakında ortaya çıkacaktır.

gittikçe oyunu daha da b..kunu çıkarıyorlar.

• PS2 den remake mi olurmus arkadas.
    Bunun adina kolay para diyorlar.
    Cozunurluk degerleriyle oynayip sonra HD grafik diye yutturuyorlar.
    Yap hadi PSone den de ayni seyi gorelim rezilligini.
    PS2 de pek gorunmuyor rezillik 16.9 yapinca.
  • quote:

PS2 den remake mi olurmus arkadas.
    Bunun adina kolay para diyorlar.
    Cozunurluk degerleriyle oynayip sonra HD grafik diye yutturuyorlar.
    Yap hadi PSone den de ayni seyi gorelim rezilligini.
    PS2 de pek gorunmuyor rezillik 16.9 yapinca.

Hiç yoktan iyidir, daha bu sabah bu oyunu oynamak için acaba GameCube mü alsam diye düşünüyordum şimdi haberi okudum, bağlarız tüplü tv'ye idare eder.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.