Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooo süper haber...RE4 neyse de Code Veronica'yı HD oynamak baya bi güzel olacak. Outbreak oyununun çıkış tarihi belli mi bu arada?
  • Belli degil arti zaten resmi bir duyuru da yok.
    Yani tarih belli olmasi icin oyunun resmi duyurusu gerekli o bile su an icin yapilmadi.

Hic yoktan iyidir diyen arkadasa da :
    fiyati hic yoktan olmayacak ama . En az 35-29.99 euro olucak.
  • Capcom süpriz filan yapmaz,anca oyuncuları yolmanın hesaplarını yapar.Zaten son çıkardıkları oyunlarda patladı,hem prestij hemde maddi kayıp yaşadılar buna rağmen akıllanmaz bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

PS2 den remake mi olurmus arkadas.
    Bunun adina kolay para diyorlar.
    Cozunurluk degerleriyle oynayip sonra HD grafik diye yutturuyorlar.
    Yap hadi PSone den de ayni seyi gorelim rezilligini.
    PS2 de pek gorunmuyor rezillik 16.9 yapinca.

Her oyunda belli olmayabiliyor ama Tmb Raider'da bariz hd ollarak yeniden düzenlendiği çok açık bir şekilde belli oluyor.

Gerçi firmadan firmaya fark var artık nasıl yapıyorlarsa
  • Walla emulatorlere bakarsaniz emulatorlerde de romlarin grafiklerini yumusatan, keskinlestiren vs gibi efect ayarlari oldugunu gorursunuz.
    Aynisi. sadece yasal yada yasal olmayan diye ayirabiliriz.
    O yuzden bana kimse gelip oturup da pikselleri fazlalastirdiklarindan, fazladan aa attiklarindan isiklandirma yaptiklarindan bahsetmesin.
    Trophy eklenecek sonrada dedigim gibi en iyi keskinlik yada yumusaklik orani belirlenip sonra cozunurluk 4,3 den 16.9 a cekilecek.
    Hepsi bu.

Edit : Ha asilacak miyim Netten ?
    Pek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 24 Mart 2011; 16:06:02 >
  • Capcom'da Resident Evil'ın 15. yıl dönümüymüş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Mart 2011; 16:09:41 >
  • Evet Resident Evil 1 96 da cikmisti sanirim. (Alone In The dark in izinden )
  • quote:

Belli degil arti zaten resmi bir duyuru da yok.
    Yani tarih belli olmasi icin oyunun resmi duyurusu gerekli o bile su an icin yapilmadi.

Hic yoktan iyidir diyen arkadasa da :
    fiyati hic yoktan olmayacak ama . En az 35-29.99 euro olucak.

Bunlarda da yine 5 paylaşım hakkı olursa, kabaca 30 € = 62 TL desek 62 : 5 = 12.5 TL yapıyor iki oyun fiyatı o da, yani bir oyun 6.25 TL mükemmel bi rakam.

Ha grafik anlamında kötü olabilir, yine komik bi rakama GoW Collection indirdim, GoW'dan soğudum nerdeyse. Herşey zamanında EN GÜZEL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 24 Mart 2011; 16:48:30 >
  • re5 in de timsah olan bölümünde ben baya bir tırsmış, suya girmekten açıkçası çekinmiştim. re5 te korku öğesi hiç yoktu demek haksızlık olur. birazcıkta olsa vardı.Korkmak isteyen doom 4 ü beklesin.
  • Oyunlar muhtemelen 1080p olacak sadece 16:9 yapmayacaklar. + olarak yapılmasının ne zararı var anlamadımki sanki para verip alacaksınız yani bırakın alan alır ve alıyorda yoksa neden habire yapılıyor. Bence hiç olmamasındansa böyle olması daha iyidir. Şimdi canım RE4 veya Code Veronica çektiğinde emülatörle uğraşmayacam en azından o da yeter.
  • Emulatorle ugrasmiycam diyince gorende oturup emulator codlarini kendin yazican sanar.
    Biz zaten olsun olmasina bir sey demiyoruz en azindan benim dusuncem remake yapilacaksa Resident EVIL REMAKE gibi remake olmali.
    Yapsin 2 veya 3 u havada ucarak alalim ancak ps2 den remake olmaz. Olan diyen kendini kandirir.
  • Resident Evil: Operation Raccoon City Duyuruldu

PSP için SOCOM: Tactical Strike ve Fireteam Bravo 3, PlayStation 3 için ise SOCOM: Confrontation oyunlarını geliştiren Slant Six Games'in yeni bir Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığı doğrulandı. Resident Evil: Operation Raccoon City ismindeki oyun bu sonbahar aylarında çıkacak.

Official Xbox Magazine'den gelen ilk bilgilere göre Slant Six'in Resident Evil'ı takım tabanlı shooter olacak ve 4 kişiye kadar multiplayer desteği bulunacak. Oyuncular Vector, Beltway, Bertha ve Spectre isimlerindeki yeni karakterleri yöneterek hayatta kalma mücadelesi verecekler.

Operation Raccoon City'de zombiler üç farklı yolla sizin nerede olduğunuzu tespit edecekler: Görerek, Duyarak ve Koklayarak. Karakterler orijinal Resident Evil'ın zaman çizelgesi ile paralel olarak ilerleyecek ve seriden tanıdık karakterlere rastlayabilecekler (Hatta öldürebilcekler). Ayrıca kazandıkları XP'ler ile yeni yetenekler ve silahlar açabilecekler.

Kaynak :

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Operation_Raccoon_City_Duyuruldu-14381.htm

• Biraz nostalji yapalım elimdeki resident'lara bakarken bari resim ekleyeyim dedim

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)
    canım çekti açtım oynadım. birde gizlilik yapayım dedim oynarken.ordaki adamın kim olduğunu bilen var mı? bakalım..

nasıl poz ama :))

güzel oyun ama en çok hatunun ses tonu güzel çok iyi ya yumuşacık içinizi ısıtan bir ses tonu .
    hi i am rebecca chambers
    yarışmaya resident evil'dan katılıyorum
    bütün zombi arkadaşlarıma başarılar dilerim
    özelliklede bu yarışmayı düzenleyen capcom'a
    :)))

kim ne derse desin oyun hem çok güzel hemde wii edition'ın görselliği mükemmel . Umarım hd olarak gelecek olan bunun gibi olur , belkide daha iyisi

mouse ile güzel oynanıyor ve bayağı oynadım gerçekten zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 25 Mart 2011; 19:03:23 >

• quote:

Emulatorle ugrasmiycam diyince gorende oturup emulator codlarini kendin yazican sanar.
    Biz zaten olsun olmasina bir sey demiyoruz en azindan benim dusuncem remake yapilacaksa Resident EVIL REMAKE gibi remake olmali.
    Yapsin 2 veya 3 u havada ucarak alalim ancak ps2 den remake olmaz. Olan diyen kendini kandirir.

Uğraşmaktan kastım emülatör kodlarını yazmak değil anlamadan yorum yapma. Ayrıca emülatörle ne kalitede oynadığımız belli oyunları nereye kadar yani. Kötü mü oldu şimdi anlamıyorumki hiç olmasa daha mı iyiydi daha iyiydi heralde sana göre. En iyisi sen emüle etmeye devam et biz'de hd olarak keyfini çıkaralım ok.
  • Valla Resident Evil serisinin GAMECUBE kadar zevkle oynandığı bir platform yok bana göre.Gamepad'i bile re için yapılmış sanki,o kadar rahat.Keşke outbreak serisi gamecube'e de gelseydi zamanında.Yeni çıkacak hd re'ler hemen hemen aynı olur,trophy desteği falan verirler işte tamam bitti.Gönül ister ki remake yapsınlar ama yapmazlar işte,yaparlarsa da gidip nintendoya yaparlar zaten.
  • Emulatörlerde re serileri gayet düzgün çalışıyor ama uğraşmaya değmez çünkü günde 2 tane emu versiyonu çıkıyor yukarda verdiğim resimler wii emulatörünü çalıştırıp aldım gayetde net görüntüler ve hızlı çalışıyor özellikle re4 remake ve hd gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Mart 2011; 0:50:49 >
  • Capcom yeni yaptığı bir duyuruda Resident Evil: Operation Racoon City'nin Kanadalı firma Slant Six Games tarafından hazırlandığını ve kış mevsiminde PS3, Xbox 360 ve PC için çıkacağını duyurdu.Ayrıca oyun hakkında bilgi verilen açıklamaya göre yeni oyunda Umbrella Security Services üyesi olarak oynayacağız. Oyunu dilersek tek başımıza dilersek dört kişilik co-op modunda oynayacağız.Yeni oyunun hikayesi ise şöyle; USS'in verdiği emir ile T-Virüs salgının tüm delilleri yok edilip, bütün sağ kalanlar öldürülmek istenmektedir. Amerikan hükümeti kendi güçlerini göndererek Umbrealla'nın eylemlerini açığa çıkartmaya ve salgının neden yayıldığını anlamaya çalışmaktadır.Oyunda ikonik Racoon City mekanlarının yanında Leon Kennedy gibi eski karakterler de mevcut olacak.Resident Evil 2 ve Resident Evil 3'teki yaşadıklarınızı bir de Umbrella tarafından yaşayan serinin hayranları hikayeyi yeniden yazma şansına sahip olacaklar.Capcom oyun hakkında çok detay vermezken neoGAF'ta oyunun Game Reactor dergisindeki üç kapak resm.

• Resimler cok guzel gorunuyor :)

• 3. resimde ki asker parazit eve de ki hani en yukarda (oyunun baslarinda) ustte bi boss geliyordu ona cok benziyor.
  • Bu Resident Evil Outbreak konusu degilmiydi? Outbreak cikmayacakmi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.