Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun yerine ana senaryo dahilinde eski oynanış türünde bir Resident Evil oyunu çok daha iyi olurdu.
  • Lanet Capcom işi yine tembelliğe vurmuş. Şu Outbreak'i beğenenleri anlamıyorum.
    Tamam 3-5 kişi zombilerden kaçarsın, zevklidir.. Ama nereye kadar? Koyacak 3 saatlik içi boş single senaryo, daha sonra multiplayer'ın arkasına saklanacak. Yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Lanet Capcom işi yine tembelliğe vurmuş. Şu Outbreak'i beğenenleri anlamıyorum.
    Tamam 3-5 kişi zombilerden kaçarsın, zevklidir.. Ama nereye kadar? Koyacak 3 saatlik içi boş single senaryo, daha sonra multiplayer'ın arkasına saklanacak. Yazık..

Hocam aynen bende öyle. Re serisinin en gereksiz yapımlarından biri kesinlikle. Yapsınlar adam gibi ana senaryo içinde bir oyun üstünede Survival Horror olarak misler gibi oynayalım. Capcom dediğin gibi tembellik yapıp senaryosuz falan bir oyunu çakacak piyasaya.
  • Siddetli Resident evil 2 Nemesis hayranlarindanim bunu her mesajimda belirtmisimdir.Beklentilerimi sahsim adina derinden etkileyen iki onemli unsuru siz sevgili kardeslerimle paylasayim :

1 : Outbreak olmasi itibariyle multiplayer kacinilmaz.

2 : Bu dahada kotu bir onceki mesajimda belirttigim uzere hic alakasi olmayan ayrica sabikali Slant Six Games sutudyosu.

Resident evil 2 Nemesis efsanesinin geri gelmesini cok isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Siddetli Resident evil 2 Nemesis hayranlarindanim bunu her mesajimda belirtmisimdir.Beklentilerimi sahsim adina derinden etkileyen iki onemli unsuru siz sevgili kardeslerimle paylasayim :

1 : Outbreak olmasi itibariyle multiplayer kacinilmaz.

2 : Bu dahada kotu bir onceki mesajimda belirttigim uzere hic alakasi olmayan ayrica sabikali Slant Six Games sutudyosu.

Resident evil 2 Nemesis efsanesinin geri gelmesini cok isterdim.

Hocam Resident Evil 2 Nemesis demişsinde o Resident Evil 3: Nemesis
  • @ :Sephiroth: yo dogru yazmisim hatta Resident evil 1'i bile ekliyebilirsin o yazima kardesim. Resident evil1 Resident evil 2 ve nemesis.
  • quote:

@ :Sephiroth: yo dogru yazmisim hatta Resident evil 1'i bile ekliyebilirsin o yazima kardesim. Resident evil1 Resident evil 2 ve nemesis.

Şiddetli Resident Evil 2 Nemesis hayranıyım yazmışsın orada sanki oyunun adı genel olarak öyle gibi olmuş ona istinaden yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 4 Mart 2011; 11:26:59 >
  • @ :Sephiroth: canim kardesim PS3 den yaziyorum PC yok Orda tek eksik olan sey virgul eger bukadar goze battiysa ozur dilerim idare et kadesim benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mart 2011; 11:53:42 >
  • quote:

@ :Sephiroth: canim kardesim PS3 den yaziyorum PC yok Orda tek eksik olan sey virgul eger bukadar goze battiysa ozur dilerim idare et kadesim benim.

Yok göze batma değil üstadım aklıma geldi Ps3'den yazdığın ama belirteyim dedim, yoksa bende ne hatalar yapıyorum akıllara zarar.
  • Capcom onu bunu bırakıp bi "Dino Crysis" çıkarsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Capcom onu bunu bırakıp bi "Dino Crysis" çıkarsa keşke

Evet bu da olabilirdi bu projeden kat ve kat daha iyidir.
  • Multiplayer ağırlıklı bir Resident Evil nedir yahu? Yine satış rakamları uğruna Amerikan bebelerini online koyarak etkilemek istiyorlar belli, team deathmatch modları da koysunlar o halde... Bu adamlar ya dediğim gibi Amerikan pazarı için uğraşıyorlar, ya da fanları dikkate almadan Resident Evil ruhunu sıradan ve HardCore'lar dışında diğer kesimlerinde alışabileceği bir şekle sokmaya çalışıyorlar.

Resident Evil 5 üzerinden adam akıllı bir senaryo ile devam etseler yine şahane bir oyunun geleceği kesin, beklentilerimin ilk sırasında yer alır. Ama Multiplayer ağırlıklı, yanında da kıytırık senaryolu bir RE oyunu; kimse kusura bakmasın ama vakit kaybından öteye gidemez. Beklenti içine girmeyin derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 4 Mart 2011; 13:25:23 >
  • Eski "survival horror" tipinde olsa Avrupa'da da hatırı sayılır satış adedi olur bence ama devir bir bakıma "online" devri olduğu için bu yolu seçiyorlar sanırım , her ne kadar kendi tarzıyla örtüşmese de.Resident Evil'ın Left4Dead in izinden gitmesi garip.Ya da ayrıntısı bilmiyorum ama belki de sağlam bir "survival horror" yapacak kadro yoktur , senaryosuyla müziğiyle v.s.
  • Beşinci oyun zaten fiyaskoydu sağolsun Wesker kurtarıyordu o da olmasa valla elimi değdirmezdim oyuna ki yabancı forumlardada paylaşımlar hep bu yöndeydi.

Dördüncü oyunda değişim oldu ama o oyunda bile bir ruh vardı oyuncuyu karakter ile bir araya getirebiliyordu. Beşinci oyun herşeyden yoksun bir oyundu.

Altıncı oyunu ve eskiye dönecek bir Re beklerken gidip daha rezil bir işe kalkıştılar. Mikami git al şu dağıtım haklarını falanda topla efsaneyi. Senin çocuğun sayılır Re kurtarrrrrr
  • left 4 dead oynarken böyle konuşmuyodu kimse saçma sapan zombiler şimgi proje gereksiz oldu kafadan ; kaldıki outbreak serisi daha doğrusu resident evil serisi sonradan çıkacak left 4 dead ,dead nation ,dead island , dead rising gibi oyunlara öncülük yapmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 4 Mart 2011; 14:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

left 4 dead oynarken böyle konuşmuyodu kimse saçma sapan zombiler şimgi proje gereksiz oldu kafadan ; kaldıki outbreak serisi daha doğrusu resident evil serisi sonradan çıkacak left 4 dead ,dead nation ,dead island , dead rising gibi oyunlara öncülük yapmıştır

Ben Left 4 Dead oynamadığım için hala gereksiz diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x
    left 4 dead oynarken böyle konuşmuyodu kimse saçma sapan zombiler şimgi proje gereksiz oldu kafadan ; kaldıki outbreak serisi daha doğrusu resident evil serisi sonradan çıkacak left 4 dead ,dead nation ,dead island , dead rising gibi oyunlara öncülük yapmıştır

Şimdi konuyu resmen çıkmaza soktunuz... Left 4 Dead nedir, Resident Evil nedir?

Left 4 Dead, üzerinize gelen zombi ordusundan kurtulup, bölümün sonunda sizi bekleyen kurtarma aracına ulaşmak için mücadele verdiğiniz, belirli bir senaryoya sahip olmayan, eğlence amaçlı, ciddiyetsiz bir oyundur. Live'da toplanıp dört kişilik modlarıyla saatlerce arcade'in dibine vurursunuz. İlk duyurulduğundan beri oyunun genel tanımı budur, oyuncularda buna dayanarak yorum veya eleştiri yaptılar.

Anlaşıldığı gibi, konuda adı geçen firma bu tarz özelliklere sahip bir Resident Evil yapmak istiyor, kısacası serinin içine etmek istiyor. Çünkü Resident Evil, Left 4 Dead ve sayılan diğer oyunlar gibi değildir. Dolayısıyla yeni geliştirilen bu oyun gerçekten bu özellikleri içerecekse şimdiden büyük bir hayal kırıklığının ispatıdır. Resident Evil 5'in perde arkasından gidilseydi, hiç değilse belli başarılar ve Hard Core oyuncu kitlesini çekmeye yeterdi.

Kaldı ki, Outbreak serisi Resident Evil tarihinin en düşük ortalamaya sahip oyunudur, birde bunları hesaba katmak lazım. Yeni neslin gücünden faydalanan, eskiye dönük özellikleri içeren sıkı bir Resident Evil mı, yoksa geçmişi kötü olan yan serinin yeni bir oyunu mu tercih edilir? Cevabı belli...

• Arkadaşlar altıncı oyun zaten çıkacak bir şekilde,bu oyuna tepki niye anlayamadım?Online ağırlıklı re yapıyorlar işte mis gibi,devir online devri diyip duran siz değil misiniz?Beşinci oyun zaten rezildi bana göre,altıncı oyun ile inşallah ihanet ettikleri türlerine bir zahmet geri dönerler diye umut ediyorum.
  • 5 inci oyundan çok daha iyi olucağını garanti edebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Arkadaşlar altıncı oyun zaten çıkacak bir şekilde,bu oyuna tepki niye anlayamadım?Online ağırlıklı re yapıyorlar işte mis gibi,devir online devri diyip duran siz değil misiniz?Beşinci oyun zaten rezildi bana göre,altıncı oyun ile inşallah ihanet ettikleri türlerine bir zahmet geri dönerler diye umut ediyorum.

Sony Microsoft'u İkiye Katladı - 60 Milyon PSN Kullanıcısı konusuna mesaj yazmışsın konu kilit olduğu için cevap veremedim.

Acı gerçekler dostum ne yapalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.