Şimdi Ara

Resident Evil: Afterlife (2010) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
0
Favori
39.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin hayranlarından biri olarak, filmi çok da iyi bulmadım açıkcası ! Hali hazırda film, diğer 3 filmle boy ölçtürmeksizin bakıldığında iyi bir aksiyon filmi sayılabilir ama diğer müthiş R.E filmlerine göz önüne alırsak biraz hayal kırıklığı yarattı diyebilirim. Film, yinede kesinlikle sinemada gidip izlenilesi bir film, 3D'nin de sayesinde bazı sahneler gerçekten başarılı bir görsel şölene dönüşmüş . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Orijinalden alıntı: Brunelleschi

crauser Jıll hakkında hangi söylediğin doğru çıktı ki ? ben de izledim bugun Jıll filmde yok ..

jill filmde vardı.

Size çok kritik yerde oynadığı için resimleri yok demiştim öylede oldu sadece filmin sonunda gözüktü. Filmin sonunda yazılar yazmaya başladıktan 20-30 saniye sonra uçağın içinde askerlere konuşma yaptı salondan hemen çıktıysan görememen normal.O ban sana gelsin

jillin sahnesini anlatabilirmisin tamamıyla.Ne konuşuyor?ne yapıyor ?Bizde
    filmin sonunda yazılar geldi pat ekranı kapattılar -.-!.

Uçakta askerlere küçük bir konuşma yapıyor. Hatıradığım kadarı ile şunları söylüyor;

"Öncelikli hedefleriniz Chris, Claire Redfield ve alice projesi düşman sayısı tam olarak belli değil hayatınızın çatışmasına hazır olun" vsvs...

Kısaca 5.filme yatırım konuşması

cvp için sağol.

birde anlamadığım şyle birşey var. 3. filmin sonunda simulasyon diyordu ilaç senin kanın ve burada bi ilaç yapılabilecek herşey mevcut vs.... 4. filmin başlangıcından 4 yıl sonra diyordu. Bu sırada bu alice neden ilacı üretmemiş acaba.?

Ben filme İZMİT-Dolphin de gittim BEnim izlediğim nasıl bi 3d arkadaşlar ? ÇOK merakediyorum. Kaliteli olanmı kötü olanmı ? Bunların bi kaç çeşidi varmış*????

• Hocam Avatar'ı 3D olarak izle, izlediğin şeyin 3D olmadığını anlayacaksın. Clash of the Titans'ın ardından ikinci bir hayal kırıklığı yaşadım.
  • Bize verdikleri hafif ekranı karartan bir gözlüktü gri idi güneş gözlüğü havası vardı . Bir çok sahnede takıp çıkardım inanın 3d sadece bir kaç yerde var. Mermiler bulutlar dumanlar tabancalar ve yanan ateşlerde 3d gözlemledim zaten gözlüğü çıkardığınızda belli oluyor gözlüksüz hafif çift oluyor görüntü . Gözlüksüz izlesen daha çok zevk veren bir filmdi bence.
  • crauser sen öyle bir konuştun ki jill filmde baştan sonra var gibi bir hava yarattın burda.. şimdi de diyorsun yazılar başladıktan sonra göründü jill, zaten ne anlamı var ki bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brunelleschi

crauser sen öyle bir konuştun ki jill filmde baştan sonra var gibi bir hava yarattın burda.. şimdi de diyorsun yazılar başladıktan sonra göründü jill, zaten ne anlamı var ki bunun.

Ben sadece Sienna Guillory bu filmde var isteyen gider görür dedim. Filmde varmıydı ? vardı. Fake dediğiniz, resmini gösterdiğim sahneninde aynısı filmde vardı. Bunun dışında birşey demedim zaten. Gerisi senin beklentilerin bana değil paul amcaya kız o az oynatmış
  • Film genel olarak güzeldi :) 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 11 Eylül 2010; 0:07:20 >
  • 3d hatirina izledik yoksa begenmedim kabak tadina baglar bundan sonrasi.
  • Kötü diyen arkadaşlara soruyorum neler kötü

Şimdi diyorsunuzki tünele girdi nasıl sağ salim çıktı ? Bu bir film mantık ararsanız keyf alamazsınız . Disctrict 9 da uzaylılar kedi maması yiyordu ama herkes filmi çok beğendi bumudur mantık ? kedi kumunada pisliklerini yapıyorlardır heralde.

Film belli bir sonuca ulaşmıyor çünkü ne oyun üzerinde nede film üzerinde bir son senaryosu var filmlerin ve oyunların devamı olacağı için kesin bir sonuca ulaşamıyorsunuz.

Avatarın 3D konusunda daha iyi oldugunu söyleyenler olmuş bu konuda onlara katılıyorum ama şunuda göz önünde bulundurmak lazım Avatar bilgisayar ortamında oluşturulmuş bir film , Resident evil in ise her sahnesi bilgisayar ortamında oluşturulmamış ve bunlara ek olaraktan Avatar ın bütcesi bu filme göre çok daha yüksekti. Ne kadar azda olsa ben filmdeki 3D kısımlardan keyf aldım.

Ben filmi beğendim , beğenmeyende olur saygı duyarım ama buraya boş boş eleştiriler ve kötülemeler ile gelmeyin lütfen

• Güzeldi film.Ben beğendim.Bazı yerlerinde tabi saçmalıklar vardı bir iki tane yinede.

Wesker'in ölümü baya saçmaydı.
    Jill ise son sahnede gözüktü o kadar.Umarım tekrar bizim tarafa geçer yeni filmde.
    Scofield'in böö sahnesi süperdi.
    Onun dışında ben filmi gayet beğendim.3D nimetlerinden de yararlandık avatardan sonra.5.filmde geliyor.

8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 11 Eylül 2010; 2:48:36 >

• spoiler
    butonu diye birşey var siz nasıl bir insansınız.
    başlatmayın şimdi jill inize bütün tadım kaçtı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 11 Eylül 2010; 3:05:26 >
  • ParaBende

spoiler butonu kullanamayı öğren !

Yoruma gelince.

Filmde zaten mantık aranmaz arayanda yok.İyi anla beni ben ordan sağ çıkamazlar demek istemedim o sahnede hiç zombi ile karşılaşmamaları çok komikti demesine getirdim . Anladın umarım .

Tamam senaryo yok bizde biliyoruz oyunlarından ama bir film çekiliyor güzel çekilsin beklentileri karşılasın . Beklenti neydi KALİTELİ 3D kafana sok önce bunu .Madem bilgisayar ortamında yapılamıyor film 3d 3d diye salonlara afişleri asılmasın bütçeleri yokmuşmuşda falan filan .... o zaman bana 3d diye gelmiycek kardeşim bu film kimse boş konuşmuyor düzgün yorum yap asap bozma gece gece burdakiler boş konuşuyorsa sen daha çok boş konuşuyorsun .

Sen beğendin diye herkezmi beğenicek filmi ? Burda futbol konuşmuyoruz film konuşuyoruz. Yazılan yazılarda senin boş boş konuşmayın gibi bir hakaretini haketmiyor.

Düzgün konuş....Düzgün yorum yap...

• Bilim kurgu filmine saçma diyenler Türkiyeden başka bir yerde var mıdır acaba? Gerçekten çok merak ediyorum...
  • saçma diyen kim acaba ? İsim ?

Ben bu konuda göremiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

saçma diyen kim acaba ? İsim ?

Ben bu konuda göremiyorum .

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Güzeldi film.Ben beğendim.Bazı yerlerinde tabi saçmalıklar vardı bir iki tane yinede.

Wesker'in ölümü baya saçmaydı.
    Jill ise son sahnede gözüktü o kadar.Umarım tekrar bizim tarafa geçer yeni filmde.
    Scofield'in böö sahnesi süperdi.
    Onun dışında ben filmi gayet beğendim.3D nimetlerinden de yararlandık avatardan sonra.5.filmde geliyor.

8/10

ayrıca bilim kurgu filminde mantık aramakta bek doğru değil.
    for example:
    -zombiler hiç öyle yürür mü? çok mantıksız...
    -abi sen hiç zombi gördün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 11 Eylül 2010; 3:51:33 >

• Bu gece izledik,3'ümüzde hiç beğenmedik,ilk film bile çok daha iyidi,efekler ortaydı,avatarın yanında tabiki zayıftı ama idare ederdi,Benim notum 3.5-4 /10

Konu yok kurgu yok,tonla mantık hatası,sahe geçişleri zayıf,efek geçişleri zayıf(bulanma oluyor)vs...
  • animasyon dışında daha 3d izlemedim...ya bunda yada harry potırda denicem 3d yi
  • Gerçekten 3 D mi? malumunuz son dönem filmleri 3D adı altında lanse ediliyor fakat izlediğimizde 3D olmadıklarını görüyoruz.
  • dün izledim filmi kötüydü devam edecek olması daha kötü bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

dün izledim filmi kötüydü devam edecek olması daha kötü bence...

+1 helal be abi,ama millet çok güzel diyor ben anlamadım gitti imdb'de 8 puan vermişler:S:S (yakında en azından 6'ya düşer bence)

Film eh idare eder olsa bunları yazmam:) ama öyle değil vasat olmuş,R.E. adını bile lekelemiş,birde devam ediceklermiş:((((

Ulan sı.tınız batırdınız utanmadan devammış,ya yürü git...

Ayrıca filmde bariz alıntılar ve klasik amerikan göndermeleri vardı

Arkadaş film başladı verdin atraksiyonu 10dk,iyi hoş,bizim hatun 10-20 tane vs...Sonra film bitti:D amaç yok hedef yok,kadın adaya gidiyor kumsala oturuyor,aaa burda kimse yok ya diyor:D ulan salak baktınmı etrafada iyice,sonra arkadan biri geçiyor,bizde şaşırdık he he....Nese kadını alıyor ee sonraki amaç?Amaç şu: İşte batı amerikadan californiya'dan aşağı kaptırcaz allah ne verdiyse Nese ufacık yere uçağı indiriyor,fizik kurallarına gayet ayrıkı şekilde(uçak binanın çok yakınında yükseklik keybediyor baya,ama bi bakıyoruz çıkıyor geri),nese saçma şekilde iniyor ucunda kalıyor tabe,ama durun 1dk Amerikanın nba starı burda bir smaç basıp en az 400kg'lık kuvvetle uçağı indiriyor,vay vay vay T-100 gibi maşallah nese uzatmayalım sıkıcı,hafızamdan atmalıyım bu filmi:)

Amerikan sineması sanırım pili bitti,bizi gaza getirdiler,bazı senaryolarımız varda,önce kitap haline getircez:) (Üşenip tembellik yapmazzak tabe:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 11 Eylül 2010; 14:32:07 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.