yurtdışında digital ve imax 3d türkiyede sadece digital 3d
Eminmisin 2 çeşit 3 boyutlu versiyonu olduğuna.Gösterimdeki film digital 3d imax olarak biliyorum.Ben biraz araştırdım ama öyle bir yazı bulamadım.
ölürüm
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
ölürüm
buuugün bayram , erken kalkın çocuklar :) bayram şekeri gibi hatun hakkaten her gördüğümde bir daha hayran oluyorum, rolede cuk oturmuştu ...
artık seride baş rolü alsın derim ben milla da yaşlandı zaten
wentworth miller da rollerde hep field la biten soy adları kullanıyor . Scolfield- redfield
Yarın akşam 10'da gidiyoruz arkadaşla hayırlısı bakalım.Yarın konuya girmeyeceğim ne olur ne olmaz.En ufak spoiler yememek için.Inception'da da aynı şeyi yapmıştım işe yaramıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
Yarın akşam 10'da gidiyoruz arkadaşla hayırlısı bakalım.Yarın konuya girmeyeceğim ne olur ne olmaz.En ufak spoiler yememek için.Inception'da da aynı şeyi yapmıştım işe yaramıştı.
bizde gelekmi
00:30 seansına giden yokmu
Arkadaşlar biraz önce AFM'de 00:00 seansına gittim. Film gerçekten mükemmel. Herkese şiddetle tavsiye ederim. 3D izleyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaN33
Arkadaşlar biraz önce AFM'de 00:00 seansına gittim. Film gerçekten mükemmel. Herkese şiddetle tavsiye ederim. 3D izleyin derim.
nasıl mükemmel !! aksiyon, oyuncu, 3 boyut, konu vs. Daha önceki serilerine göre karşılaştırırsak nasıl bir film olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: streetsoul
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaN33
nasıl mükemmel !! aksiyon, oyuncu, 3 boyut, konu vs. Daha önceki serilerine göre karşılaştırırsak nasıl bir film olmuş.
Aksiyon hiç bitmiyor :) Oyuncu olarak Wentworth Miller filme katılmış. Eee normaldir hapishane denince deneyimli birisi lazım :) michael scofieldolaya el atmış :D Diğer serilere göre daha başarılı buldum ama Alice'in güçlerini kaybetmesi hiç hoşuma gitmedi. Artık o da bir insan. Filmin sonu serinin bir yenisi daha geleceğinden o kadar çok açıklık payı bırakmış ki hiç hoşuma gitmedi.