Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake %100 Türkçe Yama (2025)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
12
Favori
74.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
86 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5 Kasım 2025: Türkçe yama, V5 olarak güncellenmiştir.

Çeviri: reasoN

== NOTLAR == 2025 Güncelleme

—Yama güncellenmiştir ve artık kurulum sadece dosya sürükle bırak şeklinde yapılmaktadır.

______________________________________________________________________________________

—Kurulumun nasıl yapılacağı indirdiğiniz .RAR uzantılı dosyanın içerisinde resimli ve metin şeklinde bulunmaktadır.

—Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız öncelikle ModManager.exe üzerinden yamanın tikini kaldırın. Ardından Steam oyun listenizde Resident Evil 3 Remake'e sağ tık basıp Özellikler'e gidin. Ardından BETALAR yazan sekmeye gidin ve dx11_non-rt - dx11_non-rt yazan seçeneği seçin. Yaklaşık 13GB'lık bir indirme yapacak Steam, indirme bittikten sonra yamayı kurun.

—İletişim: info@useapex.app

______________________________________________________________________________________

Türkçe Yama, Apex uygulamasına taşınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 5 Kasım 2025; 3:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

O yüzden değil. Forum kuralları gereği kullanmak yasak.

Alıntıları Göster
    Forum kuralları da biraz saçmalamış. Sen git yamayı parayla sat kuralların sesi çıkmasın ama adam onca emeğinin karşılığında 5 Saniyelik reklamlı link paylaşsın yasak. Hangi akıl mantıkla yapılmış bu kurallar acaba ? Bir sorgulamak gerek.
    Eline sağlık dostum, 5 saniyelik reklamı geç'ten kazanmak istediğin 3 kuruşa göz dikenlerin kusuruna bakma :), sağda solda yanıltıcı reklam varmış zaten o reklamları geçemiycek kadar zekası geri bir insan indirmesin yamayı :). Sen bu kendini bilmezlerin kusura bakma tekrardan emeklerine sağlık. Ülkemizde cahil çok yapacak bir şey yok.
    Bir aralar Control yamasını yapan Emmanuel Goldstein adlı kişinin de aslında ben olduğunu iddia ediyorlardı, şimdi de bu kişi için aynı şeyi söylüyorlar. Yedi başlı ejderha oldum da haberim mi yok? =D

Gerçi bu arkadaşta benim konu açma tarzımla, bana benzer profil fotoğrafıyla başlık açarak ne yapmaya çalışmış pek çözemedim ancak en azından adını belirtmiş Enes GİRGİN diye, oradan bile ben olmadığını anlayabilirsiniz. Forumda entrika çıkarmak için fırsat kollayan bir kitle olduktan sonra bunlar boş laflar tabii.

Herhangi bir yama paylaşımında bulunursam kendi nickimle paylaşırım o konuda rahat olabilirsiniz. (:

@bloodstained34 - Akılcı ve objektif yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Emeğine sağlık...Umarım bu tarz yamaların devam eder. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahahah yamaya baslayacak olan gruplar gg.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne oyunmuş be 4 saatlik oyun için 3.yama bari oyuna değse
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinize sağlık, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeğine yüreğine sağlık hocam teşekkurler.

• Ellerinize, emeğinize sağlık.

Çeviride hata varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.