Şimdi Ara

A Plague Tale Innocence v1.08 TR Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala bu oyunun yeni oynayacak ve tr yamasına ihtiyaç duyacaklar var mıdır bilmem ama ben bu oyunu ancak yeni oynayabildim. TR yamasının eski ve güncel versiyonda çalışmadığını gördüm. diyaloglarda kayma vardı farklı diyaloglar çıkıyordu. ben bu eski versiyon yamayı düzenleyip, eksiklerini tamamlayarak güncelledim sonra oyunu oynadım. şimdi birilerinin ihtiyacı olursa diye burada da paylaşmak istedim.

• Merhaba, şans eseri bu konuya denk geldim. Normalde yamayı 1.7 versiyonuna ben uyarlamıştım. Bunu yaparken de otomatik olması için basit bir kod yazmıştım. Oyuna olur da tekrar güncelleme gelirse ve kimse güncel halini paylaşmazsa bu kodu kullanabilirsiniz. Otomatik çıktı veriyor, çevrilmesi gereken yeni satırları da ayrı bir dosyada bildiriyor kullanıcıya.

keremec/Plague-T-I-Dil-Dosya-Eslestirici: Plague Tale (github.com)

• eline sağlık

• Merhaba, şans eseri bu konuya denk geldim. Normalde yamayı 1.7 versiyonuna ben uyarlamıştım. Bunu yaparken de otomatik olması için basit bir kod yazmıştım. Oyuna olur da tekrar güncelleme gelirse ve kimse güncel halini paylaşmazsa bu kodu kullanabilirsiniz. Otomatik çıktı veriyor, çevrilmesi gereken yeni satırları da ayrı bir dosyada bildiriyor kullanıcıya.

keremec/Plague-T-I-Dil-Dosya-Eslestirici: Plague Tale (github.com)

AMD RYZEN 7 5700X3D 3.0GHz | MSI MPG B550 Gaming Plus Am4 Ddr4 4400(Oc) | Kingston Beast RGB 32GB (2x16) 3600MHz DDR4 CL18 | MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit | WD 3.5 2x1TB Caviar Blue ve WD Elements 1TB | MSI MAG CORELIQUID M240 | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe 3D SSD | High Power HP1 J750GD F12S 750W 80+ Gold Performance GD | ASUS VP247 1Ms 75Hz 23.6" Full HD EKRAN | Logitech G203 GAMING MOUSE | Logitech G213 RGB GAMING KLAVYE | Steelseries Arctis 5 GAMİNG HEADSET | Huawei P20
  • Yama için tüm emeği geçenlere teşekkürler. Acaba altyazı boyutunu ayarlamanın yolu var mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.