Şimdi Ara

Reset atınca ayarlar eski haline dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc de bazı şeyleri ayarlıyorum res ceki,nce herşey eski haline donuyo ilk başta şu hatayı veriyordu:Hata uygulaması svchost.exe, sürüm 5.1.2600.2180, hata modülü netapi32.dll, sürümü 5.1.2600.2180, hata adresi 0x0000a3c0.
    sonra hallettim bu seferde ses efektini olduğu kısımda windows ayarları vardır o görünmüyo ne bilem msn de beni hatırl diyorum olmuyo ne yapmam lazım anlamadım gitti :S
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Herhalde Admin olarak giriyorsundur. Sorunu tam olarak anlamamakla birlikte mesela masa üstü ikonlarını falan bıraktığın gibi bulamadığınız zannediyorum. Aşağıdakini bir yap bakalım derdine derman olacak mı..

Başlat --> Çalıştır --> regedit

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
    altında yeni bir dword değeri oluşturalım.
    "NoSaveSettings"=dword:00000000
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer]
    altında yeni bir dword değeri oluşturalım.
    "NoSaveSettings"=dword:00000000

Yaptığın değişiklikler bilgisayar kapanırken kaydedilecektir. (sanırım sorunun bu)
    - c:\windows\System32\services.exe 108,032
    - c:\windows\System32\lsass.exe 13,312
    - c:\windows\System32\svchost.exe 14,336
    Çözüm için; önerilen Download Windows Worms Door Cleaner buradan indirilebilir.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Sürekli Reset Atıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.