Şimdi Ara

Renk Körlüğüm Var 8.Sınıftayım Hayallerim Kırık!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler ben TEOG sınavından çıkmış bir 8.sınıf öğrencisiyim liseye gireceğim allah izin verirse ama anadolu liselerine girebilmem için okuldaki son notlarımı yüksek tutmam lazım anadolu lisesi olmadı daha seçeneğim var meslek liseleri teknisyen olurum dedim ama ticaret meslek fln gibi iş bulamayacağım değilde havacılık teknik liseleri
    denizcilik teknik liselerini düşündüm.

Amma velakin ben RENK KÖRLÜĞÜ OLAN bir normal birisimiyim engellimiyim bilmiyorum.Bu yüzden bu istediğim liselere giremiyorum.Çünkü mesela motor bakım teknisyeni olsam işe girince mülakat yapıp RENK KÖRLERİNİ eliyorlar(ÖYLE YAZIYOR UMARIM DEĞİLDİR).Benim bu kadar yakınmamın sebebi her rengi sizin gibi görüp o pis JAPON'un kitabını okuyamamam..
    Artık polis olamam askerliğe giremem öğretmen olamam(öğretmen bilmiyorum belki oluyorumdur)vb.
    HAYALLLERİM YIKILDI AİLEM BANA GÜVENİYOR AMA BEN RENK KÖRLÜĞÜ OLAN DEVLETE SIRTINI DAYIYAMADIĞI BİR RENK KÖRÜYÜM DEVLET BİZİ NE ENGELLİ İNSAN NEDE NORMAL İNSAN SAYIYOR....
    NE YAPMALIYIM 800 TL İLE ÇALIŞAMAM BU DEVİRDE EV KİRASI FATURA YETMEZ ESKİDEN NOTLARIM ÇOK GÜZELDİ OKULDA HEP BENDEN KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞIRLARDI TAAKİ RENK KÖRLÜĞÜMÜ ÖĞRENENE KADAR HER GÜN SIK SIK HASTALANIYORUM OKULA GİDEMİYORUM HALİM KALMADI SADECE AĞLIYORUM

NE YAPACAĞIM

• Tamam bazı liselere renk körlüğü yüzünden girememeni anlarım da "ESKİDEN NOTLARIM ÇOK GÜZELDİ OKULDA HEP BENDEN KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞIRLARDI TAAKİ RENK KÖRLÜĞÜMÜ ÖĞRENENE KADAR" şu kısmı anlamadım.Renk körlüğünün daha doğrusu renk körü olduğunu öğrenmenin bunlarla ne ilgisi var?Sen dersine iyi çalış daha yaşın çok küçük.Kötü bi liseye gitsen bile iyi bir üniversiteye girerek kurtarabilirsin.

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

Bu mesaj silindi.
    maleseff grafikerde olamicaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atakan-

Maalesef Güzel Sanatlar Lisesinede gidemeyeceksin
    adamı direk gömdünüz be, arkadaş takma kafana, seçimlerini iyi yaparsan hiç sorun yaşamazsın, örneğin mühendislik okuyup çok iyi bir mühendis olabilirsin.
    bu durumu kafana takıp derslerini aksatma. bizim bir arkadasta renk körü ama ehliyetide var, arabasıda var, adliyede çalışıyor, ev aldı ... vs yanisi hayatına engel değil, merak etme

Orijinalden alıntı: dadas15

adamı direk gömdünüz be, arkadaş takma kafana, seçimlerini iyi yaparsan hiç sorun yaşamazsın, örneğin mühendislik okuyup çok iyi bir mühendis olabilirsin.
    bu durumu kafana takıp derslerini aksatma. bizim bir arkadasta renk körü ama ehliyetide var, arabasıda var, adliyede çalışıyor, ev aldı ... vs yanisi hayatına engel değil, merak etme

Alıntıları Göster
    Derslerim eskiden iyidi çünkü hevesliydim hevesim kalmadı renk körlüğünü öğrenince çalışsamda çalışmasamda o istediğim yerler beni eliyeceklerdi notlarım yüksekti sınıfta 6.sınıf olsun 7.sınıf olsun okulun birincisiydim hayatımda 2 sene ard arda okulda birinci olarak bitirdim. matematiğim fln şimdi en basit denklemlerde bile yapamıyorum kötü gidiyorum bütün derslerden çalışırım ama severek gitmek istediğim meslekler renk körlüğü yüzünden engel (bu arada ehliyet alabiliyoruz)..Tamam Meslek Lisesi Okadar İyi Olmsada En Azından 2000 TL ile çalışan bi meslek sahibi olabilirm Bilmiyorum daha önümde şans var çalışıyorum ama ne olacağı belli olmaz kaybedersem ne yapacağım onu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackCatTR -- 12 Mayıs 2015; 14:54:55 >

• Renk korleri icin lens var sen hayallerini birakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xnergy

Renk korleri icin lens var sen hayallerini birakma.

Kardeş Biliyorum İnanki çok Araştırdım Maalesef Lensle Kabul Etmiyorlar.. ;(

Tamam Fen Lisesi Değil Anadolu Lisesi Değil Ama Bunlara Bile Girsem En Azından Ölmem ve Bu Arada Anadolu Şansım Var Çalışıyorum Ama Kaybedeceğim Gibi Belki %65 Şansla Girerim..

Orijinalden alıntı: BlackCatTR

quote:

Tamam Fen Lisesi Değil Anadolu Lisesi Değil Ama Bunlara Bile Girsem En Azından Ölmem ve Bu Arada Anadolu Şansım Var Çalışıyorum Ama Kaybedeceğim Gibi Belki %65 Şansla Girerim..

Alıntıları Göster
    Gavurların Ülkelerinde Avusturalya vb Ülkelerde Renk Körlüğü Olanlar Polis Olabiliyo

• Ne bu karamsarlık yahu notlarını yüksek tut gir bi anadolu lisesine renk körlüğünün sorun olamayacağın bi bölüm seç lise sonunda da oldu bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 12 Mayıs 2015; 20:05:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gudik.

Fen lisesine gidiyorum en yakın arkadaşım renk körü ve okul 7.si.Başarı ile renk körlüğünün bir alakası yok göründüğünü üzere.Aldırış etme ders çalış.
    Dostum bende renk körüyüm. Şuan da GS'de okuyorum. Emin ol hiçbir sorun oluşmuyor. Sen sadece derslerine çalış.

Gavurların Ülkelerinde Avusturalya vb Ülkelerde Renk Körlüğü Olanlar Polis Olabiliyo

Sanırım artık Türkiye'de de oluyor.

Orijinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

quote:

Sanırım artık Türkiye'de de oluyor.

Alıntıları Göster
    sanki kansersin be millet ne zorluklarla hayatını sürdürüyor renk körlüğü yanında ne ki.. sen baştan pes etmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

sanki kansersin be millet ne zorluklarla hayatını sürdürüyor renk körlüğü yanında ne ki.. sen baştan pes etmişsin.

Alıntıları Göster
    Gerçekten abartmışsın beterin beteri var

sadece asker ve polis doktor gibi çok kritik meslekleri olamayacaksın

öğretmen memur avukat mühendis olmana hiçbir engel değil

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tamam bazı liselere renk körlüğü yüzünden girememeni anlarım da "ESKİDEN NOTLARIM ÇOK GÜZELDİ OKULDA HEP BENDEN KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞIRLARDI TAAKİ RENK KÖRLÜĞÜMÜ ÖĞRENENE KADAR" şu kısmı anlamadım.Renk körlüğünün daha doğrusu renk körü olduğunu öğrenmenin bunlarla ne ilgisi var?Sen dersine iyi çalış daha yaşın çok küçük.Kötü bi liseye gitsen bile iyi bir üniversiteye girerek kurtarabilirsin.

Çevresi kötü olacak 4 sene boyunca?

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tamam bazı liselere renk körlüğü yüzünden girememeni anlarım da "ESKİDEN NOTLARIM ÇOK GÜZELDİ OKULDA HEP BENDEN KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞIRLARDI TAAKİ RENK KÖRLÜĞÜMÜ ÖĞRENENE KADAR" şu kısmı anlamadım.Renk körlüğünün daha doğrusu renk körü olduğunu öğrenmenin bunlarla ne ilgisi var?Sen dersine iyi çalış daha yaşın çok küçük.Kötü bi liseye gitsen bile iyi bir üniversiteye girerek kurtarabilirsin.

Çevresi kötü olacak 4 sene boyunca?

Istemezse o cevreye takilmaz.elbette zor olur ama isterse yapabilir.
    benim asil anlamadigim renk koru oldugunu ogrenince notlarinin dusmesiydi zaten

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin

• quote:

Abiler ben TEOG sınavından çıkmış bir 8.sınıf öğrencisiyim liseye gireceğim allah izin verirse ama anadolu liselerine girebilmem için okuldaki son notlarımı yüksek tutmam lazım anadolu lisesi olmadı daha seçeneğim var meslek liseleri teknisyen olurum dedim ama ticaret meslek fln gibi iş bulamayacağım değilde havacılık teknik liseleri
    denizcilik teknik liselerini düşündüm.

Amma velakin ben RENK KÖRLÜĞÜ OLAN bir normal birisimiyim engellimiyim bilmiyorum.Bu yüzden bu istediğim liselere giremiyorum.Çünkü mesela motor bakım teknisyeni olsam işe girince mülakat yapıp RENK KÖRLERİNİ eliyorlar(ÖYLE YAZIYOR UMARIM DEĞİLDİR).Benim bu kadar yakınmamın sebebi her rengi sizin gibi görüp o pis JAPON'un kitabını okuyamamam..
    Artık polis olamam askerliğe giremem öğretmen olamam(öğretmen bilmiyorum belki oluyorumdur)vb.
    HAYALLLERİM YIKILDI AİLEM BANA GÜVENİYOR AMA BEN RENK KÖRLÜĞÜ OLAN DEVLETE SIRTINI DAYIYAMADIĞI BİR RENK KÖRÜYÜM DEVLET BİZİ NE ENGELLİ İNSAN NEDE NORMAL İNSAN SAYIYOR....
    NE YAPMALIYIM 800 TL İLE ÇALIŞAMAM BU DEVİRDE EV KİRASI FATURA YETMEZ ESKİDEN NOTLARIM ÇOK GÜZELDİ OKULDA HEP BENDEN KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞIRLARDI TAAKİ RENK KÖRLÜĞÜMÜ ÖĞRENENE KADAR HER GÜN SIK SIK HASTALANIYORUM OKULA GİDEMİYORUM HALİM KALMADI SADECE AĞLIYORUM

NE YAPACAĞIM

Hocam abartmayın benim bir tanidiğim 5 numara gözlük kullaniyor adam şuan tıp fakültesinde okuyor sıkıntı olmaz rahat olun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.