Şimdi Ara

Rengar Buff (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultisi düzelse aslında çok iyi olur gerisi eskisine göre daha iyi.
    Skin e gelirsek çöp bile diyemem çöpe yazıktır.

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

kendi yeteneksizliginizi , oyun bilginizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.

http://www.lolking.net/summoner/eune/32161592#matches

Dyrus , Trick2g gibi oyuncularin da soyledikleri seyi soyleyecegim sana.

Eger zeki birisiysen ve oyunu biliyorsan yeni rengarin eskisinden daha iyi oldugunu bilirsin.

Yahu arkadasim Q late game de tek ad itemi ile eskisinden fazla vuruyor ( ferocity q +200 dmg veriyor tank kassan bile vuruyorson ki ad ratiosu %175 olur lvl 18 de )

W artik adama carpmasa bile armor m resist veriyor ki carptigi oyuncu kadarina %50 veriyor ki bu 9-21 girersen fight esnasinda 200 armor 200 mresist le savasmak demek . ayriyetten ferocity W 280 vuruyor son seviyede. oyun bitimi cogu zaman bakiyorum karsi apc ye yakin magic dmg vurdugumu farkediyorum.

E sinin damage i late game de 700-800 civari eski e full ad gitsen bile 350 anca oluyordu buda mi nerf ?

Ultisi 4 ferocity ile atlarsan adama 5. ferocityi q ile aliyorsun tekrar q aciliyor devaminda otomatikman 5 ferocity daha dolduruyor tekrardan q q 4q atiyorsun totalde

Dis olayina gelirsek tamam agir bir nerf ama olaya su acidan bak dis alma derdi kalkti buna oranla artik dis kaybetmiyorsun. Disin son stack hali eski rengar ultisi ve suresu 13 saniye oluyor. 13 saniye ne demek sen biliyormusun .

Base hp inanilmaz artti.

Ligin diamond5 ama aklin hala silver da kalmis. Olaya objektif bakin. Rengari inanilmaz bir jungle yaptilar gidipte top oynarsaniz tabi fail olursunuz. Offtank rengar inanilmaz guclu suanda 1-2 turnuvada alinsin baslarsiniz yine mi nerf geldi off yhaaa diye. bundan 1 yil once rengar nerfliydi diye kimse yuzune bakmazdi cikti 2 tane pro challanger da 100 win 20 lose oynadilar yine populer oldu aaa aslinda opmus dediniz.

Rengari Q teq atma herosu olarak dusunuyorsunuz hala. ilk ciktigindan beridir Q fulleyen HICBIR pro oyuncu yok . Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

Azına sağlık bu kadar iyi bir açıklama olamaz. Objektif bakmıyorlar ki adam ilk çıktığı hali ile kıyaslıyor affedersin ama ilk çıktığında Jax nasıldı biliyor musun ?

• lan 1/9 oynayan rengar 20/5 oynayan adcye tek atıyor var mı böyle bi adalet? Kolu falan kopar inşallah yetmez bu nerfler biraz daha nerfleyin it oğlu iti
  • Bir milyon yazı yazmışsınız hepsini okudum ( ağır işsizim ) benim tek demek istediğim; opsiyonel olarak Vi mid,Vi top oynanır,Maokai mid oynanır,ya da Diana jungle mid ve solo oynanabilir.Ama solo topta güçlü bir heroyu,gerçekten güçlü bir assassini sırf jungle'a çevirmek acımasızlıktır bildiğin.Şu an ki Rengarın topta ezebileceği heroların hepsini Soraka ile Taric ile hatta Sona ve Nami ile ezebilirim.
  • Kardeşim haklisinda eski rengarda doran blade sonrası ilk İtem black cleaver rushluyordum tank kule hicbisey bırakmıyordum. Black cleaver trinity gerisini tank diz yine adc yi alıp çıkıyordun. Bu kadar op olması nedeniyle rework yedi zaten. Useless olup geri kazandırma rework u değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Konu başarıyla sabota edildi. Açık olan bir nerftür. Tek atıyodu evet!. tek atamıyor. Bu da nerftür. Kendiniz de yazmışsınız. eski ve yeni halini kıyasladım. Yazdıklarından sonra benden daha çok bilgin olduğunu düşünmüyorum. Amacını da çözemedim. Ninfangin solo topta oynadığı oyunlara bak. Botta1v2 oynadıklarından bahsetmiyorum. Burada seninle lig konusunda veya başka bir konuda polemik çıkarmak için tartışmayacağım. Şuan Rengardan çok daha iyi tek atan ancak nerf yemeyen herolar var. Riot denge politikasına karşı çıkıyorum. Fikrini belirtirsin. Ancak benim senin gibi düşünmüyor olmam silver kafalı olduğumu göstermez. @Tides Of Blood

eskisi gibi rengari karsi adc ye tek atan bir asassin olarak dusunecegine fighter olarak dusun aslinda agir buff aldi .

Istedigini yaz ben bisey demiyorum da olaylara bakis acini degistir. anlatim tarzin tam boyle :

kozadan cikan Tirtil artik kelebek oldu artik eskisi gibi surunemeyecek dut yapragi yiyemeyecek yazmissin. oysa ki tirtil artik surunmesi yerine ucabilecek kanatlara sahip .

Valla bende şunu anlamış değilim Assassin herosu olarak çıkan hero offtank kasınca süper oluyo diyorsunuz. Ben hiç khazix e veya talona offtank kasan görmedim. Hero amacından çıkmış millet o yüzden isyanda sen daha onu anlamamışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

quote:

quote:

Konu başarıyla sabota edildi. Açık olan bir nerftür. Tek atıyodu evet!. tek atamıyor. Bu da nerftür. Kendiniz de yazmışsınız. eski ve yeni halini kıyasladım. Yazdıklarından sonra benden daha çok bilgin olduğunu düşünmüyorum. Amacını da çözemedim. Ninfangin solo topta oynadığı oyunlara bak. Botta1v2 oynadıklarından bahsetmiyorum. Burada seninle lig konusunda veya başka bir konuda polemik çıkarmak için tartışmayacağım. Şuan Rengardan çok daha iyi tek atan ancak nerf yemeyen herolar var. Riot denge politikasına karşı çıkıyorum. Fikrini belirtirsin. Ancak benim senin gibi düşünmüyor olmam silver kafalı olduğumu göstermez. @Tides Of Blood

eskisi gibi rengari karsi adc ye tek atan bir asassin olarak dusunecegine fighter olarak dusun aslinda agir buff aldi .

Istedigini yaz ben bisey demiyorum da olaylara bakis acini degistir. anlatim tarzin tam boyle :

kozadan cikan Tirtil artik kelebek oldu artik eskisi gibi surunemeyecek dut yapragi yiyemeyecek yazmissin. oysa ki tirtil artik surunmesi yerine ucabilecek kanatlara sahip .

Valla bende şunu anlamış değilim Assassin herosu olarak çıkan hero offtank kasınca süper oluyo diyorsunuz. Ben hiç khazix e veya talona offtank kasan görmedim. Hero amacından çıkmış millet o yüzden isyanda sen daha onu anlamamışsın hocam

Khazixe offtank kasan görmediysen 1 aydır oyunu oynamıyorsun demektir.

• Eski rengarın skill seti cok iyi olduğu için skill dmg ini düşürmekle bu işin olmayacağını anladilar bana göre. Şimdiki hali bence baya hoş

Bu saatten sonra iyi bir buff gelmediği sürece bırakacağım lolü.
    Ne biliyim dayZ var RUST var Starbound var böyle güzel oyunlarda geçiricem vaktimi.Zaten oyunun son sezonu.Acayip saçmaladılar bu sezon.
  • Jungle oynayın abicim. Skillseti yeni wriggle ile birleşince çıldırıyor rengar. Ayrıca ultiden hala kaçma şansları yok bence de geri çekiliyorlar evet ama gank geldiğin lanedeki takım arkadaşın da uyumasın durdursun bi şekilde. Gerçekten söylüyorum ulti ile gank gelip de öldüremediğim 1 rakip olmadı şu ana kadar. Yeni rengar çok güzel, ama top için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorcalient -- 9 Nisan 2014; 10:27:05 >

"BÖCÜK ø''
  • Carry oynayan arkadaşlar tek yiyince çok ağlıyor, sanki 1e9 oynayan kha tek atamıyor. Neyse khazix ordan buraya zıplasın rengarda tank kasar artık.

• quote:

kendi yeteneksizliginizi , oyun bilginizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.

http://www.lolking.net/summoner/eune/32161592#matches

Dyrus , Trick2g gibi oyuncularin da soyledikleri seyi soyleyecegim sana.

Eger zeki birisiysen ve oyunu biliyorsan yeni rengarin eskisinden daha iyi oldugunu bilirsin.

Yahu arkadasim Q late game de tek ad itemi ile eskisinden fazla vuruyor ( ferocity q +200 dmg veriyor tank kassan bile vuruyorson ki ad ratiosu %175 olur lvl 18 de )

W artik adama carpmasa bile armor m resist veriyor ki carptigi oyuncu kadarina %50 veriyor ki bu 9-21 girersen fight esnasinda 200 armor 200 mresist le savasmak demek . ayriyetten ferocity W 280 vuruyor son seviyede. oyun bitimi cogu zaman bakiyorum karsi apc ye yakin magic dmg vurdugumu farkediyorum.

E sinin damage i late game de 700-800 civari eski e full ad gitsen bile 350 anca oluyordu buda mi nerf ?

Ultisi 4 ferocity ile atlarsan adama 5. ferocityi q ile aliyorsun tekrar q aciliyor devaminda otomatikman 5 ferocity daha dolduruyor tekrardan q q 4q atiyorsun totalde

Dis olayina gelirsek tamam agir bir nerf ama olaya su acidan bak dis alma derdi kalkti buna oranla artik dis kaybetmiyorsun. Disin son stack hali eski rengar ultisi ve suresu 13 saniye oluyor. 13 saniye ne demek sen biliyormusun .

Base hp inanilmaz artti.

Ligin diamond5 ama aklin hala silver da kalmis. Olaya objektif bakin. Rengari inanilmaz bir jungle yaptilar gidipte top oynarsaniz tabi fail olursunuz. Offtank rengar inanilmaz guclu suanda 1-2 turnuvada alinsin baslarsiniz yine mi nerf geldi off yhaaa diye. bundan 1 yil once rengar nerfliydi diye kimse yuzune bakmazdi cikti 2 tane pro challanger da 100 win 20 lose oynadilar yine populer oldu aaa aslinda opmus dediniz.

Rengari Q teq atma herosu olarak dusunuyorsunuz hala. ilk ciktigindan beridir Q fulleyen HICBIR pro oyuncu yok . Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

+1 hak veriyorum. Ben de denemeden ticket atmıştım ama 2 dereceli maçın 2 side win jungleda cidden op şuanda sadece alışmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

quote:

quote:

Khazixe offtank kasan görmediysen 1 aydır oyunu oynamıyorsun demektir.

Abi siz anlamak istemiyorsunuz galiba offtank assassin e kasmak mantıklımı yani sen heronun çıkış amacını değiştiriyorsun son 1 aydır öyle olabilir. Demekki hero kendi amacından sapmış ki o şekilde kasılıyor onu demeye çalışıyorum. Rengar gibi suikast herosu artık tank kasılıyor normal karşılanıyor

• Rengar ile tank kasmak olacak iş değil bence. Tank kasınca damage yetersiz. Ad kasıp adc yi almaya çalıştığında. Anında eriyip gidiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

lan 1/9 oynayan rengar 20/5 oynayan adcye tek atıyor var mı böyle bi adalet? Kolu falan kopar inşallah yetmez bu nerfler biraz daha nerfleyin it oğlu iti

evet millet ben oynıyayım tek atayım istiyordu şimdi tek atamayınca riotu kötülemeye başladılar yine :D
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.