Şimdi Ara

Rengar Buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rengar s3 te 250 küsür ranked oynadığım herolardan biri. Rework ile ilgili konu açmaya karar verdim.
    Çok şey değişti . Adı üstünde rework. Her neyse , başlayalım .

Q-- Kulelere vurmuyor. 300 stack bir nasus. Dk 25 civarı 300 olduğunu varsayıyorum. Kasamamış olsun. Kuleyi kaç saniye de alır? Hızlı alır buna eminiz. Peki Rengar neden bu hızda alırken bunu engellediler. Çünkü rakip gelince, ultisi ile güvenli bir şekilde kaçıyormuş. Kahinin karışımını kaldırdın ey riot . Trinket ve görüş totemi var. Kule almaya çalışırken , Rengarı öldürmek isteyen öldürür. Ne kadar saçma bir nerf olduğu apaçık ortada. Earlysi eskisi gibi vurmuyor. Q late eskiye yakın. Kısaca ağır bir darbe.

W-- Bu heal olayı bayağı bir önce turnuvalarda tank rengar oynanırken nerf yedi. Çok iyi sustain vardı. Yok ettiler. Şimdi Ufak birşeyler eklemişler ama eskisi gibi değil.

E-- Lanede free harrastı. Menzilini uzatıyoruz diye güzel bir sebeple skillshot oldu. Snare süresinide uzatıyoz ha. Eyv canım iyi güzel de ben rakip adcye tf de atladığım an o E yi 5 kişi arasından atamıyorum. Ne işime yarar hedefime atamazsam?

R-- Çöp olan ultimize gelelim. Siz bir avcısınız. Ultiyi açtınız. Ve o da ne avınız sizin orda olduğunuz biliyor !!. Bak ben geliyorum diye gidilir mi? Hani ben avcıydım? Riot diyor ki rakibe hiç savunma şansı kalmıyor... Ay canım kıyamam. O zaman silin rengarı. Biz nasıl avcıyız ki geldiğimizi haber veriyoruz. Kha'zix R-E ile görünmeden uçarken sorun yok Zed W-R ile hayvani bir mesafeden gelirken sorun yok. Lb W ile girip kombosunu yapıp çıkarken sorun yok. Ha bide bu saydıklarım rakibi siler sonra güvenlice uzaklaşır. Zed R basar döner. Lb w ile. kha E ile... Ferocity diğer bir değişle vahşet olayı... Sonradan doluyomuş. Ya güzel kardeşim. Ben atladıktan sonra zaten skill atarak dolduruyorum ferocityi. Sen zahmet etme. Ben ulti açınca doldur. Ki mantıklı olan da ulti açınca dolmasıdır. Çünkü Gizleniyosun ve odaklanırken güçlerinin artması normal olandır.

Yakın zamanda değişiklik bekliyoruz. Sırf bu carry tayfası rengar op diye ağladıkları için heroyu çizdirdiler. Ben ulti basınca karşımda Ctrl4 Spamlayan Jinx istemiyorum. Biz avcıydık bir zamanlar. Kha'zix ile başabaş giden bir avcı...

Oynayan oynuyo bırak bu ayakları diyenler olacaktır. Oynuyoruz zaten. Onda sıkıntı yok. Ama eski rengarı oynamıyoruz. Ninfang var meşhur bilirsiniz. Şu sıralar en popüler rengar oyuncusu ve o da şikayetçi. Ha tek atmaz mı? Full build iken atabilir. genelde tek yiyen taraf biziz.

Artık buildi falan değişti. Tank kasıp iyi sonuç alıyorum diyenler var. Suikastçi olarak çıkmış ve öyle bildiğimiz hatta çalıya girerken 2 kere düşündüğümüz champ. Neden tank kasmaya zorlanalım. Riota toplu ticket atalım. En çok nerf yiyen assasinlerin başında rengar gelir. Kedimize ssahip çıkalım.

Edit: Ah ah dostlar. Kolye olayına değinmemişim. Kolye ne op şeydi be. Hesaplıyoruz.

Seviye Başına +2 ad
    +5 ad
    bunlar kolyenin aldığımız an ki özelliğiydi. 18. seviye : 18*2=36 , 36+5=41 ad.

800 gold verdik. 41 ad. 18. seviyede 41 ad. Bir bd sword 1550 gold 45 ad veriyor.

9. seviye civarı alırsanız Kazma dediğimiz item ile aynı sayılır. 25 ad civarı .

Ne değişti : Artık ad vermiyor.

Stack kaybı yok oleyyyyyyyyyyyyyy. 20 stack olmadığı sürece çöp. 6 olunca zıplama menzili artıyor. İyi güzel de eskiden 9 da artıyor ve gerçekten iyi artıyordu. Şimdiki ufak bir artış.

Ayrıca yüksek seviye maçlarda 20 kill ya da asist alamazsın. bu yüzden kolye pek iş yapmaz. ama önceden...

Fazladan bir item yeri açıldı ama o kolye kadar ucuz bir fiyata ve iyi ad veren zırh delme veren ms veren vesaire bir eşya yok. Göz boyama da çok iyidir riot. Gene başardı.

Edit2: S4 te silinen çalılardan bahsetmedim değil mi... Rakip o bluenun arkasındaki çalı kuşanığa girince işkence ederdik. Ward sisteminde sorun olduğu için çalıları kaldırdık dediler. 1 ward çalının her yerini göstermiyormuş... Doğru bunu çalıyı küçültmeden halledebilirlerdi . Yapmadılar. Topun nehire açılan çalısından minyonlara sıçrardık!!!. Ne çektin be Rengar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 9 Nisan 2014; 1:51:37 >

• Ben rengara 1.5 yıldır skin çıkmasını bekliyordum.Ne nerfler yedi gıkımı çıkarmadan oynadım.Yeni gelecek tarla faresi rengar skini ve rework sonrası içimde 1 gram rengar oynama isteği kalmadı.Yeni wriggle ile birlikte master yi,nocturne,trundle jungle deneme fırsatım oldu oyalıyorum kendimi böyle.
  • 2011 den beri lol oynuyorum . Riot un hic bir yaptığına anlam veremedim henuz renk koru modu eklemeleri disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok guzel anlatmıssın agzına saglık bence reddit te felan konusunu acıp destek topla riot reddit i goz ardı etmiyor
  • Atlamadıysam okurken önemli bir kısmı yazmamışsın, ultiden haberdar oldukları yetmiyor gibi artık atlamaya başladığın an görünmezlik gidiyor, eskiden havadayken yolun yarısındayken gözüküyordu, artık zaten ultinin açık olduğunu bilen bir threshin seni havada geri püskürtmesi çok çok daha olası gözüküyor, counter play yok ayağına uygulanmaması gereken nerfler bunlar.
    Siege yaparken kenara gözükmeyen bir yere pink ward koyunca bal gibi de counterlanıyordu, oyunun %90 lık kesmi goldun altında olduğu için çoğunluğu dinlemiş yine Riot, bu mantıkla ilk 20 leveldaki kitle için master Yi de nerflenmeli.

edit: Birileri söylemeden söyleyeyim master yi diamondda da sık sık görülmeye başladı flare'dan sonra, kafalar karışık o örneği dariusla falan değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 9 Nisan 2014; 1:38:02 >

• kendi yeteneksizliginizi , oyun bilginizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.

http://www.lolking.net/summoner/eune/32161592#matches

Dyrus , Trick2g gibi oyuncularin da soyledikleri seyi soyleyecegim sana.

Eger zeki birisiysen ve oyunu biliyorsan yeni rengarin eskisinden daha iyi oldugunu bilirsin.

Yahu arkadasim Q late game de tek ad itemi ile eskisinden fazla vuruyor ( ferocity q +200 dmg veriyor tank kassan bile vuruyorson ki ad ratiosu %175 olur lvl 18 de )

W artik adama carpmasa bile armor m resist veriyor ki carptigi oyuncu kadarina %50 veriyor ki bu 9-21 girersen fight esnasinda 200 armor 200 mresist le savasmak demek . ayriyetten ferocity W 280 vuruyor son seviyede. oyun bitimi cogu zaman bakiyorum karsi apc ye yakin magic dmg vurdugumu farkediyorum.

E sinin damage i late game de 700-800 civari eski e full ad gitsen bile 350 anca oluyordu buda mi nerf ?

Ultisi 4 ferocity ile atlarsan adama 5. ferocityi q ile aliyorsun tekrar q aciliyor devaminda otomatikman 5 ferocity daha dolduruyor tekrardan q q 4q atiyorsun totalde

Dis olayina gelirsek tamam agir bir nerf ama olaya su acidan bak dis alma derdi kalkti buna oranla artik dis kaybetmiyorsun. Disin son stack hali eski rengar ultisi ve suresu 13 saniye oluyor. 13 saniye ne demek sen biliyormusun .

Base hp inanilmaz artti.

Ligin diamond5 ama aklin hala silver da kalmis. Olaya objektif bakin. Rengari inanilmaz bir jungle yaptilar gidipte top oynarsaniz tabi fail olursunuz. Offtank rengar inanilmaz guclu suanda 1-2 turnuvada alinsin baslarsiniz yine mi nerf geldi off yhaaa diye. bundan 1 yil once rengar nerfliydi diye kimse yuzune bakmazdi cikti 2 tane pro challanger da 100 win 20 lose oynadilar yine populer oldu aaa aslinda opmus dediniz.

Rengari Q teq atma herosu olarak dusunuyorsunuz hala. ilk ciktigindan beridir Q fulleyen HICBIR pro oyuncu yok . Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 9 Nisan 2014; 1:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Eger zeki birisiysen ve oyunu biliyorsan yeni rengarin eskisinden daha iyi oldugunu bilirsin.

Yahu arkadasim Q late game de tek ad itemi ile eskisinden fazla vuruyor ( ferocity q +200 dmg veriyor tank kassan bile vuruyorson ki ad ratiosu %175 olur lvl 18 de )

W artik adama carpmasa bile armor m resist veriyor ki carptigi oyuncu kadarina %50 veriyor ki bu 9-21 girersen fight esnasinda 200 armor 200 mresist le savasmak demek . ayriyetten ferocity W 280 vuruyor son seviyede. oyun bitimi cogu zaman bakiyorum karsi apc ye yakin magic dmg vurdugumu farkediyorum.

E sinin damage i late game de 700-800 civari eski e full ad gitsen bile 350 anca oluyordu buda mi nerf ?

Ultisi 4 ferocity ile atlarsan adama 5. ferocityi q ile aliyorsun tekrar q aciliyor devaminda otomatikman 5 ferocity daha dolduruyor tekrardan q q 4q atiyorsun totalde

Dis olayina gelirsek tamam agir bir nerf ama olaya su acidan bak dis alma derdi kalkti buna oranla artik dis kaybetmiyorsun. Disin son stack hali eski rengar ultisi ve suresu 13 saniye oluyor. 13 saniye ne demek sen biliyormusun .

Base hp inanilmaz artti.

Ligin diamond5 ama aklin hala silver da kalmis. Olaya objektif bakin. Rengari inanilmaz bir jungle yaptilar gidipte top oynarsaniz tabi fail olursunuz. Offtank rengar inanilmaz guclu suanda 1-2 turnuvada alinsin baslarsiniz yine mi nerf geldi off yhaaa diye. bundan 1 yil once rengar nerfliydi diye kimse yuzune bakmazdi cikti 2 tane pro challanger da 100 win 20 lose oynadilar yine populer oldu aaa aslinda opmus dediniz.

Rengari Q teq atma herosu olarak dusunuyorsunuz hala. ilk ciktigindan beridir Q fulleyen HICBIR pro oyuncu yok . Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

1.Ligin diamond5 ama aklin hala silver da kalmis.

Bu cümle şurada dursun. 2. cümleye geçelim.

2.ilk ciktigindan beridir Q fulleyen HICBIR pro oyuncu yok.

Youtube ninfang yaz. Koreli çelıncır . Na da oynuyor. Ve bilinen en popüler Rengar oyuncusu.

3.Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

Anlayamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Base hp inanilmaz artti.

Youtube ninfang yaz. Koreli çelıncır . Na da oynuyor. Ve bilinen en popüler Rengar oyuncusu.

3.Onlyrengar var ki o da benden vasat oynayan bir adam nasil doamond1 anlamiyorum.

Anlayamazsınız.

attigim linke bakarsan gorebilirsin rengarla 1 sayfa win streak rengar o kadar cop olmus ki adamlar win alamiyorlar challanger1 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 9 Nisan 2014; 2:06:47 >

• quote:

kendi yeteneksizliginizi , oyun bilginizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.

Base hp inanilmaz artti.

Bi hero tek atamazsa o hero çöptur.
    Bide geri verince seviniyolar ya yok boyle bisi.
    Yeni rengar gayet guzel.
    Eski rengar cok snowballdu.
    Bu hali daha viable bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

kendi yeteneksizliginizi , oyun bilginizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.

Base hp inanilmaz artti.

Bi hero tek atamazsa o hero çöptur.
    Bide geri verince seviniyolar ya yok boyle bisi.
    Yeni rengar gayet guzel.
    Eski rengar cok snowballdu.
    Bu hali daha viable bence.

Turk insani kafasi iste. NA lol e giriyorum adamlar yazmislar sizce yeni build nasil olmali sizce wriggle mi yoksa lizzard mi ama bizim insanimiz agliyor heroyu mahfetmisler diye.

Eski rengar feedlenirse oyunu tasiyordu feedlenmezse siradan bir asassin gibiydi simdiki rengar tank kassa bile afedersin okuz gibi damage atiyor hersey QQ damage degil .

Ayrica konuyu acan arkadasa hitaben yeni yazmayayim :

Rengar hicbir zaman pasif range nerf u almadi ac yama notlarina bak . madem konu aciyorsunuz agliyorsunuz bari bilginiz olsun canlarim.

• quote:

quote:

Base hp inanilmaz artti.

Anlayamazsınız.

Ninfang in olayi farkli duo jngler i adama veriyor redbuff i adam lvl 2 de lane e geliyor QQ karsi support gidiyor zaten , veya top laner . Bi kere snowball oldugu icin Q fullemeye devam ediyor bize de jngler verse buff i bizde Q gideriz canim.

Anlayamazsiniz yazmissinda evet anlayamiyorum gercekten. Oyunculugu vasat bir adam benle ayni ligde olmasi plat,goldta surunup gercek anlamda diamond olucak adamlara uzuldugum icin soyluyorum bunu yanlis anlasilmasin.

• Konu başarıyla sabota edildi. Açık olan bir nerftür. Tek atıyodu evet!. tek atamıyor. Bu da nerftür. Kendiniz de yazmışsınız. eski ve yeni halini kıyasladım. Yazdıklarından sonra benden daha çok bilgin olduğunu düşünmüyorum. Amacını da çözemedim. Ninfangin solo topta oynadığı oyunlara bak. Botta1v2 oynadıklarından bahsetmiyorum. Burada seninle lig konusunda veya başka bir konuda polemik çıkarmak için tartışmayacağım. Şuan Rengardan çok daha iyi tek atan ancak nerf yemeyen herolar var. Riot denge politikasına karşı çıkıyorum. Fikrini belirtirsin. Ancak benim senin gibi düşünmüyor olmam silver kafalı olduğumu göstermez. @Tides Of Blood
  • quote:

Konu başarıyla sabota edildi. Açık olan bir nerftür. Tek atıyodu evet!. tek atamıyor. Bu da nerftür. Kendiniz de yazmışsınız. eski ve yeni halini kıyasladım. Yazdıklarından sonra benden daha çok bilgin olduğunu düşünmüyorum. Amacını da çözemedim. Ninfangin solo topta oynadığı oyunlara bak. Botta1v2 oynadıklarından bahsetmiyorum. Burada seninle lig konusunda veya başka bir konuda polemik çıkarmak için tartışmayacağım. Şuan Rengardan çok daha iyi tek atan ancak nerf yemeyen herolar var. Riot denge politikasına karşı çıkıyorum. Fikrini belirtirsin. Ancak benim senin gibi düşünmüyor olmam silver kafalı olduğumu göstermez. @Tides Of Blood

eskisi gibi rengari karsi adc ye tek atan bir asassin olarak dusunecegine fighter olarak dusun aslinda agir buff aldi .

Istedigini yaz ben bisey demiyorum da olaylara bakis acini degistir. anlatim tarzin tam boyle :

kozadan cikan Tirtil artik kelebek oldu artik eskisi gibi surunemeyecek dut yapragi yiyemeyecek yazmissin. oysa ki tirtil artik surunmesi yerine ucabilecek kanatlara sahip .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 9 Nisan 2014; 3:10:51 >

• quote:

quote:

Konu başarıyla sabota edildi. Açık olan bir nerftür. Tek atıyodu evet!. tek atamıyor. Bu da nerftür. Kendiniz de yazmışsınız. eski ve yeni halini kıyasladım. Yazdıklarından sonra benden daha çok bilgin olduğunu düşünmüyorum. Amacını da çözemedim. Ninfangin solo topta oynadığı oyunlara bak. Botta1v2 oynadıklarından bahsetmiyorum. Burada seninle lig konusunda veya başka bir konuda polemik çıkarmak için tartışmayacağım. Şuan Rengardan çok daha iyi tek atan ancak nerf yemeyen herolar var. Riot denge politikasına karşı çıkıyorum. Fikrini belirtirsin. Ancak benim senin gibi düşünmüyor olmam silver kafalı olduğumu göstermez. @Tides Of Blood

eskisi gibi rengari karsi adc ye tek atan bir asassin olarak dusunecegine fighter olarak dusun aslinda agir buff aldi .

Istedigini yaz ben bisey demiyorum da olaylara bakis acini degistir. anlatim tarzin tam boyle :

kozadan cikan Tirtil artik kelebek oldu artik eskisi gibi surunemeyecek dut yapragi yiyemeyecek yazmissin. oysa ki tirtil artik surunmesi yerine ucabilecek kanatlara sahip .

Bilmiyorum bro. Belkide daha fazla oynayıp yeni rengarın mechaniclerini çözmem lazım. Ancak ilk yaptığım yorum çok yıpratıcı. Senden beklemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Ben rengara 1.5 yıldır skin çıkmasını bekliyordum.Ne nerfler yedi gıkımı çıkarmadan oynadım.Yeni gelecek tarla faresi rengar skini ve rework sonrası içimde 1 gram rengar oynama isteği kalmadı.Yeni wriggle ile birlikte master yi,nocturne,trundle jungle deneme fırsatım oldu oyalıyorum kendimi böyle.

o skin olayını bende bekliyordum hep ümitliydim. Hatta bir parça resim gösterdiler o resimdeki skini iptal edip türbanlı rengar çıkarmaya karar verdiler.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Kolye Pasif rangeini eskiden 150 arttırırken şimdi 125 arttırıyordu adam doğru söylüyor wikiden bak kolyenin özelliklerine.

18 de toplam fazla olan hp 95 hp mi ne oluyor

E 700-800? E ferolu 475 base damage 300 bonus damagein olsa 210 bonus alırsın %70 bonus ad den oda sana 685 yapar ama sen üstte demiyor musun tek atamıyor ad kasmıyorsun tank kasıyorsun?300 bonus ad yi nerden alıyosun tank kasarakta 300 bonus ad ile bile vuramadığın 700 800 ü vuruyorsun ha bide true değil bu onuda katarsan.E damage eskiye göre daha güzel tabi ama skilshot olduğu için tflerde vs sıkıntı çıkarabiliyor tanka atıyorsun hiç atmasan daha iyi moduna geçiyor

Q ya gelince

Ferosuz

"Damage changed to 20 / 40 / 60 / 80 / 100 (+100 / 105 / 110 / 115 / 120 % AD) from 30 / 60 / 90 / 120 / 150 (+100% AD)"

Ferolu

Damage changed to 10 + (10 * level) (+150% AD) from 30 / 60 / 90 / 120 / 150 (+200% AD).

18 lvl da ferosuz q ile eski halini geçebilmen için 150-100= 50 %20 ad farkının 50 açığını kapsaması lazım buda senin min 250 ad in olmasını gerektirir.Base damagei 109 oluyordu 18 lvl da yanılmıyorsam hangi itemle 141 üstü ad bonusu alıp q ile eskisinden fazla vuruyorsun?

Feroluyu katmıyorum bile 190 %150 ad vuruyor şuan eskiden 150 %200 ad iken aradaki 40 damage farkını ad item almadan bile kapatıyorsun base damage ile Ad aldığında gerisini sen düşün

W Eskiye göre çok iyi ama ondan 4.1 deydi sanırım heal nerfü o nerf gelmeden önceki w heal bakımından çok daha iyidi o ayrı bi konu ama rework öncesinde hakkın var bu w daha iyi

Benim yorumuma gelecek olursak

Oyun stili asaslıktan daha tanklığa doğru kaymış gibime geliyor.Base damageleri daha çok kullanıp Q nun %10 ad arttırması ile adsizliğini azcıkta olsa gidermeye çalışıp damage eksikliğini kapatmaya çalışmılmış.Ultisi hariç çok bitmedi karakter oyun stili değişti ama ultisi hakikaten çöp inanılmaz ötesi çöp o ultiyi silselermiş daha iyimiş.Fonksiyonu geçtim oyuncunun hevesi kalmıyor avcılık ruhunu tadamıyor insan one öyle gidiyorsun daha yanına yaklaşmadan adeta kırmızı yazıyla rengar geliyo kaç yazısı çıkmış gibi kaçıyor millet zaten ms yok yetişemiyorsun felan atlayamıyosun.

Edit:Bunu incelerken ap rengarın W bonus armor mr ı ile çok hoş olabileceği fikri aklıma geldi bi denemek lazım

Edit2:Skin olayında tamamen haklısınız o kadar bekliyorsun çok dandik bi skin çıkıyor gerçi değişir mi bişeyleri bilmiyorum ben beğenememiştim skinini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 9 Nisan 2014; 3:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Kolye Pasif rangeini eskiden 150 arttırırken şimdi 125 arttırıyordu adam doğru söylüyor wikiden bak kolyenin özelliklerine.

18 de toplam fazla olan hp 95 hp mi ne oluyor

E 700-800? E ferolu 475 base damage 300 bonus damagein olsa 210 bonus alırsın %70 bonus ad den oda sana 685 yapar ama sen üstte demiyor musun tek atamıyor ad kasmıyorsun tank kasıyorsun?300 bonus ad yi nerden alıyosun tank kasarakta 300 bonus ad ile bile vuramadığın 700 800 ü vuruyorsun ha bide true değil bu onuda katarsan.E damage eskiye göre daha güzel tabi ama skilshot olduğu için tflerde vs sıkıntı çıkarabiliyor tanka atıyorsun hiç atmasan daha iyi moduna geçiyor

Q ya gelince

Ferosuz

"Damage changed to 20 / 40 / 60 / 80 / 100 (+100 / 105 / 110 / 115 / 120 % AD) from 30 / 60 / 90 / 120 / 150 (+100% AD)"

Ferolu

Damage changed to 10 + (10 * level) (+150% AD) from 30 / 60 / 90 / 120 / 150 (+200% AD).

18 lvl da ferosuz q ile eski halini geçebilmen için 150-100= 50 %20 ad farkının 50 açığını kapsaması lazım buda senin min 250 ad in olmasını gerektirir.Base damagei 109 oluyordu 18 lvl da yanılmıyorsam hangi itemle 141 üstü ad bonusu alıp q ile eskisinden fazla vuruyorsun?

Feroluyu katmıyorum bile 190 %150 ad vuruyor şuan eskiden 150 %200 ad iken aradaki 40 damage farkını ad item almadan bile kapatıyorsun base damage ile Ad aldığında gerisini sen düşün

W Eskiye göre çok iyi ama ondan 4.1 deydi sanırım heal nerfü o nerf gelmeden önceki w heal bakımından çok daha iyidi o ayrı bi konu ama rework öncesinde hakkın var bu w daha iyi

Benim yorumuma gelecek olursak

Oyun stili asaslıktan daha tanklığa doğru kaymış gibime geliyor.Base damageleri daha çok kullanıp Q nun %10 ad arttırması ile adsizliğini azcıkta olsa gidermeye çalışıp damage eksikliğini kapatmaya çalışmılmış.Ultisi hariç çok bitmedi karakter oyun stili değişti ama ultisi hakikaten çöp inanılmaz ötesi çöp o ultiyi silselermiş daha iyimiş.Fonksiyonu geçtim oyuncunun hevesi kalmıyor avcılık ruhunu tadamıyor insan one öyle gidiyorsun daha yanına yaklaşmadan adeta kırmızı yazıyla rengar geliyo kaç yazısı çıkmış gibi kaçıyor millet zaten ms yok yetişemiyorsun felan atlayamıyosun.

Edit:Bunu incelerken ap rengarın W bonus armor mr ı ile çok hoş olabileceği fikri aklıma geldi bi denemek lazım

Edit2:Skin olayında tamamen haklısınız o kadar bekliyorsun çok dandik bi skin çıkıyor gerçi değişir mi bişeyleri bilmiyorum ben beğenememiştim skinini

Offtank rengarla bence rahat 250-300 ad yaparsin

• dun takimima geldi 17/2 oynadi takimi tasidi gitti.

bye

• Oyunda en nefret ettiğim heroydu zedden khadan bir şekilde kaçarsın ama rengardan kaçmak imkansız counter ıtemi yoktu gördüğün an ölüyordun.Özet:Beter olsun
  • çok ağır bir rework değil ama rengarın amacından çıkarmışlar.

ağır hasarlar veren avcı yerine oturup kafa kafaya savaşan bir kedi olmuş bizimki he ne kadar iyi onu bilemem ama
    bir çok oyuncunun bundan rahatsız olduğunu söyleyebilirim riot bu konuda hep yanlış haraketlerde bulundu tam her şey rayına oturmuşken rengarı değiştirmeye hiç gerek yoktu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.