Şimdi Ara

RENAULT Yeni Mini Suv Sınıfındaki Aracı ''CAPTUR''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault resmi sitesinde yer almakta. Bu aracı Juke ' ye rakip olarak piyasaya süreceklermiş ve Juke ' ye eş değer satış rakamları beklenmekteymiş.

Araç yeni Clio ' dada olduğu gibi kişisel olarak düzenlenebilmekte.

Bütün Captur modellerinde standart olarak anahtarsız giriş, yokuş kaldırma yardımı ve park sensörleri bulunacak. Özellikle yokuş kaldırma yardımı nın standart olarak sunulması çok iyi.

Aksesuar listesinde Renault R-Link sistemini de bulunacak. Bu sistem bilgi-eğlence fonksiyonlarını, Bluetooth’u ve altı hoparlörlü ses sistemini kontrol eden dokunmatik bir medya tableti kapsıyor.

Motor seçenekleri ise Clio ' da olduğu gibi aynı olacakmış.

Renault her yeni aracında çok önemli ve hayati önem taşıyan bazı özellikleri ve sürüşü kolaylaştıracak , diğer bazı markaların en fulünde bile ekstra opsiyon ile sundukları ESP , Yokuşta kalkış desteği vb... benzeri donanımları standart olarak sunması , Renault ' un artık kafalardaki kötü , dandik vs... Renault imajını silmeye karar verdiğinin göstergesidir.

Aracın tasarımına gelince arka stopları pek beğenmedim.Daha iyi olabilirdi

İç tasarımı fena deil. Gerçi isteğe göre değiştirilebiliyor buna pek yorum yapamıyacağım. Yalnız Vites kutusu ve vites topuzu aracın güzelliğine gölge düşürmüş diyebilirim.

RENAULT Yeni Mini Suv Sınıfındaki Aracı  ''CAPTUR''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 25 Mart 2013; 0:41:04 >

• Bu araci bende bekiyorum bakalim ... Herhagibir testsurusu vs yapimamis ..bu yada clio sport tourer bakiniyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault artik dis tasarim olarak guzel araclar yapmaya basladi ama su ic tasarima da el atmalari lazim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ancak Kötü olmuş demekte haksızlık olur gibi. sadece tercih edilebilir bir alternatif olmuş.
  •  RENAULT Yeni Mini Suv Sınıfındaki Aracı  ''CAPTUR''

• Renault gereken marka bilinirliğine birçok ülkede sahip. Yapmaları gereken kaliteyi biraz arttırmaları. Son dönemde az da olsa bir kıpırdanma var. Benim teorime göre Renault gelecek yıllarda büyük bir atılım yapıp daha büyük, güvenilir, prestijli bir marka haline gelecek.
  • Fiyatlari ne seviyede tutacaklari onemli.satis rakamlarini ciddi etkileyecektir cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Koleos veya 5008 , Suv veya Mpv
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Nissan Micra
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shift clio
  • Ben 40.000 - 45.000 TL aralığından başlayacağını düşünüyorum.. Daha altı olacağını pek zannetmiyorum..
  • Ben beğendim.
  • Nissan nasıl C ve D sınıfı araçları ülkemize sokmuyorsa,b sınıfında micraya reklam dahi yapmıyorsa Röno da nissanın hakimiyetindeki segmentlere girmez.
    Boşa hayal kurmayalım.
  • renault'un megane platformunda crossover hazırlığı da var , Nissan'ın'da yeni note ile başlayan b - c -d segmentlerine girme hazırlığı avrupa'da ve hatta bercelona'daki fabrikada üretim hazırlıkları sürüyor C segöemti aracın, 2014 gibi dci ve benzinli motorlarla piyasada .

+sunderland'daki fabrikada da şuanki fiyatından 5.000 £ daha ucuza maledilecek (öncede amerikadan ithal ediliyordu herhalde) LEAf hazırlıklarını okumuştum 23.000 £ gibi bence o da bomba , satış rakamları çok iyi LEAF'ın Avrupa'da ( kendi muadilleri içinde )

http://www.carscoops.com/2013/02/nissan-to-build-upcoming-vw-golf-rival.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 25 Mart 2013; 13:07:53 >

• Balon balığı gibi. İçine hava kaçmış clio.
  • Clionun yaylarını yükselt captur diye bin ben beğenmedim..
  • sandero stepway de bunla aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Ben 40.000 - 45.000 TL aralığından başlayacağını düşünüyorum.. Daha altı olacağını pek zannetmiyorum..

bence emin olmayın
    http://forum.donanimhaber.com/m_72795066/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

konsol bombos

• beğendim.güzel bir arabaya benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.