Şimdi Ara

Renault Talisman Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda Türkiye yollara çıkacak olan Talisman’ın fiyatı belli oldu.

110 beygirlik 1.5 DCi motorlu Renault Talisman’ın Touch donanım paketinde 91.300 TL’den alıcı bulacak. 1.6 DCi motora sahip Talisman EDC şanzıman ile Icon donanım paketiyle 117.100 TL’lik etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Renault Talisman’ın diğer seçenekleri ise şöyle:

Renault Talisman 1.6 DCi Icon EDC 160 HP 121.750 TL
    Renault Talisman 1.6 DCi Touch 95.500 TL
    Renault Talisman 1.6 DCi Touch EDC 104.850 TL

ALINTIDIR

http://otomobil.mynet.com/yeni-modeller/yeni-talisman-91300-tlden-basliyor-842

Fiyatlar passat'dan fazla kaçmış biraz, müşteri kitlesi yine vw'ye gidecektir şahsi kanaatim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyak fiyatlarına göre olduğunu düşünmemiştim gerçi bende oyak üyesiyim :)

Birde insanların hala 80 li kafalarında olmasına anlam veremiyorum renaultu küçük görerek. Bence dünya devlerindendir renault. Vw formulaya girebilmişmi?? Renault ferrari gibi araçları kaç kere madara etmiştir formula birde. Ha bu demek değildirli vw kötüdür, hayır tabiki kaliteli öncü bir firmadır ama daha araç gelmeden renaulta para vermem falan geçin bunları... Sizin beğenmediğiniz hyundai kia falan usa de yok satıyor. Yolda vw zar zor görürsün. Yani marka kötülemeyin her aracın iyi kötü özellikleri var. İsteyen istediğini alır. Milletin değil talismana clioya gücü yetmezken ahkam kesmelerini anlamıyorum.
  • Fiyatlar belli değil.
  • Ölü doğdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asoz kullanıcısına yanıt
    hocam golf dizel, astra dizel, 308 dizel fiyatlarının yanında bu fiyatlar bedava...
  • Renoya 120 bin vereceğim ve bedava diye düşüneceğim..
    O kadar zengin değilim malesef..
    Golf parasına d sınıfı satacak ki renoya para verdil bari bi segment üste çıktık diyebilelim..
    Başka mantığı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Yakın zamanda Türkiye yollara çıkacak olan Talisman’ın fiyatı belli oldu.

110 beygirlik 1.5 DCi motorlu Renault Talisman’ın Touch donanım paketinde 91.300 TL’den alıcı bulacak. 1.6 DCi motora sahip Talisman EDC şanzıman ile Icon donanım paketiyle 117.100 TL’lik etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Renault Talisman’ın diğer seçenekleri ise şöyle:

Renault Talisman 1.6 DCi Icon EDC 160 HP 121.750 TL
    Renault Talisman 1.6 DCi Touch 95.500 TL
    Renault Talisman 1.6 DCi Touch EDC 104.850 TL

ALINTIDIR

http://otomobil.mynet.com/yeni-modeller/yeni-talisman-91300-tlden-basliyor-842

Fiyatlar passat'dan fazla kaçmış biraz, müşteri kitlesi yine vw'ye gidecektir şahsi kanaatim.

Passattan nesi fazla fiyat olarak. 1.6 160 lık talisman icon 121.000,2.0 tdi 150 beygir highline passat 169.000 lira,1.6 tdi 120 lik ölü motorlu higline bile 137.000 lira,otobanda fiestalara accentlere yol vermeside kampanya dahilinde.

• wings35 kullanıcısına yanıt
    BUnlar satis fiyatlari degil oyak uyelerine indirimli fiyatlari. Satis fiyatlari icin %10 daha ekle rakipleriyle arasinda hicbir fiyat avantaji kalmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Audi A3 Bakım fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    Oyak fiyatlarına göre olduğunu düşünmemiştim gerçi bende oyak üyesiyim :)

Birde insanların hala 80 li kafalarında olmasına anlam veremiyorum renaultu küçük görerek. Bence dünya devlerindendir renault. Vw formulaya girebilmişmi?? Renault ferrari gibi araçları kaç kere madara etmiştir formula birde. Ha bu demek değildirli vw kötüdür, hayır tabiki kaliteli öncü bir firmadır ama daha araç gelmeden renaulta para vermem falan geçin bunları... Sizin beğenmediğiniz hyundai kia falan usa de yok satıyor. Yolda vw zar zor görürsün. Yani marka kötülemeyin her aracın iyi kötü özellikleri var. İsteyen istediğini alır. Milletin değil talismana clioya gücü yetmezken ahkam kesmelerini anlamıyorum.

• 100 bin bu plastiğe vereceğime insignia'ya veririm daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

Hocam formula 1 bambaşka bir olay orada teknolojinin sınırlarını en ama en kaliteli malzemelerle en iyi ekiplerle zorluyorlar. Artık üretilen araçların geneli elektronik eşyaya döndü kullan at.

• 100 bine bunu alan varsa düşünme yetisini kaybetmiştir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

100 bine bunu alan varsa düşünme yetisini kaybetmiştir zaten.

Ya bi gitsene burdan. Sanki arabayı daha önce gormussunde konusuyorsun. Gelip burda vidi vidi konuşup milletin canını sıkma.

• 100 bine golf mü alsın millet 😂😂 Golfe 100 bin veren çok düşünmemiştir muhtemelen. Zaten düşünseler Talisman alırlar 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha aracı kullanmak bir kenara yollarda görmeden yorum yapanlara he deyip geçiniz, itibar etmeyiniz.

Şahsi kanaatim araç iyi veya kötü nasıl olursa olsun zihniyet yüzünden satılmayacak.
  • 1.6 160 lık full paketi 120.000 lira olunca iyi demiştim ama bu fiyatın üzerine yüzde10 zamla satılacaksa o zaman mantıklı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

BUnlar satis fiyatlari degil oyak uyelerine indirimli fiyatlari. Satis fiyatlari icin %10 daha ekle rakipleriyle arasinda hicbir fiyat avantaji kalmiyor.

1.4TSI (150 hp) -dsg- *highline Passat: 131.500 TL

1.6 TDI (120 hp) -DSG- *highline Passat: 140.600 TL

1.6 dCi (160 hp) -edc- *icon Talisman: 120.000 + %10 = 132.000 TL

Renault' da pazarlık ile VW' den daha iyi indirim koparılacağını düşünüyorum. Bu fiyatlar üzerinden baktığımızda da avantajlı. Elbette açıklanan Oyak fiyatlarından girse piyasaya, çok iddialı satardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

herkesin hayatina kimse karisamaz,o onu ister ,bu bunu ister

• Tek rakibinin passat oldugunu mu dusunuyorsunuz?

Skoda superb ve insignia ile de karsilastirin. Pek olmayab fiyat avantaji haricinde ne avantaji var ona bakmak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Tek rakibinin passat oldugunu mu dusunuyorsunuz?

Skoda superb ve insignia ile de karsilastirin. Pek olmayab fiyat avantaji haricinde ne avantaji var ona bakmak lazim.

tek rakibinin değil, rakiplerinden bir tanesinin de passat olduğunu düşünüyorum. inssignia, superb ve diğerleri ile de siz karşılaştırın, konu ilerlesin.
  • Ilk talisman siparisi gectik bir abimize icon paket 160 dci

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.