Şimdi Ara

Renault MODUS alınır mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
7
Favori
114.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noteların fiyatları biraz daha yüksek. birde note da lpg sorunu oluyor. subapları hafif alaşımlı çünkü.
  • arkadaşlar 2007 1.4 benzinli modus'e lpg taktırmak istiyorum. sanayide 2. atiker bayisine sordum. 1 bayi stepneyi iptal edip plastik bölüme saç kaynatılıp simit tüp takılabileceğini belirtti. diğer bayi bagaja enine tüp takılabileceğini aksi takdirde muayeneden geçmeyeceğni söyledi. ikisi de çok inandırıcı görünmedi bana. lpg takıranların kullandığı sistem ve tank şekli nasıl acaba?
  • Modusun stepne arac disinda ve altta. Bagaj icinde avadanlik icin cukur var. Stepne yerine tank takilacaksa bu cukurun kesilmesi lazim. Yani karoserde tadilat yapmak zorunlu. Ama soyle bir durum varki alttan taksan bile mmo bizim araclara bu sekilde montaj icin proje cizmemis. Dolayisi ile muayeneden gecmeyecek. Bu yuzden ben arka koltuklari en arkaya cektim ve bagaja boylu boyunca ince silindir tank taktim. Bagaj iptal ama en azindan arka koltuk diz mesafesi maksimumda. Tankin ustune 2 valiz koyup tatile gittim. Bagaj sorun olmadi. Tepeleme doldururum dersen daha da alir. Ama bebek arabasi varsa o zaman is degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem zevklerinizden fedakarlık yapıp bunu alacaksınız hem 50 krş/km yakacaksınız. Böyle bir arabayı alıp da binmek için geçerli bir nedeniniz olmalı ki başkalarının arabalarına gıpta ile bakmayasınız..O da bu yakacak ki 20-25krş/km ki ve yıllarca masraf açmayacak ki bu şekildeki bir arabaya binmeye değsin..

Ny
  • Tipi herkese gore degil kabul.kullanim rahatligi olarak super. Megane 2 de bu rahatligi bulamadim ben. Araci esime almistim zaten rahat kullansin diye. Kendisi ilk defa araba kullaniyor ve kullanim kolayligi nedeniyle allaha sukur tek bir cizik bile yapmadi.

Bendeki 1.6 otomatik olanlardan. Sehir ici 9-10lt lpg, sehir disi 6,5-7 lt lpg yakiyor. Yakitindan,konforundan,ic hacminden ve ozellikle kolay kullanimindan cok memnunuz. Cam tavan ve cruise controlden bahsetmiyorum bile

• Modus güzel araba ama arkadaş ayna kapagini caldirdi serviste dahi bulamadi :) cikmasinada uuçuk paralar istediler
    Ülkemizde 2. Eli genelde parca bulunurlugu ve fiyati belirliyor

Gayet güzel ve tatlı bir tipi var. Kimsede gülmez aksine dikkat çeker. İç hacmini beğeniyorum.

Modus ve Panda kıymeti bilinmeyen araçlar bence.

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Modusun tipini beğenenlerdenim ben de. Arka tarafı biraz tuhaf ama şirin bence... İç tasarımı da çok hoşuma gidiyor, en azından dışarıdan bakınca ferah gözüküyor.

Modus ve Panda kıymeti bilinmeyen araçlar bence.

Aynen katılıyorum , Ayrıca Panda A sınıfı Modus small mpv , selefi olarak Reanult Captur u getirdi biraz sınıf değişti tabi diğer markalarda da opel meriva , Hyundai matrix ,
    wolkswagen golf ün plus tı sanırım , fiat ın idea , ve diğer markalarında var çeşit çeşit . Large mpv ise scenic gibi modeller. Bu tarz araçlar ( small mpv ) Avrupa da çok tutulur Türkiye de değeri bilinmiyor
    Hem iç hacmi geniş , dış hacmi küçük şehir de rahat kullanım amaçlı , aile amaçlı olarak güvenlik düzeyleri yüksek , sürüş keyfi olan yüksek araçlar ama scenic gibi geniş araçlara bütçesi yetmeyenler
    için güzel seçenek olan araçlar

• merhabalar,test amaçlı kullanmıstım dizel olanını bir arkadaştan alıp gayet kullanıslı ve keyıflı geldı bana,sankı ufak bir mınıbus kullanıyormus hissi verdi,daha sonra fiat idea multijet aldım,daha ferah ve oturaklı hissettirdiği için.ama bnce fiyatına göre iyi araba gıbı
  • selamlar annemde 1.4 sunrooflu modus var bende ise pejo 407 var inanın modusu kullanmak bana daha çok keyif veriyor hele ki şehir içerisinde park yeri arama derdimizin daha az zahmetli olması, pratik atik olması , yuksek ve güvenli oluşu ve sunroofunun ferahlık vermesi bana keyif veriyor. tabii ki uzun yolda 407 daha hızlı ve iyi yol tutuyor ancak modus de yeterli sayılabilir tek kusuru bence frenlerinin 407'ye göre tabii ki zayıf hissettirmesi.
    2-3 parçada boyalı ama kaput , tavan , direkler sağlam hava yastıkları açılmamış toplamda 5000 civarı hasar kaydı var
    kış lastikli , çelik jantlı , güvenlik paketli , ileri geri ve yatan arka koltuklar ve diğer bir çok özellik var.
    ( Piyasası en kötüsü 19 bin den başlıyor nette 24,5 e kadar var herhalde bende 22-23 arası yazacağım )
    Böyle bir araçtan sonra maksimum 40-45 bin bütçeli modus ü aratmayacak araç tavsiyeleriniz nelerdir ? Aralık ayı nı bekleyip
    sıfır almaya da niyetim var 2.el temiz bulamıyorum bir türlü . Ben sıfır olarak F/P aracı Mitsubishi atterage yada spacestar yada
    suziki swift düşündüm. Sıfır araçlar arasından 40-45 bandında olan araçlar

SEAT

1,4 (eski motor ) 85 hp 34.200
    1,2 tsi 105 hp dsg şanzıman ibiza stationwagon 46,5 bin hatcback i 45.5
    1,2 tsi leon 51,5 bin ( pahalı )
    1,2 tsi toledo 50,5 bin (PAHALI)

SKODA

RAPİD 1.2 (eski motor ) 75hp hatcback 41.500 1,2 tsi isi üst paketli 50 bin
    RAPİD SEDAN 1.2 (eski motor )75hp 44.500 1,2 tsi 48.500
    YETİ 1,2 TSİ 105 HP ACTİVE 52.900 ( PAHALI )

SUZUKİ

SWİFT 4*2 1.2 GL 94 hp düz 42.5 bin ( ama 2.el de 35 civarı 2.eli mantıklı )
    otomatiği 45.5 bin

Mitsubishi

Bayilerin elinde araç yok , 2.eli neredeyse 0 (1 ilan var sadece)

attarege 1.2 dohc 80 hp

düz 44 cvt 47 tüm donanımlar var neredeyse ve sınıfının en az yakan benzinlisi ( dizel değerleri neredeyse)

spacestar 1.2 dohc 80 hp

düz 39 otomatik 44 bin

AYRICA yeni linea fiat çok hoş bu fiyata 1.3 multijet urban alınabilir ama fiat markası ? doğrusu

Renault clio sporttourer da var bu seçenekler arasında ayrıca sizin tavsiye edeceğiniz Modus'u aratmayacak

önerileniz nelerdir ?

• benzinli ve 2.el olur dersen modusü aratmayacak hatta fazlasını verecek mercedes b150 w245 kasa bakabilirsin. sanırım en az yakıtlı mercedes bu. sadece 1 kere direksiyona oturup 5-10 km kadar uzun yol kullan. inince yaşadığın sürüş keyfi sonrasında ne demek istediğimi anlayacaksın. yolda yağ gibi akmayı somut anlamda hissetmek için bir mercedese binip kullanmalısın mutlaka.

Orijinalden alıntı: realistspary

Arkadaşlar 18 bin liraya bu kadar donanımlı başka bir araç bulamadım. 2006 model 35 bin km de 1.4 Dynamic.

Üstelik euro ncap 5 yıldız almış bir araç. 2. eli zor gidiyor ama ben de ucuz bir fiyattan alıyorum diye düşünüyorum.

Ne dersiniz arkadaşlar? Renault MODUS alınır mı? Kronik arızaları var mı acaba aracın?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

alınır, piyasanın altında veyaz düzgün fiyatta temizse alınır.
    zaten tutulmayan bir araç. alma sebebiniz ucuzluğu olmalı.

Orijinalden alıntı: FelixCrail

benzinli ve 2.el olur dersen modusü aratmayacak hatta fazlasını verecek mercedes b150 w245 kasa bakabilirsin. sanırım en az yakıtlı mercedes bu. sadece 1 kere direksiyona oturup 5-10 km kadar uzun yol kullan. inince yaşadığın sürüş keyfi sonrasında ne demek istediğimi anlayacaksın. yolda yağ gibi akmayı somut anlamda hissetmek için bir mercedese binip kullanmalısın mutlaka.

Hocam araştırdım biraz çok eleştiri var . En beğenilmeyen mercedes , ayrıca hantal diyor herkes , bir tane iyi yorum okumadım. Vergisi , servisi de bize gelmez. Saydıklarım içinde binen kullanan varsa yorum alabilirim.

Orijinalden alıntı: İsmailKansas

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Arkadaşlar 18 bin liraya bu kadar donanımlı başka bir araç bulamadım. 2006 model 35 bin km de 1.4 Dynamic.

Üstelik euro ncap 5 yıldız almış bir araç. 2. eli zor gidiyor ama ben de ucuz bir fiyattan alıyorum diye düşünüyorum.

Ne dersiniz arkadaşlar? Renault MODUS alınır mı? Kronik arızaları var mı acaba aracın?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

alınır, piyasanın altında veyaz düzgün fiyatta temizse alınır.
    zaten tutulmayan bir araç. alma sebebiniz ucuzluğu olmalı.

Şu an 18 e temizini bulmak çok zor , piyasa iyice yükseldi 18,5 ile 25 arası dizel 1 .kasası eğer bulduysanız bence hemen alın :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.