Şimdi Ara

Renault Latitude Kore'de 5 Yıldız Aldı Fakat ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası emin değilim arkadaşlar. Günümüz için sizce de A sütunu bundan daha yüksek hızlarda tehlike arz ediyormuş gibi gözükmüyor mu ?

Not: Otomobil gayet beğendiğim bir model

• Bakmayın siz bu testlere kore de de ncapta da uzayda da alsa reno renodur pazarlama taktiği bunlar reno dağılır dökülür canınızı teslim etmeyin Renoya

DRIVE THE CHANGE
  • sanki a sutunu daha fazla hasar almış eurodan 5 alamaz gibi geldi ama euroncap renonun kardeş kuruluşu bellide olmaz
  • renonun bütün arabaları öyle değil mi? Ncap baz alınarak geliştiriyorlardır kesin. Hani ncap de çarpma hızları birazcık artsa renault en güvensiz markalardan seçilir bence. Laguna da ncap testinde çok hasar oluyordu, arka kapısı falan açılıyordu ama yine de yüksek puanlar almıştı. Şimdi renocular yok kabin güvenliği vs vs diyecekler.

İlginçtir, Megane ıı'nin plastik çamurluklarını gören dostuma hala bu aracın 5 yıldızlı olduğuna inandıramadım.

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Renault bildiğim kadarıyla 11 aracıyla 5 yıldız alarak, bu konudaki başarısını göstermiştir.

İlginçtir, Megane ıı'nin plastik çamurluklarını gören dostuma hala bu aracın 5 yıldızlı olduğuna inandıramadım.

Dostunuza Ford Taunus tavsiye edin.Hatta Consul daha kalın kaportalıdır.

Orijinalden alıntı: ugurcugum

renonun bütün arabaları öyle değil mi? Ncap baz alınarak geliştiriyorlardır kesin. Hani ncap de çarpma hızları birazcık artsa renault en güvensiz markalardan seçilir bence. Laguna da ncap testinde çok hasar oluyordu, arka kapısı falan açılıyordu ama yine de yüksek puanlar almıştı. Şimdi renocular yok kabin güvenliği vs vs diyecekler.

Videodaki Avrupa insanının yorumları önemli

volvonun en sağlam araçlarından birisi modüs karşısında haşat oluyor

Land Rover Discovery de aynı kaderi paylaşıyor land rover de tıpkı volvo gibi akordiona dönüyor.

Volvoyu ,Land roveri dağıtmak biçmek bunlar kolay...o kadar iyi diyorsunuz da hadi madem şununla çarpışsında bir görelim bakalım reno nolacak .Çıkamaz değil mi tırsak reno
    Eee demek ki reno renoymuş ,dağılır kopar uçar gidermiş
     Renault Latitude Kore'de 5 Yıldız Aldı Fakat ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 3 Mayıs 2011; 0:29:17 >

DRIVE THE CHANGE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O plastik çamurluklar clio ile başladı ve şuan bmw bile kullanmaya başladı bildiğim kadarıyla. O yaya çarpmalarına karşı yapılıyor. Esnek bir malzeme kullanılıyor ve yayanın kolu bacağı kırılma riski azaltılıyor. Sırf bu yüzden mercedesin yıldızı yasaklandı. Artık bayrak direği gibi amblemi dikmiyor mesela. Artık sadece araç içindekiler değil, araç dışındakiler de önemseniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 2 Mayıs 2011; 22:41:21 >

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bakmayın siz bu testlere kore de de ncapta da uzayda da alsa reno renodur pazarlama taktiği bunlar reno dağılır dökülür canınızı teslim etmeyin Renoya

Orijinalden alıntı: kesbi

O plastik çamurluklar clio ile başladı ve şuan bmw bile kullanmaya başladı bildiğim kadarıyla. O yaya çarpmalarına karşı yapılıyor. Esnek bir malzeme kullanılıyor ve yayanın kolu bacağı kırılma riski azaltılıyor. Sırf bu yüzden mercedesin yıldızı yasaklandı. Artık bayrak direği gibi amblemi dikmiyor mesela. Artık sadece araç içindekiler değil, araç dışındakiler de önemseniyor.

Güzel açıklamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A2A547C -- 2 Mayıs 2011; 22:46:09 >
  • dacia loganın bir araca vurduğundaki halini görmüştüm. Ön taraf acayip dağılmıştı ancak vay beee dacia dandikmiş demedim. Öndeki plastikleri kafaya takmayın... Ufak kazalarda renolar çok masraf çıkarıyor ancak büyük kazarlarda sizi koruyor...

Orijinalden alıntı: aahmety
    sanki a sutunu daha fazla hasar almış eurodan 5 alamaz gibi geldi ama euroncap renonun kardeş kuruluşu bellide olmaz

K ncap de Euroncap'in kardeş kuruluşu.

Orijinalden alıntı: ugurcugum
    renonun bütün arabaları öyle değil mi? Ncap baz alınarak geliştiriyorlardır kesin. Hani ncap de çarpma hızları birazcık artsa renault en güvensiz markalardan seçilir bence. Laguna da ncap testinde çok hasar oluyordu, arka kapısı falan açılıyordu ama yine de yüksek puanlar almıştı. Şimdi renocular yok kabin güvenliği vs vs diyecekler.

64 km/h ile değil 80 km/h ile yapılmış bir çarpışma testi. Araç Laguna.

Arka kapı açılmıyor ama. Hız da artmış.

• 90Km/h hızla bodoslama ağaca giren Laguna 2
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • Dikkatinizi çekti mi ? Laguna 2 , 3 modeline nazaran euroncap da daha iyi bir iş çıkarmış gibi görünmüyor mu ? ( en azından önden çarpışmada )

• renaultun ortaklıkla ürettiği ya da maliyet düşürüp sürümden kazanmaya çalıştığı modellere güvenlik konusunda çok güvenmeyin.bunlar symbol başta olmak üzere fluence ve latitude modelleridir.nedense renault bu araçları euroncap testlerine sokmamıştır.çünkü marka imajının zedelenmesinden korkuyor.bu araçların güvenlik standartları diğer renault araçlarına göre düşük tutuluyor bana göre.symbol ün clio ürün gamından,fluence in ise megane ürün gamından ayrılmasının sebebi budur.bu iki araç megane ve clio modelleriden düşük kalitede üretiliyor.

volvonun en sağlam araçlarından birisi modüs karşısında haşat oluyor

mühendisliği 1980' li yıllara (volvo 740' a) dayanan 940 mı Volvo' nun en sağlam aracı, ve karşılaştırmak için karşısına 30 sene daha yeni bir Renault mu çıkıyor ?

Herhalde 30 sene boyunca otomobillerin daha sağlam olması için insanlar çalışmasaydı da;
    hesap makinelerini ve çizim şablonlarını bir odaya kapatıp tesadüfen ortaya birşeyler çıkmasını bekleseydik sonuç yine değişmezdi.

çekimde başka bir değerlendirme vardı elbette ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 2 Mayıs 2011; 23:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic
    renaultun ortaklıkla ürettiği ya da maliyet düşürüp sürümden kazanmaya çalıştığı modellere güvenlik konusunda çok güvenmeyin.bunlar symbol başta olmak üzere fluence ve latitude modelleridir.nedense renault bu araçları euroncap testlerine sokmamıştır.çünkü marka imajının zedelenmesinden korkuyor.bu araçların güvenlik standartları diğer renault araçlarına göre düşük tutuluyor bana göre.symbol ün clio ürün gamından,fluence in ise megane ürün gamından ayrılmasının sebebi budur.bu iki araç megane ve clio modelleriden düşük kalitede üretiliyor.

Vw Jetta Euroncap'e girdi mi?

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic
    renaultun ortaklıkla ürettiği ya da maliyet düşürüp sürümden kazanmaya çalıştığı modellere güvenlik konusunda çok güvenmeyin.bunlar symbol başta olmak üzere fluence ve latitude modelleridir.nedense renault bu araçları euroncap testlerine sokmamıştır.çünkü marka imajının zedelenmesinden korkuyor.bu araçların güvenlik standartları diğer renault araçlarına göre düşük tutuluyor bana göre.symbol ün clio ürün gamından,fluence in ise megane ürün gamından ayrılmasının sebebi budur.bu iki araç megane ve clio modelleriden düşük kalitede üretiliyor.

Vw Jetta Euroncap'e girdi mi?

vw jetta nerden esti şimdi?girdi veya girmedi.ben renault modelleri hakındaki görüşlerimi bildirdim.senin şu yaptığın işgüzarlık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.