|
aracı 3 yaşında aldım 9 yıldır bende tüm seceresini biliyorum. Aldığım yer de eskişehir yolunda isim vermiyormuş gibi yapayım n***lu 2. el di. Aldıktan sonra göstergede 43.km ye gelemeyip sıfırlıyordu. Gösterdiğim elektronikçiler km ile oynandığını serviste yapıldığını söylemişlerdi. n***lu aracı kontrol edip geri almak istedi ancak düşürülen miktar 30.000km ve hasarsız bir araç olmasından ve o dönemde renault un geri çağırıp sorunlu airbagleri ve direksiyon simidi ve vites kolunu değiştirmiş olmasından dolayı ücretsiz bakım ve bir iki gözüme batan aksaklığı tamir etmeleri karşılığında iade etmeyip kullanmayı tercih etmiştim. 9 yıl içerisinde çok farklı ustalara gittim hepsinin bir falsosu çıkıyor. Bazısı hemen hallederiz tipinde ama beceremiyor, bazısı burnundan kıl aldırmıyor ben çok ustayım diyor ancak ustalığı sadece motorda başka noktaya gelince onu bilmiyorum demiyor vs. Artık bakım ve motor, ön düzen için belli yerlere, diğer işler için farklı ustalara götürüyorum. şöyle götüreyim her işi halletsin ustası malesef bulamadım. Bazı işlerde mecbur CLIP gerekiyor, o zaman mecbur gidilecek yerler belli vs. Yetkili servis bile çözüm bulma değil para alma kafasındayken ustalar da artık asimile oldu bence, bilgisayara bağla değiştir sıradaki moduna geçtiler. Müstakil evim olsa takım taklavatı alıp, bir de lift alıp kendim yapasım var açıkçası :) Dünyada bu kadar eski araba tamir edip edip kullanma durumunda kalan başka ülke yoktur sanırım. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt