Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (666. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.315
Cevap
98
Favori
1.385.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...333...663664665666
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016 model fluence aracımın Orjinal pandizotunu kesip Pioneer 6975 v3 hoparlör takabilirmiyim arkadaşlar ??

Bu mümkün mü

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 4 Ocak 2026; 13:12:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  *** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***

• Birileri sanki pandizota hoparlör takmayı başarmış gibi görünüyor

Hocam merhaba ilk kez yazıyorum burda yanlışım olursa affola.. Reno fluence 2015 icon edc 159.000 km araca sahibim de yakın zamanda muayeneye götüreceğim 9bin olacak zaten periyodik bakıma sokacağım eksiği gediği ne varsa gidereceğim ama motor yağı ne kullanmalıyım araştırma yaparken karşıma bu yazınız çıktı dün güvendiğimiz bi yağcıdan aracıma uyan özellikte liquı moly marka yağ istedim bunu verdi full sentetik yazıyor 2200 tl ye aldım doğru mu almışım renault onaylı mı bu dedim evet dedi de rn0720 kodu lazımmış galiba bunda yok sorun yaşar mıyım bunu kullansam cevaplarınızı bekliyorum @sabitkale

• gokhanyilmaz34 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kimse cevap vermemiş ama ben sana vereyim bende geçen sene Haziran ayında triger kayışı v kayışı seti otomatik vites kutusu için şanzıman yağı vs değişimi yaptırdım arabada gözle görülür bir fark oldu ama bu markayı ben hiç duymadım yerinizde olsam bilindik castrol elf veya diğer kaliteli yağ markalarını kullanmanızı tavsiye ederim öneririm

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için daha öncede bu markadan dolduruyormuş aracın eski sahibi 10 ay oldu 9bin yol yaptım muayenesi de martta komple baktıracağım motor yağı harici nelere baktırmalıyım ön takımdan kasislerde çukurlardan geçerken 1 aydır ses geliyor gacır gucur mesela hocam

Öyle yapacağım hocam ilk aracım bu çoğu şeyi bunla öğreniyorum araştırmaktan beynim yandı artık Allahtan burası denk geldi şansıma sorarak cevap alabilmek ne güzel şeymiş :))

Merhaba,

Bu yağı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz RN0720 yazmasa dahi C3 olması zaten low saps olduğunu gösteriyor.

Bir çok liqui moly de synthese technology yazmasına rağmen bunda full syntetic yazması ve api SP olması süper.

Km yapmasanızda 20 bin km yada 2 yılda bir bu yağı değiştirseniz de olur. (tabii orijinal yağ filtresi kullanır ve hava filtrenizi durumunu arada bir kontrol ederek)

Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - Honor Magic 7 Pro - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • gokhanyilmaz34 G kullanıcısına yanıt

Ön takımdan ses genelde viraj askı rotu ( Z rotu da denir) yapar bu araçlarda çabuk bozabiliyor.

Yada rotilden yapabilir. bende değiştirmiştim,

daha sonra tabla lastiklerini de bozduğu için komple tablayı değiştirdim. Tablanın yan sanayisi çok kötü hiç bulaşmayın. üzerinde VOT-11-14519 yazıyorsa yan sanayidir o.

ihtiyaç halinde TRW JTC2268 bulabilirseniz mais ile aynıdır, çünkü üreticisi TRW dir. Delphi olanda çok iyi sayılmaz.

Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - Honor Magic 7 Pro - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC

• sabitkale kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bana bunu alman lazımdı yanlış almışsın diyip duruyorlardı (linki bıraktım) onay kodu var ve ACEA C4 koduda bulunduğu için benim de kafam acayip karıştı yağcımda dediğim gibi mavi kutulu olanı önerdi diye bunu aldım zaten sizde şimdi kullan sorun yok diyorsunuz o zaman bunu kullanacağım

• sabitkale kullanıcısına yanıt

Bu yağı kullanırsam 20Bİn de bi değiştirsem de olur diyorsunuz anladığım kadarı ile bende 10 binde bir değiştireyim diye kasıyorum kendimi bu yağ çözüm olacak desenize 15 bin km olunca yenilerim artık :) periyodik bakımlarını da sizin önerdiğiniz bir Renault toptancısı adında bi site varmış burada gördüm yine orjinal olduğunu söylemişsiniz oradan sipariş vereceğim ustama da gidip aracıma baktırıp ne lazımsa o siteden alabilirsem alıp değiştirmeyi düşünüyorum ön takımla alakalı ses yapan yerler neresiyse artık Trw ya da Mais alacağım dediğiniz gibi marka olarak tabii ki Teşekkür ederim tekrardan yorumunuz için

• Sanırım termostat da sorunlu benim hep tek diş yanıyor yazın orta dişte çalışıyordu son 4-5 aydır tek çizgide yoğun trafik olunca orta dişe geliyor yol açılınca 2 dk da düşüyor tek dişe ustama sordum termostat açık kalmıştır dedi 60-70 derece arasında çalışıyordur hep dedi bunu da alacağım değiştirmek için orjinali ve doğru parçası bu herhalde fluence termostatı olarak

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***www.renaulttoptancisi.com
    Termostat Clio 4 Fluence Megane 2-3 Laguna 3 Kangoo 1.5 dCi 110605536R 110605536R Renault Mais Orijinal
    https://www.renaulttoptancisi.com/urun/termostat-clio-3-4-fluence-megane-3

Merhaba

bu 4400 renault araçlar için LM nin üretmiş olduğu yağdır ve sentetik teknoloji ile üretilmiş olduğunu yazması nedeniyle pek tavsiye edemeyeceğim.

C4 yazması dpf li reno onayını karşıladığını gösterir ama bu satış pazarlama stratejisidir.

C3 de düşük SAPS olduğundan kullanılabilir. başak marka dpf li araçlarda mesela C2 kullanın der.

C yi görmeniz, tam sentetik olması, MB 229.5X karşılaması ve API SN yazdımı markaya bakmadan alın derim.

• 
Sayfa: önceki 1...333...663664665666
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.