Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (629. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.279
Cevap
102
Favori
1.313.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TRİGER SETİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    triger konusunda çokça yazılıyor çiziliyor soruluyor o yüzden bir kez daha toparlamak isterim.

    bir kere şunu önce ayırt etmek lazım, yetkili servisler triger dediğimizde triger kayışı ve kasnağına ek olarak alternatör kayışı ve gergisinide hesaba katıyorlar, o yüzden özel serviste triger dediğinizde sadece triger kayışı ve kasnağını değiştirebiliyorlar yada buna ek sadece alternatör kayışını ekleyebiliyorlar gergi kasnağı olmaksızın.

    tüm bunlardan emin olduktan sonra özel servislerde ürünlerin orijinalliğini sorduğunuzda kimisi yan sanayi diyebiliyor, kimisi mais diyor, kimiside orijinal diyebiliyor. burada usta orijinal derken bazen reno mais in de kullandığı ve kutusundan çıkan ürünün üzerinde de yazdığı gibi gates markasını kast edebiliyor, siz takarken farkına varıp sorduğunuzda usta orijinal demiştin gates diye birşey takıyorsun dediğinizde usta zaten orjinalin kutusundan da bu çıkıyor diyecektir.

    triger kayış ve kasnağı konusunda aslında burada usta pek de haksız sayılmaz ama siz A firmasından 700 lira fiyat almışsınızdır o mais kullanacaktır, B firması 600 lira fiyat vermiştir gates kullanıyordur.
    mais olanlarda gates yazısına ek renaultun baklava deseni olan armasını ve parça numarasını kayışın ve kasnağın metal kasasına kazılı olarak yazdığını görürsünüz (resimde mais olan kayış ve kasnak)

    gates 5578xs kayışın üzerinde ise reno ya ait arma yada parça numarası yazmaz. takılırken orada değilseniz takıldıktan sonra triger kayışını da göremezsiniz, sadece alternatör kayışı görülebilir.

    altenatör kayışında ve gergisinde de durum aynıdır mais olanlarda arma ve parça numarası yazar bu kayışı da reno hutchinson a (6PK1199) yaptırıyor ve marka da üzerinde yazmaktadır. buna alternatif olarak ustalar başka marka 6PK1200 kayış takılabiliyor.

    n11 gibi sitelerde yorumları okursanız ilanda orijinal denilmiş amam gates geldi diyenler olduğunu görürsünüz, aslında her iki tarafta haklı o yüzden almadan ürün üzerinde reno logosu var mı diye sorun, reno ambalaj kutusu ve etiketi yapmak zor değil. sonra orijinal kutuda gates gelebiliyormuş.

    7701477028 Triger seti
    7701476476 Alternatör seti











  • Herkese iyi forumlar ,
    2013 ve üstü edc icon fluence bakıyorum km si düşük olan ile yüksek olan arasında neredeyse iki katı fark var size sormak istediğim 140 bin civarında temiz bakımlı bir fluence almak mantıklı olurmu 40bin 50bin km lik araçlara 80 90 hatta 100 bin istiyen var ve o araçlarında problem cikartmayacaginin garantisini kimse veremiyor. Böyle oluncada bana fazla para vermek mantıklı gelmiyor sonuçta aynı araba tek fark km fazla olması oda bakımlı bir araç için sorun teşkil etmez diye düşüyorum.

    Ama sizin görüşlerinize ihtiyacım var tam karar veremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendalrodi K kullanıcısına yanıt
    Bende latitude vardı onun kartını kendim alıp kopyalamistim ve harita güncellemesini kendi sitesinden yapıyordum 70 euro vs... de vermemiştim bir araştır istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    niye şunu nesi varkihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-47-bin-km-de-touch-plus-otomatikvites-servis-bakimli-makam-araci-659027442/detay


    daha ucuz daha yeni model daha km araç istiyosan kesenin ağzını açacaksın çaren yok
  • Benim sorduğum soruyla bunun ne alakası var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    ben 2011 dizel privilege düz vites aldım 135 binde idi aldığımda bakımları yapılmış temiz bir araç idi aksatmadan bakımlarını yaptırıyorum
    ama otomatik viteste durum nedir bilemem temiz olduğu bakımlı olduğu sürece çok sıkıntılı bir araç değil bence fluence sınıfındaki diğer araçlara göre uygun fiyatlı ve rahat en azından bana göre öyle ...
  • Sapinuvali kullanıcısına yanıt
    Haklısınız araç güzel benim motordan yana korkum yok edc konusunda çekincelerim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    otomatik şanzumanda sorun yaşayan da pek görmedim açıkcası çevremde kullananlardan dolayı konusuyorum sadece gördüklerim yani araştırma konusunda ben otomatik tercih etmedim bendeki arac bana uygun gelmişti o yüzden aldım ama otomatikte şimdiye kadar renault şöyle böyle diyene denk gelmedim eğer bilen var ise bilgilendirebilir bizi :):)
  • 130 binde aldığım fluence 160 bini geçiyor şu an. Bu süreçte 7-8 defa vites kutusunu kontrol ettiriniz uyarısı verdi. Hepsinde de park edip motoru kapattıktan sonra ikinci kullanımda uyarısız-sıkıntısız devam ettim.

    Bu süreçte iki bakım yetkili serviste yapıldı. Servise bu durumu ilettiğimde güncelleme yaptıklarını söylediler ancak bakım sonrası da bu uyarıyı aldım. Uyarı genelde sıkışık trafikte, fazla dur kalkta çıkıyor ve ben de 3 üncü vitese geçmeme ve vitesler arası geçiş sürecinin artması gibi kendini gösteriyor.

    2012 modeller sıkıntılı diyen özel servisler felan olmuştu ancak kişisel kullanımım da uyarının ötesinde bir sorun yaşamadım. 30 bin küsur km'de.
  • turusan kullanıcısına yanıt
    Sd kartı nerden aldınız ve kaça aldınız harita güncelleme için birde r link şifreli sd kartı nasıl açtı ?

    Telefon numaram 05462174621 burdan da ulaşabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendalrodi K kullanıcısına yanıt
    Teknoloji marketlerinden veya internetten alabilirsin fark etmez aracındaki sd karti klonliyacaksin aldigin yeni karta başka birşey yapmana gerek yok benim aracım 2013 latitude idi rlink 2 yoktu rlink 1 'di renonun kendi sitesi var oradan guncellemistim sd karti bilgisaya takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis ten sd kart aldım 623 tl fiyat verdiler % 30 indirim yaptılar 435 tl ye geldi sd kartlarınıza dikkat edin
    Güvenli çıkartın pc ve araçtan sd kartı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya'da aracına hız sabitleyici taktıran yada aktif ettiren var mı? Düğmeli direksiyon aldım, açma kapama tuşunu da alıp taktım. Hazır tesisat var ama aktifleştirecek usta bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunrey

    quote:

    Orijinalden alıntı: bravaman

    Bu da benden bir çalışma olarak gelsin sizlere:



    Arkadaşlar 2013 iconum var. Radyosu ile sıkıntılıyım. Uzun yola gittiğimde kayıtlı istasyonlar çekmiyor.

    Bu tuş bizimkilerde yok, bizimkilerde "seek" tulu basılı tutunca çalışıyor. Bunu el kumandasına ayarlam şansımız varmıdır?

    Buna uygun bir teyple değiştirmeyi bile düşünüyorum.

    Yardım lütfen...

    Alıntıları Göster
    Aynı konudan bende mustaribim, ilk resimde görünen arka tuşlar yok!
    Biz nasıl scan yani arama moduna geçeceğiz? Kullanım kılavuzunu inceledim hiç bir ibare veya bununla ilgili bilgi yok!




  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Youtube ta (hız sabitleyici bugra) diye arama yapın konuyla ilgili video çekilmiş ordan kendinizde yapabilir veya yaptırabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

    Sabah uzaktan kumanda ile kapıyı açamadım. Hiç tepki vermiyor.

    Anahtar ile açıp kontağı çevirince de hiç tepki alamıyorum. Göstergeler açılmıyor.

    Kapıyı açıp içeride kumanda ile kilit açma kapamaya basınca cılaz da olsa kilit sesi geliyor ancak sonuç değişmiyor.

    Öncelikle hangisine baktırmak lazım ?

    Anahtar pili

    Akü

    Sensör vb.

    Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi= ?

    Teşekkürler. 2012 Fluence Extreme Edition EDC
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendalrodi

    Youtube ta (hız sabitleyici bugra) diye arama yapın konuyla ilgili video çekilmiş ordan kendinizde yapabilir veya yaptırabilirsiniz
    İlginiz için teşekkür ederim dediğiniz gibi videoyu inceledim güzelce tarif etmiş. Ardından düğmeli çıkma direksiyon ile hız sabitlemeyi açma kapama butonu da alıp taktım ddt4all programı ile kontrollerini de sağladım fakat, clip cihazına bağladığımızda ReProg dvd si istiyor. Ustaya diyorum yazılımı bulup sana getireyim, birisi dışarıdan bilgisayarıma bişey sokmam, öteki de bilgisayarımı kurcalayamazsın vs. bir sürü şeyler söyledi. Başka yere gidiyorum 250-300 tl istiyor sırf aktifleştirmeye. Yok Sakaryada tek ben yapıyorum gibisinden havalı havalı konuşmaları vardı. Öylece duruyor bakalım nasıl aktif edeceğiz. Zaten Clip cihazı olanlar bi havalara giriyor afedersiniz bir tarafları kalkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onurordek O kullanıcısına yanıt
    Akü boşalmış. Galiba 4 lüler açık kaldı. Takviye sonrası sorunsuz kullanıyorum.
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    yetkili servisten rica etseniz belki yardımcı olurlar veya 50 100 tl ye yapan olur diğer servisler özel servislerde de oluyo clip cihazı
  • onurordek O kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 10 dakikalığına 4 flaşörleri açtım starta basıyorum kadran kapanıp açılıyo akü simsıyah olmuş gösteresi mutlu akü 60 amper 1 kaç sefer daha akü bitti mutlu aküyü aradım bu nasıl akü diye ilgilenmediler şikayet var sitesinden şikayet ettim sıfır akü verdiler bakalım 30.09.2017 tarihinde almıştım aküyüde yeni yani
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.