Şimdi Ara

Renault Clio 1.4 RT nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
38.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlerden Renault Clio 1.4 RT hakkında bilgi almak istiyorum
    bu aracın parçaları ucuzmudur ? vede 2eli hızlımıdır sorunsuz bir araçmıdır aklımda tipo 1.6 var ama bu clio larda hoşuma gidiyor bagaj kapasitesi tipodan ufak sanırım ..
    bu benım ilk aracım olucak sizden yardım almak istedim tşkler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Clio 1.4 RT: Kapsamlı Bir İnceleme

1998 Renault Clio 1.4 RT model hatchback, hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için tasarlanmış sağlam ve verimli bir araçtır.

Motor ve Performans

Renault Clio 1.4 RT, 75 beygir güç ve 114 Nm tork üreten 1,4 litrelik bir benzinli motora sahiptir. Bu motor, 13,4 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresi ve 177 km/s azami hıza sahiptir.

Yakıt Tüketimi ve Emisyonlar

Clio 1.4 RT, ortalama 7,1 litre/100 km yakıt tüketimi ve 165 g/km CO2 emisyonuna sahiptir. Bu değerler, bu sınıf için ortalamadır.

İç Mekan ve Özellikler

Clio 1.4 RT'nin iç mekanı pratik ve işlevseldir. Geniş bir bagaj alanı ve beş yolcu için yeterli alan sunar. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme bulunur.

Yol Tutuşu ve Konfor

Clio 1.4 RT, güvenli ve dengeli bir yol tutuşu sunar. Süspansiyon sistemi, yol koşullarını etkili bir şekilde emer ve rahat bir sürüş deneyimi sağlar.

Clio 1.4 RT Kullanıcı Yorumları

Renault Clio 1.4 RT kullanıcıları genel olarak araçtan memnundur. Sağlamlığı, yakıt verimliliği ve uygun fiyatlı olması övülmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar performansının biraz yavaş olduğunu belirtmektedir.

Sonuç

Renault Clio 1.4 RT, güvenilir, pratik ve uygun fiyatlı bir hatchback arayanlar için sağlam bir seçenektir. Şehir içi sürüşler ve uzun yolculuklar için uygundur. Ancak, daha fazla performans arayanlar daha güçlü motorlu bir model düşünmek isteyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende 2000 model 38000 km de vardı 2 ay önce sattım yakıt haricinde çok yakıyor başka hiç bir sorunu yoktu ve 2 sene bindim az bir fark azıyla sattım hiç sorunu yoktu 2 sene bakım bile yapmadan 1 depo benzin 300 km yapıyor tek sorun o lpg takarsanda bagaç ufak olduğu için düşünürmüsünüz bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarm

bende 2000 model 38000 km de vardı 2 ay önce sattım yakıt haricinde çok yakıyor başka hiç bir sorunu yoktu ve 2 sene bindim az bir fark azıyla sattım hiç sorunu yoktu 2 sene bakım bile yapmadan 1 depo benzin 300 km yapıyor tek sorun o lpg takarsanda bagaç ufak olduğu için düşünürmüsünüz bilmem

teşekür ederim cvp bın için ozaman gene tipo bakayım ben
  • sanayinimn servisin yolunu unutacağın şimdiye kadar gelmiş geçmiş üretilmiş en sağlam araba clio bence.
    Polis arabaları burada clio 5 yıldır kontak açık 5 yıldır sanayiye uğramayan var KM ler uçmuş yani sağlam bir araba clio
  • arkadaşlar selamlar ben yeniyim clio hatchback veya gibi bi araç almayı düşünüyorum. tahminen 10-13 bin tl arasında düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. benim için öncelik yakıt tüketimi, güvenlik, konfor, dur şimdiden teşekkürler
  • iyi bilirdik kendisini
  • ikinci elde satarken zorlanmazsın fakat parçaları uçuk denecek seviyede pahalıdır, itirazlar gelebilir ama birkaç örnek olsun,servis fiyatlarını yazıyorum klima muşuru : 375 Tl. ön konsoldaki klima paneli hani şu 3 düğmeli olan 950 tl. arkadaşımınkiler arızalanmıştı ordan biliyorum,servise ben sormuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

ikinci elde satarken zorlanmazsın fakat parçaları uçuk denecek seviyede pahalıdır, itirazlar gelebilir ama birkaç örnek olsun,servis fiyatlarını yazıyorum klima muşuru : 375 Tl. ön konsoldaki klima paneli hani şu 3 düğmeli olan 950 tl. arkadaşımınkiler arızalanmıştı ordan biliyorum,servise ben sormuştum.

hey maaşallah nekadar pahalıymış yahu teşekürler herkeze ben biraz daha bekleyip tipo alayım ozaman birde size şunu sorucaktım 7000tl var araçlar hangi ayda ucuzluyor kimisi eylül kimisi ekim kimiside ocak diyor sizce?
  • Merhaba kunuyu hortlatıyorum Bu arabadan bende de var 1998 clio 1.4 177000km de lpg yok abartmıyorum yarım depo ile 115km gittim araca benzin yetişmiyor ortalama kmde 70 kuruş yakıyor 100 km de 12 litre yakıyor, bu sureçte 2 ayrı ustaya gösterdim 370 tl masraf ettim genede değişen bir şey olmadı. Acemi şoförüm ama dikkatli devrinde kullanıyorum araca şalırdım kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erosxman kullanıcısına yanıt
    Hocam neden lpg taktırmadin motor uyumlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Hocam neden lpg taktırmadin motor uyumlu

Lpg taktırsam gene çok yakmaz mı? lpg ile nekadar avantajım olur bir de bagaj baya küçüm :(

Ayni motoru kullanan kangoom var sirali sistem lpg ile 24-26 kurus km de tuketimim var bagaj kismina gelirsek stepne yuvasi bagajda cukur seklinde ise stepne yerine takilabilir.

Gozun surekli yakit ibresinde olmax

• rte olsa hemen kapışılırdı

• babapars kullanıcısına yanıt
    24-26 kuruşu şehir içinde mi yakıyor, ayrıca yedek lastik aracın altında malesef bahsettiğiniz alanda yer yok

Şehir içi akici trafik hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Merhaba kunuyu hortlatıyorum Bu arabadan bende de var 1998 clio 1.4 177000km de lpg yok abartmıyorum yarım depo ile 115km gittim araca benzin yetişmiyor ortalama kmde 70 kuruş yakıyor 100 km de 12 litre yakıyor, bu sureçte 2 ayrı ustaya gösterdim 370 tl masraf ettim genede değişen bir şey olmadı. Acemi şoförüm ama dikkatli devrinde kullanıyorum araca şalırdım kaldım

Bir çok kişi bu aracı Clio-2 ile karıştırıyor. Aynı aracı 3,5 senedir kullanıyorum. Ben trafiği az olan yolda kullanıyorumdum, 7-8 lt civarında benzin yakıyordum. Bu tüketime bile dayanamayıp lpg taktırdım. Simdi 8-9,5 lt lpg tüketimim var. Bagaj baya küçüldü ama ne yapalım, bir şekilde idare ediyoruz.

Yakıt tüketimini etkileyen bir çok şey var. Deneye deneye bulacaksınız. Ateşleme sistemi, motorun durumu, baskı balata, lastik basıncı, kısa mesafeli kullanım vb faktörler tüketimi baya etkiler.

• Elden geçmediyse, benzin filtresi, hava filtresi, bujiler, varsa ateşleme bobinleri (sanırım bu seride beyin denen bir yerden dağılıyor direk ateşlemeye), enjeksiyonlu ise enjektör temizliği, benzin hava karışım ayarı (kelebek veya valans sanırım) bir de egzoz kaçak kontrolü. Söylediklerimde senin aracının modeline uygun olmayan bakımlar olabilir ama işinin ehli bir renocu ustası bulmanı tavsiye ederim. Ayrıca ikinci el araç aldıktan sonra bence motor yağı değişimi ve şanzıman yağ kontrolü de gerekir. Yağsız kalan şansıman da motoru zorlar hatta ses yapar. Sonrası malum.
  • Araba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.