Şimdi Ara

RENAULT SYMBOL 2012 1.2 NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
39.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR megane 2 1.4 Authentique aracımız var 40-50bin km yi geçmemiş bir symbol 1.2 alsak kötü mü yaparız 153602611 bizim aracımız bu

sorularım şunlar:
    1.2 ne kadar yakar
    çok mu ağır kalır
    satacak olsak zor mu satılır(babam uzun süre aynı arabaya binemiyor )
    boyasız 2012 2011 50binde 1.2 symbole 24/25bin verilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Symbol 2012 1.2 Hakkında Bilgiler

2012 Renault Symbol 1.2, ekonomik yakıt tüketimi ve uygun fiyatıyla öne çıkan bir binek otomobildir. Bu araç, şehir içi ulaşım için ideal olan güçlü ve verimli bir 1.2 litre benzinli motora sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

1.2 Symbol sahipleri, aracın düşük yakıt tüketimini ve şehir içi sürüşteki çevikliğini överek genel olarak olumlu yorumlar yapmaktadır. Ayrıca, geniş iç hacmi ve konforlu sürüş deneyimi de kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

Motor Performansı

1.2 litrelik benzinli motor, 75 beygir güç ve 107 Nm tork üretmektedir. Bu motor, günlük kullanım için yeterli güç sağlamakta ve etkileyici bir yakıt verimliliği sunmaktadır.

Donanım Seviyeleri

2012 Renault Symbol 1.2, Authentique, Expression ve Privilège olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunulmuştur. Authentique giriş seviyesi model, klima, hidrolik direksiyon ve ön elektrikli camlar gibi temel özellikleri içerir. Expression, bunlara ek olarak radyo, Bluetooth bağlantısı ve arka elektrikli camlar gibi ek özellikler sunar. Privilège en üst düzey donanım seviyesi olup deri direksiyon simidi, alaşım jantlar ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler içerir.

Sonuç

2012 Renault Symbol 1.2, bütçe dostu, yakıt tasarruflu ve şehir içi sürüş için uygun bir araç arayanlar için iyi bir seçenektir. Geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve kullanıcı dostu özellikleriyle Symbol, günlük ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli bir otomobildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayfeciiii

yardım
    Kaskodan bi abiye 1.2 sembol vermişlerdi. Araba gitmiyor. Ve eski clio 1.4 rxt aracım bile daha kaliteliydi. 1.2 motor araba mı olur yahu. Gitmez çekmez. Gaza yüklenirsin bağırır hem yakar. En kötü 1.4 bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Kaskodan bi abiye 1.2 sembol vermişlerdi. Araba gitmiyor. Ve eski clio 1.4 rxt aracım bile daha kaliteliydi. 1.2 motor araba mı olur yahu. Gitmez çekmez. Gaza yüklenirsin bağırır hem yakar. En kötü 1.4 bakın bence

Alıntıları Göster
    1.2 den ziyade sistem önemli. tsi gibi bir sistem ile 1.2 motordan gayet güzel veriler alınabiliyor fakat 1.2 atmosferik bir motor biraz sıkıntı çıkartır. araba boşken hissetmezsiniz fakat yüklüyken bıkkınlık getirir. ama lpg ile çok az yakar

• Hocam öyle bir hata yapmayın.Her arabaya bindiğinizde küfür edersiniz.Öegane 6 havayastığı abs klima var.Beşki motpr verimsiz benim tabaiyem eğer değiştirecekseniz Megane 1.6 olan daha dolu bir donanımla değiştirin.Symbolde ne megane yol tutuşu ne malzeme kalitesi ne de işçilik kalitesi var.
  • Hocam ayni arabadan bana kasko ikame arac verdi.
    1.2 65 bg sanirim manuel fitez.

Kendi arabamla sirtinda 500 kg yuk varken yolcu arti bagaj seklinde bir kere fani calistirmamis hararet yapmamis iken 1.2 symbol ile tek kisi ciktim ayni yokuslari araba bas bas bagirdi fani calisti uğul uğul stop ettikten sonra, araba gitmiyor performansi berbat, vites gecislerini araliklarini hic begenmedim cok degisik bir arabaydi.

Tek begendigim ses sistemi onde iki hoparlör olmasina karsilik umdugundan daha guzeldi.

Yani modelsiz bir aractan buna gecseniz olur ama c segmenti her klasmanda bundan iyi bir arabadan symbole gecince biraz uzulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

ya hız yapmak için gitmesi için alınmayacak zaten bu arabalar 1.2 alan adam hız düşünmemeli fakat babam kalkışta ağır olan araba kullanmayı sevmiyorum geri yönden önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 1.4 hdi nasıldır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

1.2 den ziyade sistem önemli. tsi gibi bir sistem ile 1.2 motordan gayet güzel veriler alınabiliyor fakat 1.2 atmosferik bir motor biraz sıkıntı çıkartır. araba boşken hissetmezsiniz fakat yüklüyken bıkkınlık getirir. ama lpg ile çok az yakar

babam hız yapan biri değil sadece kalkış ve serilik önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam ayni arabadan bana kasko ikame arac verdi.
    1.2 65 bg sanirim manuel fitez.

Kendi arabamla sirtinda 500 kg yuk varken yolcu arti bagaj seklinde bir kere fani calistirmamis hararet yapmamis iken 1.2 symbol ile tek kisi ciktim ayni yokuslari araba bas bas bagirdi fani calisti uğul uğul stop ettikten sonra, araba gitmiyor performansi berbat, vites gecislerini araliklarini hic begenmedim cok degisik bir arabaydi.

Tek begendigim ses sistemi onde iki hoparlör olmasina karsilik umdugundan daha guzeldi.

Yani modelsiz bir aractan buna gecseniz olur ama c segmenti her klasmanda bundan iyi bir arabadan symbole gecince biraz uzulursunuz

önceki aracınız neydi öğrenmek istedim , kalkışta çok mu ağır kalkışta seri olması önemli geri yerler önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

ya hız yapmak için gitmesi için alınmayacak zaten bu arabalar 1.2 alan adam hız düşünmemeli fakat babam kalkışta ağır olan araba kullanmayı sevmiyorum geri yönden önemli değil

Tamam işte hantal araba. Yokuşta dolu olmasa bile çekmiyor doğru düzgün. Düşün ona bide bagaj attığını yerinden kalkmaz araç

• quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

babam hız yapan biri değil sadece kalkış ve serilik önemli

İdare eder hantal kaldığı doğru ama 3000 4000 dv bandında şehir içinde gayet yeterli olur atmosferik motoru 1500 dv de vites değiştirenler var oda önemli.
  • 90km ile giderken devir 2500 civarında seyrediyor güçlü bir motor değil. sizin mantıgınıa bakarsan devri sürekli yüksek tutmamız gerekir buda bize erken yağ değişim aralığı gerektirir.

kısacası adamını 90 ile giderken 1.2 motorda 4.viteste gitmesi gerekir 3000 devirde
  • quote:

90km ile giderken devir 2500 civarında seyrediyor güçlü bir motor değil. sizin mantıgınıa bakarsan devri sürekli yüksek tutmamız gerekir buda bize erken yağ değişim aralığı gerektirir.

kısacası adamını 90 ile giderken 1.2 motorda 4.viteste gitmesi gerekir 3000 devirde

arabayı tecrübe edip biliyor musunuz 1.2 de olabilecekleri mi söylüyorsunuz
  • symblde 1.2 tecrübe etmedim fakat diğer cogu araçta durum böyle. arkadasın deniline göre düşük vites yüksek devir. 1.2 araba için devir ölüm demektir.
  • quote:

quote:

90km ile giderken devir 2500 civarında seyrediyor güçlü bir motor değil. sizin mantıgınıa bakarsan devri sürekli yüksek tutmamız gerekir buda bize erken yağ değişim aralığı gerektirir.

arabayı tecrübe edip biliyor musunuz 1.2 de olabilecekleri mi söylüyorsunuz

Alıntıları Göster
    2011 symbol 1.2 16v 1 ay kullandım.istanbul ş.içi 6.5 lt benzin harcıyor.normal kullanımda tabi.1.4 symbolden 0.5 lt az yakıyor.virajlarda korkutuyor.masraf çıkarmasın her yönden ekonomik olsun.bagajı büyük klimalı,beni götürsün fazla bir şey istemem derseniz bu aracı alabilirsiniz.

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Araba torkunu 3000 4000 dv arası veriyor uzun yolda 4000 devir demiyorum şehir içinde sadece atmosferik motor devirli kullanılırsa haz verir bana göre.
  • Herkes 1.2 araba hakkında atıp tutmuş. Hocam öncelikle sunu söyliyeyim araba gitmemesi falan diye bir durum yok. Gayette gidiyor. Yalnız 1.6 araba kadar da gitmiyor tabi. Cok az yakar , seri değildir , hani hızlanma için 2 vites bile düşürmeniz gerekebilir. Tam sehir için performansı yeterli. Uzun yolda 100 km ile ortamalama iyi yakar. Motor için bunları söyleyebilirim hocam. Yalnız arabanın yol tutusu , ses yalıtımı için yorum yapamıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Herkes 1.2 araba hakkında atıp tutmuş. Hocam öncelikle sunu söyliyeyim araba gitmemesi falan diye bir durum yok. Gayette gidiyor. Yalnız 1.6 araba kadar da gitmiyor tabi. Cok az yakar , seri değildir , hani hızlanma için 2 vites bile düşürmeniz gerekebilir. Tam sehir için performansı yeterli. Uzun yolda 100 km ile ortamalama iyi yakar. Motor için bunları söyleyebilirim hocam. Yalnız arabanın yol tutusu , ses yalıtımı için yorum yapamıcam.

En iyi aciklama galiba tesekkur eederim karari babama birakacagim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Herkes 1.2 araba hakkında atıp tutmuş. Hocam öncelikle sunu söyliyeyim araba gitmemesi falan diye bir durum yok. Gayette gidiyor. Yalnız 1.6 araba kadar da gitmiyor tabi. Cok az yakar , seri değildir , hani hızlanma için 2 vites bile düşürmeniz gerekebilir. Tam sehir için performansı yeterli. Uzun yolda 100 km ile ortamalama iyi yakar. Motor için bunları söyleyebilirim hocam. Yalnız arabanın yol tutusu , ses yalıtımı için yorum yapamıcam.

En iyi aciklama galiba tesekkur eederim karari babama birakacagim

Alıntıları Göster
    1.2 ler 16 valflidir. 1.4 ler ise 8 idir. çok az yakar. çekmeme felan hikaye her araç çeker kullanmasını bilene. bugün internete koy yarın satarsın. 1.2 expression digital klimalı olanı almaya bak. arka camları otomatik olan . vergisi düşüktür. uzun yolda kullanırken araç içinde muhabbet etmeniz için biraz bağırmanız gerekebilir. 90-100 ile hafif virajda bile kapı ile birlikte siz de dönersiniz. çok gıcırdar. her tarafı dandiktir. tek avantajı vergi+az yakma+ çabuk alıp satılma+ucuz yedek parça

Konfor ve güvenlik asla bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

1.2 ler 16 valflidir. 1.4 ler ise 8 idir. çok az yakar. çekmeme felan hikaye her araç çeker kullanmasını bilene. bugün internete koy yarın satarsın. 1.2 expression digital klimalı olanı almaya bak. arka camları otomatik olan . vergisi düşüktür. uzun yolda kullanırken araç içinde muhabbet etmeniz için biraz bağırmanız gerekebilir. 90-100 ile hafif virajda bile kapı ile birlikte siz de dönersiniz. çok gıcırdar. her tarafı dandiktir. tek avantajı vergi+az yakma+ çabuk alıp satılma+ucuz yedek parça

Konfor ve güvenlik asla bekleme.

Alıntıları Göster
    geçen sene 20km kadar kullanmıştım 1.2 symbol.eğer performans beklentiniz yoksa "ben ekonomi isterim gitmesede olur" derseniz hayal kırıklığı yaşatmaz size.ama megane ın yol tutuşunu ve konforunu mumla aratır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.