Şimdi Ara

RENAULT CAPTUR mu NİSSAN JUKE mu???(yarın alınacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün captur için kaporayı verdik...1.5 dizel touch manuel için 62.000 ile anlaştık...park sensorü,ilkyardım kiti,yangın tüpü ve paspaslar da hediye verildi...fiyat olarak iyimidir arkadaşlar??..çünkü nissan juke 1.5 dizel visia manuel için 58.000.teklif almıştım..biraz kafam karışık.yardımcı olursanız sevinirim..çünkü hala vazgeçme şansım var...

capturun juka göre artıları

yokuş kalkış sistemi
    start-stop
    direksiyon derinlik ayarı
    hız sabitleyici(cruise control)
    usb bağlantı
    bluetooth
    sis lambaları
    elekrikli aynalar
    ısıtmalı aynalar
    çok fonksiyonlu direksiyon

jukun captura göre artıları

motor 20 beygir daha fazla
    lastik basınç sistemi
    perde hava yastıkları
    hıza duyarlı direksiyon
    aux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 20 Aralık 2015; 13:59:21 >

• Ben cam tavan juke alırdım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • Juke alırdım hocam. Reno nun artıları da var ama şahsen tercih etmezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: budbundy

arkadaşlar dün captur için kaporayı verdik...1.5 dizel touch manuel için 62.000 ile anlaştık...park sensorü,ilkyardım kiti,yangın tüpü ve paspaslar da hediye verildi...fiyat olarak iyimidir arkadaşlar??..çünkü nissan juke 1.5 dizel visia manuel için 58.000.teklif almıştım..biraz kafam karışık.yardımcı olursanız sevinirim..çünkü hala vazgeçme şansım var...

yokuş kalkış sistemi
    start-stop
    usb bağlantı
    bluetooth
    sis lambaları
    elekrikli aynalar
    ısıtmalı aynalar

lastik basınç sistemi
    perde hava yastıkları
    hıza duyarlı direksiyon
    aux

hocam visia değil tekna alırsanız bütün bu olumsuzluklar kapanır. Hatta nissan tekna ile gelen nissan dinamic kontrol sistemde gelir ki bu uygulama bile almaya yeter. Siz baştan hata ederek visiaya niyetlenmişsiniz.

Bence birde tekna testi yapın zaten gözü kapalı juke dersiniz.

Juke un dez avantajları bagaj ve sert süspansiyonlar. Sert süspansiyonların yol tutuş manasında mükemmel katkısı var o anlaşılabilir. Bagaj derdiniz yoksa araç sizi kesinlikle üzmez.

İç mekan kalitesinde size plastik aksam çok goy goyu yapacaklar. Halbuki bu araç ne Premium nede c segmentin de. Araç fiyatlarına bakınca f/p aracı kesinlikle.

Olumlu özellikleri şık ön konsol, max. sürüş keyfi (1.5 dci ve ndcs ile) ve japon sorunsuzluğu.

Captur, KADJAR zaten nissandan alınan altyapı ile yapılmış bir araç.

EDİT: aman ALLAHIM captur 90 beygir miydi.

EDİT 2: sky pack 65 bine bırakılıyor. Çingene pazarlığı ile belki dahada kırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D7247931 -- 20 Aralık 2015; 14:29:37 >

• Juke daha yakışıklı. Captur daki artıları çok kullanacak mısınız bu önemli. Ben artılarından dolayı captur diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Nissan renonun 20.000 bir cagirdigi bakima 10.000 de bir gel diyor ve renodan cok cok pahali zaten sadece bu bile nissandan araba almmk icin bi sebep

Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar dün captur için kaporayı verdik...1.5 dizel touch manuel için 62.000 ile anlaştık...park sensorü,ilkyardım kiti,yangın tüpü ve paspaslar da hediye verildi...fiyat olarak iyimidir arkadaşlar??..çünkü nissan juke 1.5 dizel visia manuel için 58.000.teklif almıştım..biraz kafam karışık.yardımcı olursanız sevinirim..çünkü hala vazgeçme şansım var...

yokuş kalkış sistemi
    start-stop
    usb bağlantı
    bluetooth
    sis lambaları
    elekrikli aynalar
    ısıtmalı aynalar

lastik basınç sistemi
    perde hava yastıkları
    hıza duyarlı direksiyon
    aux

captur şimdiden hayırlı olsun. juke a yazdığın artıların çoğu zaten capturdada var lastik basınç sistemi ,hıza duyarlı direksiyon, aux bunlar standart var.capturun iç hacim ve bagaj hacmi olarak çok önemli artısı var ayrıca renaultun bakım masrafları nissana göre daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Juke un ici özellikle arkasi cok klotrosfobik ve dar.

Nissan renonun 20.000 bir cagirdigi bakima 10.000 de bir gel diyor ve renodan cok cok pahali zaten sadece bu bile nissandan araba almmk icin bi sebep

hocam servis müdürü ile görüştüm bu 20 bin km olayını. Tamamen reno satmak için yapılan bir anlaşma. Ara 1 sene servise girer. 2. senesinde garanti süresi dolması ile sanayiye götürülür. Zaten nissan servisleri pahalı.

Edit: hocam birde sen/km hangisi önce dolarsa diye bir muhabbet var. Senede 10.000 km üstü yapılmayacaksa hiç bir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D7247931 -- 20 Aralık 2015; 14:46:43 >

• Bir juke kullanicisi olarak juke derim ama visia olmasa daha iyi olurdu.(bendeki de visia)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinde yaşıyorum..mersinde dizel juke kalmamış..çevre illerden bir tek adanada bir tane metalik gri, visia dizel kalmış..58000 e indi adam...işte kararsız kaldım ...adanadan onu mu alıyim...yoksa mersinden captur mu??

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Eşiniz ile beraber kullanacaksanız ,Captur. Tekseniz ben olsam bir üst donanım Juke alır rahatıma bakarım.

babam ve annem kullanacak daha çok..bende benzinli leon var..yakıt tasarrufu yapmak istediğimde ben kullanırım sanırım

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

neden cok daha saglam safkan bir altyapisi olan asx i dusunmediniz.?

aslında düşündüm ama limitimiz 62.000 tl tam..o çok pahalı geliyor

mersinde yaşıyorum..mersinde dizel juke kalmamış..çevre illerden bir tek adanada bir tane metalik gri, visia dizel kalmış..58000 e indi adam...işte kararsız kaldım ...adanadan onu mu alıyim...yoksa mersinden captur mu??

Ülkedeki bütün satıcılardan teklif alın. Hangisi uygunsa oradan alın bence. 1000 lira bile önemli.

Aracı sizin kullanacağınız zanettim.

Pederi götürmeniz daha iyi test sürüşüne.

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.