Şimdi Ara

Subaru Forester

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder bey tutturdu Subaru Forester 2.0 alacağım diye. 50-60 bin TL bütçe var. Araştırma yapıyor son zamanlarda ama aklında hep bu araç var.

Ben de sizlere bir danışayım dedim.

Bu aracın kronik sorunları var mıdır? Almak mantıklı mıdır?

Yoksa bu aracı almak yerine başka bir suv, crossover önerebilir misiniz?

• Geçenlerde bizim müdür sübapları eritti (lpg) onun harici bir şikayeti yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir arabadır forester.

yukarıda arkadaş sübap eritti demiş doğrudur, lpg takılınca 100.000 km kadar sonra biraz da kullanıma bağlı bu süre uzayabilir, subap eritiyor. çelik sübap taktırıyorsun bir daha sorun yaşamıyorsun. bunun dışında bir sorunu yok. güzel bir araçtır.
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

Peki yakıt tüketimi ne durumda bu aracın biliyor musunuz? 2.0 motor olunca çok yakar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Cevaplarınız için teşekkürler.

Peki yakıt tüketimi ne durumda bu aracın biliyor musunuz? 2.0 motor olunca çok yakar diye düşünüyorum
    E 4*4 ağır araç 10 civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler.

yakar tabi. zaten o yüzden tüp takıyorlar genellikle tüp'te eğer düzgün kullanılırsa, yüksek devirler çevirmekten kaçınılırsa subap ömrü uzar. benim yakın bir arkadaşımın aracı 160 bin küsür km'ye geldi, onda da mitsubishi lancer var, aracına 25.000 km'de iken tüp taktırmış. hala sübap sorunu yaşamadı. ama çok düzgün kullanır, çok nadir yüksek devirlere çıkar hep sürüşü sakindir.

• Normalde tersi olur gençler subaru diye tutturur, ebeveynler ilgilenmez. O babayı tebrik ediyorum o sınıfta alınacak en güzel araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Subaru Outback
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @amadeus99; Fena değilmiş 10 civarıysa.

@Çocuk Adam; Peder bey de çok sakin kullanır o zaman bu da pek dert edilecek bir şey değil diyebilirim.

@zgn61; Doğru valla akranlarına göre davransa passat falan alması gerekirdi ama hiç yanaşmıyor o tarafa Böyle bir aracın zaten sorunu yoksa alsın çoğu zaman kendim kullanırım diye düşünüyorum
  • Hocam bir aile dostumda var o araç bir kaç kere satıp yeni bir şey alacaklardı noterden döndüler.LPG taktırmadılar,kimisi prins takarım falan diyor ama boxer motora LPG gitmez araca yazık hem de edeceğin tasarrufa değmez.istersen iletişim kurabilirsin şu an yine satmayı düşünüyorlar ama kullanıyorlar bir yandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Hocam bir aile dostumda var o araç bir kaç kere satıp yeni bir şey alacaklardı noterden döndüler.LPG taktırmadılar,kimisi prins takarım falan diyor ama boxer motora LPG gitmez araca yazık hem de edeceğin tasarrufa değmez.istersen iletişim kurabilirsin şu an yine satmayı düşünüyorlar ama kullanıyorlar bir yandan
    Teşekkürler hocam peder bey duruma karar versin olmazsa haber ederim sizi buradan.
  • quote:

Teşekkürler hocam peder bey duruma karar versin olmazsa haber ederim sizi buradan.

Alıntıları Göster
    tamamdır hocam ben yine arabanın durumunu söyleyeyim gerekirse peder beye haber verirsiniz
    200 binde değişeni ve boyası var ama süspansiyon geometrisi ve seyir ekseni kusursuz,ağır hasar kaydı yok.Her türlü bakımlarını ve onarımlarını Küçükbakkalköy Cadde Motor Yetkili Subaru Servisinde yaptırdık orası dışında hiç bir sanayide vs. usta eli değmedi.Yakıt olarak şehir içinde 12-13 şehir dışında 8 görüyor.Rengi siyah.Eğer off road aracı gibi yapmayı düşünürseniz Subaru araçları bu konuda çok iyi zaten ama parçalarının pahalı olduğunu unutmayın sonuçta off road arabaları çok masraf çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

tamamdır hocam ben yine arabanın durumunu söyleyeyim gerekirse peder beye haber verirsiniz
    200 binde değişeni ve boyası var ama süspansiyon geometrisi ve seyir ekseni kusursuz,ağır hasar kaydı yok.Her türlü bakımlarını ve onarımlarını Küçükbakkalköy Cadde Motor Yetkili Subaru Servisinde yaptırdık orası dışında hiç bir sanayide vs. usta eli değmedi.Yakıt olarak şehir içinde 12-13 şehir dışında 8 görüyor.Rengi siyah.Eğer off road aracı gibi yapmayı düşünürseniz Subaru araçları bu konuda çok iyi zaten ama parçalarının pahalı olduğunu unutmayın sonuçta off road arabaları çok masraf çıkarır.

Alıntıları Göster
    Evet biliyorum off road aracı alarak dağda bayırda da gezmeyi istiyor şehir içi kullanımın yanında

Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirme için.

• Normalde sık arıza çıkaran bir araç değildir. Ancak bakım ve tamir masrafları emsallerinin çok çok üzerindedir. Başka servislere götürseniz yapamazlar, Yetkili Servislerin içerinden ise koca Türkiye'de 3-4 tanesi ancak işinizi görebilir. Subaru kullananlarda genelde bir arıza sebebiyle genelde sorunu iki üç kez servise gidip sorunun çözelemediğini görünce artık sahibini yıldırdığı görülür. Düzenli bakım ister.
  • olrich O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Konuyu açtığımı unutmuşum aracı geçen yıl mart ayında aldık çelik supap değişimi dışında başka bir işlem yapılmadı. Şimdilik mutluyuz Forester ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.