Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.050
Cevap
21
Favori
748.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Renomun şarj problemini sizlerle paylaşmıştım yönledirme de aldım ama vakit darlığından hiçbirşekilde ilgilenemedim, dün gece şarzı bitti halbuki sadece 1 gün çalıştırmamıştım... Konjektörü değiştiricem ve yeni bir akü alıcam, gece iterek çalıştırabilirsem gelişmeleri sizlere yazarım, herkese kazasız belasız günler dilerim.
  • arkadaşlar 125000 de 92 brodway ım var.
    motor silk denilen üründen kullanmayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı? varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
    teşekkürler

Orjinalden alıntı: qa1

Renomun şarj problemini sizlerle paylaşmıştım yönledirme de aldım ama vakit darlığından hiçbirşekilde ilgilenemedim, dün gece şarzı bitti halbuki sadece 1 gün çalıştırmamıştım... Konjektörü değiştiricem ve yeni bir akü alıcam, gece iterek çalıştırabilirsem gelişmeleri sizlere yazarım, herkese kazasız belasız günler dilerim.

iterek çalışmaz. takviyeyle çalıştırman lazım.

Orjinalden alıntı: Astrahan06

yorumlarınız için sağolun. şöyle kazık atmayacak işin doğrusu ne ise onu söyleyecek yapacak bir usta biliyormusunuz ankarada?

Ne biri usta mı dedi. Hemen tavsiye edelim Şaşmaz sanayi sitesi 1. cadde 12. sokak Seyfi usta oto tamir bakım atölyesi.

Bende vosvos vardı, hala klübe de üyeyim, bir ara vosumu kendim itler kendim çalıştırırdım ondada böyle elektrikle ilgili bir teferrüat vardı çözümleninceye kadar bu çileyi çekmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Orjinalden alıntı: qa1

Renomun şarj problemini sizlerle paylaşmıştım yönledirme de aldım ama vakit darlığından hiçbirşekilde ilgilenemedim, dün gece şarzı bitti halbuki sadece 1 gün çalıştırmamıştım... Konjektörü değiştiricem ve yeni bir akü alıcam, gece iterek çalıştırabilirsem gelişmeleri sizlere yazarım, herkese kazasız belasız günler dilerim.

iterek çalışmaz. takviyeyle çalıştırman lazım.

• HOŞGELDİN
    quote:

Orjinalden alıntı: haylaz74

ben geldım uzun bı aradan sonra tekrar burdayım onumuzdekı hafta arabayı kıs bakımına sokmayı dusunuyorum bakalım ne tutcak bujıler vıraj denge lastıklerı korukler gıbı genel bı bakım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memonet555 -- 23 Eylül 2007; 17:03:59 >

92 Renault 9 Spring Beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: haylaz74

ben geldım uzun bı aradan sonra tekrar burdayım onumuzdekı hafta arabayı kıs bakımına sokmayı dusunuyorum bakalım ne tutcak bujıler vıraj denge lastıklerı korukler gıbı genel bı bakım

birader hoş geldin
    ben de önümüzdeki ay ihtiyarı kışlık bakıma sokacağım.senden ricam arka amortisötlerin değişimi ve viraj denge lastiklerinin de daha doğrusu komple bakım ne kadar çıkar yazarsan sevinirim.
  • triger zincirini nekadar km de değişdirtebiliriz veya bakımında ne yapabiliriz. arkadaşın arabasının zinciri koptu ve 700 ytl motor için harca dı da...
  • Kaygusuz;
    Bizim araçların zincileri oldukça uzun ömürlüdür.
    Servis ziyaretlerinde gerginlik kontrolü yaptırman yeterli olur.

Zinciri kopan araç renault 9muydu? triger kayışı olsaydı dediğin gibi kopma ihtimali yüksek,zamanında değiştirmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: kaygusuz

triger zincirini nekadar km de değişdirtebiliriz veya bakımında ne yapabiliriz. arkadaşın arabasının zinciri koptu ve 700 ytl motor için harca dı da...
  • güncel...

Orjinalden alıntı: qntrl

Kaygusuz;
    Bizim araçların zincileri oldukça uzun ömürlüdür.
    Servis ziyaretlerinde gerginlik kontrolü yaptırman yeterli olur.

Zinciri kopan araç renault 9muydu? triger kayışı olsaydı dediğin gibi kopma ihtimali yüksek,zamanında değiştirmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: kaygusuz

triger zincirini nekadar km de değişdirtebiliriz veya bakımında ne yapabiliriz. arkadaşın arabasının zinciri koptu ve 700 ytl motor için harca dı da...

91 model renault9 du.
  • Motorsilk katkısını ben de düşünüyorum hatta bi tanıdığım kullandığını ve Doğan SLX'in şehir içinde 100 km'de 7 lt LPG yaktığını söylüyor ama her dediği doğru çıkmıyor(tecrübe ile sabittir) o nedenle yüzyüze görüşmeden almak istemiyorum. Bazı forumlarda işe yaradığını söyleyenler var ama benim de tereddütlerim var.
  • Bu arada Cumartesi sabah özel bi işim sebebiyle Bursa'ya gittim ve akşam geri döndüm git gel toplamda 840 km yol yaptım ve 67 lt LPG aldım bu da ortalama 100 km de 8 lt demek. Yakıt değerimi beğendim tabi bu yakıt değerine ulaşmamdaki en büyük etken neredeyse her 75-100 km de bir konulan radarlardı.
  • Ben geçen hafta Bursa-Polatlı-Bursa yaptım giderken süratım ortalama 120 km/h ama dönerken 90-100 km ortalama ile döndüm. Tahminimce 125-130 ytl lik benzik yaktı aracım, toplam kilometre 650. LPG kendini yavaş yavaş gündeme aldırıyor :)

Adu değerlerin çok güzel umarım nazar değmez
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.