Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.050
Cevap
21
Favori
748.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM 1992 BEYAZ BROADWAYIM VAR...TABİKİ LPG Lİ.ARACIMDA KOLTUKLARI BEĞENMİYORDUM FİAT TİPO KOLTUĞU TAKTIRDIM.SPOR DİREKSİYON SİMİDİ TAKTIRDIM.ÖN SİNYALLER BEYAZ ARKA STOPLAR FAİRVAY İNKİNDEN YAPTIM.AYRICA MÜZİK TESİSATINIDA UNUTMADIM TAMAMEN PIONEER...BİRAZDA ALÇALTTIM MÜKEMMEL BİR GÖRÜNTÜ OLDU,BU ARABALAR GİBİ SORUNSUZ VE UCUZ ARABA YOK HEPİMİZE SORUNSUZ KULLANMALAR...AYRICA YARINDA PERFORMANS BUJİ TAKACAM SUPERSONİC SONUCU PAYLAŞIRIM SİZLERLE SATICI 3-5 HP ALIRSIN DEDİ AMA BAKALIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackass06 -- 23 Eylül 2007; 23:08:50 >

Orjinalden alıntı: jackass06

SELAM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM 1992 BEYAZ BROADWAYIM VAR...TABİKİ LPG Lİ.ARACIMDA KOLTUKLARI BEĞENMİYORDUM FİAT TİPO KOLTUĞU TAKTIRDIM.SPOR DİREKSİYON SİMİDİ TAKTIRDIM.ÖN SİNYALLER BEYAZ ARKA STOPLAR FAİRVAY İNKİNDEN YAPTIM.AYRICA MÜZİK TESİSATINIDA UNUTMADIM TAMAMEN PIONEER...BİRAZDA ALÇALTTIM MÜKEMMEL BİR GÖRÜNTÜ OLDU,BU ARABALAR GİBİ SORUNSUZ VE UCUZ ARABA YOK HEPİMİZE SORUNSUZ KULLANMALAR...AYRICA YARINDA PERFORMANS BUJİ TAKACAM SUPERSONİC SONUCU PAYLAŞIRIM SİZLERLE SATICI 3-5 HP ALIRSIN DEDİ AMA BAKALIM...

Fiyatı ne kadar bilmem ama 3-5 bg için değer mi onu iyi düşün. Benim de hayalimde seninki gibi bi araba oluşturmak var ama ne yaparsın öğrencilik .

• Herkese Gunaydın

Orjinalden alıntı: dsc86

quote:

Orjinalden alıntı: jackass06

SELAM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM 1992 BEYAZ BROADWAYIM VAR...TABİKİ LPG Lİ.ARACIMDA KOLTUKLARI BEĞENMİYORDUM FİAT TİPO KOLTUĞU TAKTIRDIM.SPOR DİREKSİYON SİMİDİ TAKTIRDIM.ÖN SİNYALLER BEYAZ ARKA STOPLAR FAİRVAY İNKİNDEN YAPTIM.AYRICA MÜZİK TESİSATINIDA UNUTMADIM TAMAMEN PIONEER...BİRAZDA ALÇALTTIM MÜKEMMEL BİR GÖRÜNTÜ OLDU,BU ARABALAR GİBİ SORUNSUZ VE UCUZ ARABA YOK HEPİMİZE SORUNSUZ KULLANMALAR...AYRICA YARINDA PERFORMANS BUJİ TAKACAM SUPERSONİC SONUCU PAYLAŞIRIM SİZLERLE SATICI 3-5 HP ALIRSIN DEDİ AMA BAKALIM...

şu tipo koltukları işini merak ettim nasıl olmuş acaba

Gerçekten bende merak ettim ya jackass06 bi resimlerini yayınlar mısın? zahmet olmazsa.

• güncel
  • arkadaşlar ön amortisörü değiştirdim arabayı ustaya bırakmıştım. [97 model rn ]orjinalı gazlı amortiser kullanılıyormuş herhalde 80 ytl . ustada normal amartisör takmış 50 ytl .acaba gazlı kullanmamasının ne gibi farkı vardır. ben gazlı amartisör tak demiştim adam yine normal takmış moralimi de bozdu. ona kalırsa fark yokmuş fazla para vermeye gerek yok diyor.inşallah öyledir. sizce doğrumu diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 24 Eylül 2007; 22:38:52 >
  • gazlı amortisör ayarını korur. yük binince önce bir çöker sonra normal halini alır. diğer amortisörlerde bu olmaz. ben de benim arabaya mercedes amortisörü taktıracağım onlar da gazlı amortisör. sonuçta hgazlı amortisör daha rahat.
    bu arada mustsener teşekkür ederim sana da. dün arabaya baktırdım .gazını ayarlattım. sonra arkadaş frenlerine baktı (ses geliyodu) normal dedi. yalnız biraz sıkı yapmış galiba araba boşa atınca viteste gider gibi gidiyor. açılması için 100-150 km yapmam lazım. şimdi de araba yağ damlatıyor. motoru yeni yaptırmıştım. ordan değil. tahminim vitesin şnzumana birleştiği yer. terleme yapmıştı dün dikkat ettim. çalrşamda yağa da baktıracağım.

orjinal hava ve yağ filtresini toplam 9 ytl ye aldım. bir de aracın kornasını mercedes kornası yaptırdım. 20 ytl ye maloldu.
  • sağol arkadaşım ben bu ustaya ne diyeyim şimdi .arabayı bıraktık amrtisörün iyisini tak dedik .sanki para ondan çıkacak gibi .normal amortisör takmış. o kadar önemli değil diyor .arkalarada aynı mı olması gerekiyor .

Orjinalden alıntı: drhakancan

gazlı amortisör ayarını korur. yük binince önce bir çöker sonra normal halini alır. diğer amortisörlerde bu olmaz. ben de benim arabaya mercedes amortisörü taktıracağım onlar da gazlı amortisör. sonuçta hgazlı amortisör daha rahat.
    bu arada mustsener teşekkür ederim sana da. dün arabaya baktırdım .gazını ayarlattım. sonra arkadaş frenlerine baktı (ses geliyodu) normal dedi. yalnız biraz sıkı yapmış galiba araba boşa atınca viteste gider gibi gidiyor. açılması için 100-150 km yapmam lazım. şimdi de araba yağ damlatıyor. motoru yeni yaptırmıştım. ordan değil. tahminim vitesin şnzumana birleştiği yer. terleme yapmıştı dün dikkat ettim. çalrşamda yağa da baktıracağım.

orjinal hava ve yağ filtresini toplam 9 ytl ye aldım. bir de aracın kornasını mercedes kornası yaptırdım. 20 ytl ye maloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 24 Eylül 2007; 23:24:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alireno

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum aracım renaulr9 86 gtl hepinize merhaba

aramıza hoş geldin

arkadaşlar bu performans bujisi nedir, normal bujiyle farkı nedir, fiyat farkı nedir, yakıta etkisi var mı yakıt tüketimini arttırır mı?

ayrıca benim 92 brw de sıcak havalandırmayı açınca cam genel olarak hafif puslanıyor, ustaya götürdum fan radyatöründe kaçak olabilir dedi baktı birşey bulamadı, fakat sorun devam ediyor,
    ayrıca sıcak bölüme geçince araç içine yağ kokusu gibi bir koku geliyor, bu sorunu nasıl gideririm sizce?

Orjinalden alıntı: dreamlover7783

Arkadaşlar benim şöför koltuğu ayarı sadece iki noktada tutuyor kolu çekip ayarlıyorum kolu bıraktığımda tutmuyor ne önerirsiniz tamiri olurmu yoksa komple kızağı değiştirmekmi lazım

yardımcı olacak kimse varmı ??
    quote:

Arkadaşlar benim şöför koltuğu ayarı sadece iki noktada tutuyor kolu çekip ayarlıyorum kolu bıraktığımda tutmuyor ne önerirsiniz tamiri olurmu yoksa komple kızağı değiştirmekmi lazım

Büyük bi ihtimal dişleri ölmüştür yani onun tamiri (Bence) zor O yüzden yenisinitaktıracaksın. adamlar koltuğu söker zaten altında ya 4 ya da 5 vida var vidalar çıkınca Kızak ta çıkacak onu değiştirdiler miy di tamam dır. Yine de bir kaç yere daha sor sen saglıklı olması açısından yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: drhakancan

gazlı amortisör ayarını korur. yük binince önce bir çöker sonra normal halini alır. diğer amortisörlerde bu olmaz. ben de benim arabaya mercedes amortisörü taktıracağım onlar da gazlı amortisör. sonuçta hgazlı amortisör daha rahat.

orjinal hava ve yağ filtresini toplam 9 ytl ye aldım. bir de aracın kornasını mercedes kornası yaptırdım. 20 ytl ye maloldu.

Abi sende de benim gibi Mercedes merakı var herhalde. Korna olarak ben de 92-90 model 200E lerde kullanılan kornadan düşünüyorum ama kesin karar vermedim çünkü havalı korna var zaman zaman çalşması için çok basmak gerekiyor bu da tehlike yaratabilir benim havalı kornanın markası Stebel(İtalyan dünyanın en iyi korna yapan firması) olmasına rağmen zaman zaman motorunun dönmesi için çok basmak gerekiyor.

Yağ damlatma olayına gelince, büyük ihtimal vites körüğün yırtılmıştır onu değiştirisin bir de şanzıman yağını değiştirirsin işçilik falan toplam 50-70 lira arası birşey tutar.

• Hiç dikkat etmedim ama azalırsada normaldir diye düşünüyorum E hava ısınarak gelecek nede olsa yavaş davranması lazım demi
    quote:

Orjinalden alıntı: moondance

Arkadaşlar sizin de kalorifer motoru çalışırken soğuk konumundan sıcak konumuna geçince hava debisi azalıyor mu?Ben biraz zayıfladığını hissediyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.