Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
729.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, dedemde 99 model 1.4i broadway var. Benden bu aracı satmamı istedi. Dedem bu aracın ikinci sahibi ve 16 yıldır kendisinde. Aracta kaza boya değişen yok ama yaşından dolayı ufak tefek kozmetik sorunları var. Kilometresi 140.000 ve üstelik hiç tüp takılmadı. Sizce kaç para istemeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azerbaba A kullanıcısına yanıt
    pek anlamam ama 92 broadway kaportada yanıklar çizikler bazı yerlerde boyalar var 150 binde tüplü makine aksamı ve içi temiz 13 bine aldım temizse 18 20 falan eder heralde
  • Selam. 98 model R9 RN aracım var. İnternetten koltuk kızağı sipariş etmiştim fakat eski kasa kızak geldi. Bu kızak son kasalara uyuyor mu bilen biri cevaplatsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999 model garaj arabası bir reno9 aldım. 93.000 de idi. Şimdi 102.000 i geçtim. Ufak tefek 5 kazası var. Orijinal bir araç ve hakkını verip tadını çıkarmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Bu aracı iyi bilen bir usta var ise, aracın detaylı bakımını ve gözden geçirilmesinin yapılmasını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar üzerinde çalıştığım ve üretime hazır olan bir üründen bahsetmek istiyorum. Özellikle karbüratörlü ve eski sistem araçlarda bulunmayan cutoff yani gerek duyulmayan zamanlarda yakıt kesme sistemini eski jenerasyon araçlara uyarlayarak elektronik devre kontrolü ile Lpg li araçların yakıt tasarrufu yapmasını sağlıyoruz ve bunu yaparkende size sadece aracı kullanmak kalıyor. Yeni nesil tüm araçlarda var olan bu sisteme sahip olmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.
  • LPG için spring mi daha uyumludur yoksa broadway mi daha uyumludur? Motor gürültüsü vs. konularda Fairway ile broadway arasında çokta bir fark olmamalı sanırım. youtube'da broadway fren güçnlendirme videosu var. Clio'nun ön disk ve balatalarını broadway'e takan bir ustanın videosu, deneyen var mı? Bu arabaların frenleri zayıf oluyor ya güçlendirmek mümkün müdür?

  • Merhabalar, Benimde bir R9 Spring im var. Katılmak isterim gruba,

    Murat EZER

    R9 Spirng

    Kahramanmaraş

    Özel bir teknoloji markette çalışıyorum

    Kahramanmaraş tan katılıyorum.

    Yaş 37

  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.