Şimdi Ara

Renault 21/Concorde Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçlara bakıyorum bu aralar malumunuz eski günlerin makam aracıdır.Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.Acemilik için düşünüyorum.Birazda konfor olsun istiyorum.Deneyimleriniz benim için önemli.

• temiz ve bakımlısını uygun fiyatlı bulmanız neredeyse imkansız, iyi bakılmış ve problemsiz olanlarına yüksek fiyatlar talep edebiliyorlar. Büyükşehirlerde pek parça sıkıntısı olmuyor, taşrada yaşıyorsanız yedek parça temini oldukça zor.
    mekanik parçalarının bir kısmı renault 19 ve megane1 ile uyumlu diye biliyorum. alacagınız aracın ya da ilgilendiginiz ilanların linkleri yok mu?
  • 6-7 sene önceki aracımız, ben tek kelimeyle bayılıyordum, konforu üst düzeyde geliyordu(tabi hangi araçtan sonra bindiğin de önemli), son model clio ve albeamız varken 92 model concorde gözümde mercedes gibiydi o zaman, taa ki apartmanın önünden çalınana kadar..

Yedek parça durumu sıkıntı olabilir ama donanımı olsun, konforu olsun o fiyata alıncak en iyi araçlardan biridir.
  • bence acemi için biraz geniş bir araba gibi geldi. r19 daha uygun olabilir diye düşünüyorum
  • yedek parça sıkıntısı çekecegımı düşünmüyorum Ankarada ikamet ediyorum Şasmazı var ostimi var da var.biraz donanım arıyorum hidrolik direksiyon klima gibi acemiliğimizi atıcazda teneke olmasın istiyorum en az 4 5 yıl binmeyi düşünüyorum.
  • Ne gereği var hocam concorde'a HD ve Klima için? Alın bir 98-2000 Hyundai Accent GLS Klimalı, keyfinize bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
    Ne gereği var hocam concorde'a HD ve Klima için? Alın bir 98-2000 Hyundai Accent GLS Klimalı, keyfinize bakın...

concordenin accentten daha konforlu olduğunu düşünüyorum sonuçta zamanın makam aracı.Accent kullandım ben ve konforu yok denecek kadar az(bana göre).eğer binici iseniz 4-5sene kullanıcam demissiniz zaten tam size göre.ancak temizini bulabilirseniz ne mutlu.bulmasıda zaman kaybıdir bence bütçeniz ne kadarsa başka araçlara yönelin derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acemi için atik sayılabilecek bir araç.
  • Aceniye gitmez o araba.

Ayrıca acemi kişi konfor ihtiyacına kadar aracı yolda güvenli ilerletme ihtiyacına yönelmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
    Ne gereği var hocam concorde'a HD ve Klima için? Alın bir 98-2000 Hyundai Accent GLS Klimalı, keyfinize bakın...

concordenin accentten daha konforlu olduğunu düşünüyorum sonuçta zamanın makam aracı.Accent kullandım ben ve konforu yok denecek kadar az(bana göre).eğer binici iseniz 4-5sene kullanıcam demissiniz zaten tam size göre.ancak temizini bulabilirseniz ne mutlu.bulmasıda zaman kaybıdir bence bütçeniz ne kadarsa başka araçlara yönelin derim..

Acemiye concorde çok ağır kaçmaz mı hocam? Onun için Accent demiştim ben...
  • valla çok kararsızım ya bu aralar fiyatlar da abartı biraz kurbandan sonra düşer gibi gelior ama bugun bi opel astra 1.6 gördum zannedersem 92 93 model falan ona bı bakıcam sanki boyalı gibi geldi araç bana çok anlamam ama fizikçi oldugum için çok soru soruyorum mecbur adamlar agzından bişiler kaçırıor bakalım araştırmalara devam edıcez artık bütçe olarak 6-7 bin civarı düşünüyorum genelde şehir içi kullanıcam arada bi 200 300 km yola gidebilirim opel astra mantıklı geliyor ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.