Şimdi Ara

REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
67.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugun REMINGTON PG 350GP modelını alıcam 7 ın 1 dıye gecıyo uzun zamandır kırlı sakal ıcın bısey bakıyodum kaldı oyle bu sefer alıcam 129 tlden 69 tle dusmus suanda umarım ıstedıgım gıbı sakal duzeltımı sekıl ısı ıcın uygundur
  • ben 2-3 senedir Remington MB320C modelini kullaniyorum çok memnunum. Yukarıda bahsedilen yağlanma olayı pazarlık hilesi falan değil.
    Remington MB320C modelinde bıçak seramik olduğundan dolayı hem ömürlük hem de yağ gerektirmiyor.
    Fiesta isimli arkadaş ta kullanıyor sanırım onun yazdığı yorumlara da katılıyorum.
  •  REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    Arkadaşlar bu başlıkla traş olurken kuru mu olunuyor? sabun, köpük v.s sürmeye gerek var mı? Köpük ne alaka diyebilirsiniz ama farklı bir marka üründe denemiştim resmen suratımı parçaladı. sanki cımbızla kılları çekiyormuş gibi oldu. acaba marka dandik diye mi bilemiyorum.
  • Konu hort olucak ama bir sualim var.

    PG400 ile PG520 arasında kaldım, hangisini önerirsiniz :)
  • Merhabalar, başlığın dört sayfasınıda okudum ama jenital bölge daha doğrusu etek tıraşı için bir yorum bulamadım?

    Kullanan arkadaşlardan bu konuda bir yorum yapmalarını bekliyorum. PG420 veya PG520'nin etek traşı konusundaki yorumlarınızı bekliyorum. Selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 2 Nisan 2012; 9:06:49 >
  • aldığım günden beri memnun değildim ve aradan 4 yıl geçtikten sonra şuan PG 400 cihacım çalışmaz oldu. son bikaç haftadır motor gitgide zayıfladı şuan fişe takılı bile tık ses yok, hiç çalışmıyo. sanki son nefesini vermiş gibi. şöyle bir kurcalayım dedim ama açılacak ne bir vida yeri var ne de başka biyer. tamire götürsem mi çöpe atsam mı karar veremiyorum. kimseye de tavsiye etmiyorum bu seti görüntüsüne aldanıp...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gök-han



    Arkadaşlar bu başlıkla traş olurken kuru mu olunuyor? sabun, köpük v.s sürmeye gerek var mı? Köpük ne alaka diyebilirsiniz ama farklı bir marka üründe denemiştim resmen suratımı parçaladı. sanki cımbızla kılları çekiyormuş gibi oldu. acaba marka dandik diye mi bilemiyorum.
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    arkadaşlar, yedek parça olarak bulabilirmiyim bu aparatı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shift_rk



     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    arkadaşlar, yedek parça olarak bulabilirmiyim bu aparatı ?

    bulursan bana da haber ver, ben de bi bundan bi de büyük kesim aparatı alacağım. Tıraşı küçükle yapıyorum en az 10 dk gidiyor.

    Nerden bulabilirim bilen var mı?
  • PG400'ün aparatları lazım, nerden bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutu07

    Arkadaşlar cihazı alıp kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 sene olmuş. Ufak bir güncelleme yazmak amacıyla mesajımı düzenliyorum.

    --Üç sene sonunda şunu söyleyebilirimki iki günde bir yaptığım bütün sakal traşımı ve çeşitli düzenlemeleri başarıyla geçti.
    --Bıçaklarda yağlamasını düzenli yaparsanız körelme çok çok az seviyede kalıyor.
    --Aparatlarının çokluğu sayesinde boyun altı ya da elmacık kemiğinin olduğu bölgeyi sinekkaydı aparatıyla başka bir makineye ihtiyaç duymadan düzeltebiliyorsunuz. --Burun aparatıyla kulak dahil bütün ince ayrıntıları halledebiliyorsunuz.

    Gelelim sonuca. 3 sene sonunda geçen hafta biraz daha güçlü bir model isteği doğduğu için gittim moser 1400 aldım. Geçmiş mesajlarımdaki yorumlarımı görebilirsiniz. İki makine arasında motor gücü farkı bariz. Remingtonun bu modeli incelemede de belirttiğim gibi her işinizi güzel bir şekilde gören bir makine. Ama olağanüstü bir makine de değil. Mesela moser 1400 ün bıçağı 40mm olduğu için bıyık kısmında zorlanırken remingtonun 20mm bıçağı hemen yardımıma koşmakta son ince düzeltmeleri remingtonla yapmaktayım.

    Şu da var remingtonla 5 dakikada traş oluyorsam moser 1400 ile 2 dakikada traş oluyorum. Yani çok daha güçlü bir makine. Piyasada birçok yeni model mevcut özellikle yeni çıkan modellerde 1mm den başlayıp 30mm'ye kadar 1'er mm aralıklarla çok iyi ayarlanabilen makineler mevcut. Remingtonun en büyük dezavantajı buydu. Uzunluk ayarı hep sabit 3-6-9-12 mm ara uzunluklar yok malesef. Bir de bıçağa taktığımız uzunluk aparatları zamanla gevşeyip traş olurken bıçaktan çıkabilmekler. Bunu da yeni model tasarımlarıyla çözdüler kızaklı aparatlarla.. Sonuç olarak piyasada birçok model mevcut. İyi incelenirse daha iyi makineler bulunabilir. Remingtonun avantakıysa herişi çok süper birşekilde olmasa da iyi birşekilde yapabilmesi. Yağlamaya dikkat. Özellikle suyla temizledikten sonra..









    Kirli sakal bırakanlar ya da bırakmayı düşünenler için Remington PG400 setini gönül rahatlığıyla önerebilirim.. Hepsiburadadaki indirimden yararlanıp PG400 ü sipariş etmiş ve kullanmış birisi olarak işini gerçekten iyi yaptığını söyleyebilirim..


    http://www.hepsiburada.com/remington-pg400-high-precision-nano-gumus-yikanabilir-7si-1-arada-bakim-kiti/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgrempg400

    http://www.tr.remington-europe.com/content.php?path=/1554_1175595505.html&domain=www.tr.remington-europe.com

     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    Uzun süredir kirli sakal bırakan (yaklaşık 2 senedir sinek kaydı olmadım :) ) ve daha önce Braun Cruiser 3 kullanan birisi olarak (cruiser 3 ün sakal düzeltici kısmını kullanıyordum ya da berbere gidiyordum) iyiki PG400 ü almışım diyorum.. Uzun zamandır kirli sakal için bir makine arıyordum. Kuaförüme sordum kendisi moser önerdi.

    Moseri birsüre araştırdım gerçekten çok sağlam makineler kibar ve kaliteli ürünlerdi. Ama çok yönlü kullanmak için çeşitli aparatlara sahip değildi.. Buyüzden arayışımı değiştirdim ve Panasonice yöneldim.. Aşırı derecede uçuk fiyatları görünce hemen uzaklaştım. Çünkü bana göre berberden ucuz daha rahat ve yine de kaliteli iş yapacak bir makine daha önemliydi. Hiç olmazsa fiyatını bir senede çıkarabilecek bir makine olmalı diye düşündüm.

    Bu yüzden çeşitli boylarda aparatlara sahip olan PG400 ü Hepsiburadadan yüzde 11 indirimden (Şimdi indirim bitmiş olmalı) yararlanıp satın aldım.



    --Kutu gerçekten çok şık. Yanında bir stand gelmekte bütün aparatları bu standa yerleştirebilmektesiniz böylece bütün bir setiniz derli toplu bir şekilde durmakta.
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    --Yanında çift yönlü olmak üzere sakal için iki adet tarak (3-6, 9-12 mm)
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    --Tıraş makinesinin gövdesi
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    --bir sakal tarama tarağı, yağ,
    --miniscreen bıçağı (sinekkaydı için)
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    --burun ve kulak aparatı,
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi


    --30 mm lik normak tıraş bıçağı ve bir boy küçük 17 mm normal tıraş bıçağı
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi

    --ve temizleme fırçası çıkmakta.. Ayrıca adaptör tabiki..
     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi





    Standa bütün aparatları yerleştirip adaptörü de standa takıp stand üzerinden tıraş makinesini şarj edebilmektesiniz.. Bu gerçekten iyi bir özellik.. Ayrıca adaptörü direk olarak tıraş makinenize de takabilmektesiniz yani bu şekilde hem pilli olarak hem de fişle kullanabilmektesiniz..





    Aleti şarj edip 3 mm lik tarağı makineye takıp (tarak takmazsanız 0,5 mm kesim yapıyor sadece alet) yandaki fotoğrafımda görmüş olduğunuz sakaldan daha uzun sakalı (ki en büyük korkum buydu acaba kuru bir şekilde ilk ittirişimde alıcakmıydı sakalı yolmadan) bir ittirişte kesti attı..Yani aynı kuaförlerdeki büyük tıraş makinelerinin yaptığı gibi.. Benim en büyük isteğim de buydu zaten kuru ıslak hiç farketmeden bir ittirişte çekme yapmadan kesip atmasını sağlamak.. Ve bunu başardığını görünce gerçekten çok sevindim. Neredeyse 3 haftalık sakalı 2 dakikada kesmeyi başardım.. Birazda ince ayar çektikten sonra gerçekten iyi bir iş çıkarmıştı makine.. Daha sonra burun ve kulak aparatını da denedim (çıkarıp takmak çok basit aparatları) bu da işini iyi bir şekilde yaptı..

    Bir de miniscreen bıçağı denemek istedim.. Sinekkaydı olmadığım halde yanaklar için ve boynumda kullandım ve okadar çok şaşırdımki braun cruiser 3 le aynı kesiyordu.. Hem de hiç zorlanmadan.. uzun süre bu performansı gösterebilirmi bilmiyorum gerçi titanyum kaplama deniliyor tanıtımda ama bunun sadece normal tıraş bıçağı için olduğunu sanıyorum miniscreende de böyleyse eğer gerçekten çok iyi.. Yani kafadan iki sene hatta bakımını düzenli yaparsanız daha fazla miniscreenle sinekkaydı olunabilir. Kısacası bütün aparatlar işini fazla fazla yapıyor..

    Hani denir ya herşeyi yapan bir alet hiçbirisini fazla iyi yapamaz diye bu setle bence bu söz kırılmış oldu.. Pg400 işini fazlasıyla iyi yapıyor.. Ki benim sakalım sert ve uzun olduğu halde bu derece iyi kesti.. 3 kere tıraş oldum ve 3 ünde de çok kısa bir sürede ve kalitede bitti.. Zaten bir tıraştan başka ne beklenebilirki kısa sürsün ve yarım yamalak olmasın yeterli..





    Bu arada dezavantajı yok mu tabiki var; sakal traşı olurken sağa sola sakallar fırlıyor ki bu aslında normal ama yine de hatırlatma yapmak istedim alıcılar için.. Bir de benim için önemli değil ama zaten ben 3 mm ile traş oluyorum çok daha farklı boylarda tarak çıksaydı iyi olurdu (3-6, 9-12 dışında bunlar var zaten)
    Avantajı ise; iyi kesmesinin yanında yıkanabilir olması (duşta kullanılabilmesi), hem elektrikle hem de pille çalışması, titanyum bıçaklar gerçekten çok iyi berberlerdeki moserlerden hiçbir farkı yok, fiyatı (diğer pahalı ürünlere göre böylece fiyatını daha kısa sürede çıkarabilir), komple bir set oluşu, ve standı (gerçekten şık)


    Eğer bu seti alırsanız pişman olmazsınız bana göre, tabiki seçim kriteleri de çok önemli.. saçı da kesmek isterseniz saç için çeşitli numaralara sahip değil buyüzden şekil vermek için dezavantajı var ama sanırım sıfıra yakın kesim yapılabilir ya da 3 mmlik tarak takılabilir denemediğim için birşey söyleyemem.. Ama kirli sakal ve yeryer sinekkaydı için bu makineyi önerebilirim.. Profesyonel sinekkaydı isteyenler tabiki panasonice yönelmeli takip ettiğim kadarıyla bu işte epeyce iyi olduğu görünüyor tek dezavantajı epey pahalı (yurt dışında da diğer makinelere göre böyle)..

    Amacım bu seti düşünenlere yardımcı olmaktı zira hiçbiryerde bu sete ilişkin bir inceleme okuyamadım herkes iyi diyip geçiyordu.. böylece yaptığım bu incelemeyle bir set daha açıklayıcı bir anlatıma kavuşmuş oldu :)

    Son olarak herkese iyi tıraşlar...



    quote:

    Arkadaşlar bu incelemeyi baya bir zaman önce yapmıştım ama forumda yeri silindiği ve düzeni bozulduğu için ayrıca yoğun talep geldiği için yeniden konu olarak açıyorum.. Şuanda hepsiburada da büyük indirim var bu üründe ilgilenenler bakabilir.. Ayrıca merak edenler için üzerinden baya bir zaman geçmesine rağmen halen ilk günki gibi kesim yapabiliyor..


    bu şekilde anlatıp ürün özelliklerini yazdığın için teşekkür ediyorum sana. yazmış olduğun açıklamalar tarih olarak eski olsada (bana göre) benim için gerçekten birşeyleri karar vermemde çok büyük etken oldu. doğrusu bende traş makinesi almayı düşünüyordum fakat hangi markanın hangi modelini alacağım konusunda kararsız ve birazda inançsızdım. daha doğrusu bundan öncesinde 2 tane traş makinesi eskittim. normalde ben kirli sakal bırakmayı seven birisiyim, ama o eski olan 2 makinede bu kirli sakal olarak şekil veremiyordu tarakları olsa dahi sakalı yarı alıp yarı almıyordu ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyordu. bu traş bakım setini gördükten sonra vereceğim paraya değecek düşüncesini gördüm. daha doğrusu bir yerlerde görmüştüm ben bu bakım setini ama hakkında detaylı bilgilere sahip değildim. seninde böyle bir konu açıp en azından benim gibi bir insanı bilgilendirerek yarın bu traş makinesini almama vesile oldun diyebilirim. böyle bir konuda açıklama yapıp anlattığın için teşekkür ediyorum.




  • mini screen başlığı oldukça kullanışsız benim gbi karmaşık yönlerden çıkıyorsa sakalınız kesmeniz imkansız bunun dışında cihaz 3 senedir aynı performansı gösteriyor.ama sinekkaydı bir traş ben bu cihazda olamadım
  • arkadaslar benim sorum su reminton pg400 mu pg6050 mi almaliyim aralarinda 20,30 tl fark var eger pg6050 daha iyiyse hic kacmadan onu almak gerektigini dusunuyorum varmi dusuncesi olan ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü almayo düşünüyorum sizce nasıldır? bir fikriniz var mı yada kullanan birileri?


    http://tr.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/touch-control.html?ds_implied=yes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaDBoY21

    arkadaslar benim sorum su reminton pg400 mu pg6050 mi almaliyim aralarinda 20,30 tl fark var eger pg6050 daha iyiyse hic kacmadan onu almak gerektigini dusunuyorum varmi dusuncesi olan ??

    konu hort olacak ama hangisini aldın ve memnun musun? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remington Pg 6030 Edge Şarjlı Yıkanabilir Bakım Kiti Kullanan varmı varsa önerirmi yazarsanıs sevinirim


    linkinide koyuyorum yorum atarsanıs sevinirim...

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/remington-pg-6030-edge-titanyum-yikalanabilir-ba-79141281?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM060313NewsNoTechM-male-60313&ggap_c=Remington&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0




  • Bu PG400'ün yedek bıçaklarını nereden bulabiliriz, bilgisi olan kimse yok mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihancndn

    Bu PG400'ün yedek bıçaklarını nereden bulabiliriz, bilgisi olan kimse yok mudur?


    +1 30 mm traş bıçağı lazım bana da...

     REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi
  • Daha önce Philips QC 5015 kullanıyordum. 5 yıldan sonra verimi düşmüştü. Yerine bu ürünü aldım.

    1- 3 mm tarakla kirli sakal olamayacağını anladım.
    2 - Saç traşında 3 numara traşını da beceremedim.

    Philips'te bu konularda sorun yaşamıyordum. Şimdi verdiğim o kadar paranın karşılığı olarak bıyık düzelticisi olarak kullanıyorum. :))

    ve de philips'in yeni modellerine göz atıyorum.
  • Arkadaşlar cihazı alıp kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 sene olmuş. Ufak bir güncelleme yazmak amacıyla mesajımı düzenliyorum.

    --Üç sene sonunda şunu söyleyebilirimki iki günde bir yaptığım bütün sakal traşımı ve çeşitli düzenlemeleri başarıyla geçti.
    --Bıçaklarda yağlamasını düzenli yaparsanız körelme çok çok az seviyede kalıyor.
    --Aparatlarının çokluğu sayesinde boyun altı ya da elmacık kemiğinin olduğu bölgeyi sinekkaydı aparatıyla başka bir makineye ihtiyaç duymadan düzeltebiliyorsunuz. --Burun aparatıyla kulak dahil bütün ince ayrıntıları halledebiliyorsunuz.

    Gelelim sonuca. 3 sene sonunda geçen hafta biraz daha güçlü bir model isteği doğduğu için gittim moser 1400 aldım. Geçmiş mesajlarımdaki yorumlarımı görebilirsiniz. İki makine arasında motor gücü farkı bariz. Remingtonun bu modeli incelemede de belirttiğim gibi her işinizi güzel bir şekilde gören bir makine. Ama olağanüstü bir makine de değil. Mesela moser 1400 ün bıçağı 40mm olduğu için bıyık kısmında zorlanırken remingtonun 20mm bıçağı hemen yardımıma koşmakta son ince düzeltmeleri remingtonla yapmaktayım.

    Şu da var remingtonla 5 dakikada traş oluyorsam moser 1400 ile 2 dakikada traş oluyorum. Yani çok daha güçlü bir makine. Piyasada birçok yeni model mevcut özellikle yeni çıkan modellerde 1mm den başlayıp 30mm'ye kadar 1'er mm aralıklarla çok iyi ayarlanabilen makineler mevcut. Remingtonun en büyük dezavantajı buydu. Uzunluk ayarı hep sabit 3-6-9-12 mm ara uzunluklar yok malesef. Bir de bıçağa taktığımız uzunluk aparatları zamanla gevşeyip traş olurken bıçaktan çıkabilmekler. Bunu da yeni model tasarımlarıyla çözdüler kızaklı aparatlarla.. Sonuç olarak piyasada birçok model mevcut. İyi incelenirse daha iyi makineler bulunabilir. Remingtonun avantakıysa herişi çok süper birşekilde olmasa da iyi birşekilde yapabilmesi. Yağlamaya dikkat. Özellikle suyla temizledikten sonra..



    peki bu makine çene kısmıda dahil yüzdeki her tüyü eşit kısaltıyor mu ? bilgi verirseniz çok sevinirim.




  • Bende remington pg400 traş makinesini almayı düşünüyorum başlıkları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.mesela çene kısmıda dahil olmak üzere yüzdeki bütün sakalları eşit kesebiliyor mu? ve 17mm lik traş başlığıylada komple traş olunabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.