Asus b550-f gaming anakart Ethernet sorunu acil
Arkadaşlar selam
yeni sistem topladım fakat bios güncellemesi yaptığım halde usb ile pc ethernet görmüyor. Ne yapmam lazım nerde hata yapıyorum çözemedim yardımcı olun. Ethernet ışığı yanıyor modemdede yaniyor ama internet yok.
Arkadaşlar aracım tam 100 bin km oldu ve geçen gün
-hava kirliliği önleme sistemi arızası 1100 km sonra araç çalıştırılamaz
—Motor arızası aracı tamir ettiriniz arızası
bu arızaları aynı anda verdi ve bende adblue bitmiştir diye gittim doldurttum fakat hata hala geçmedi.
ne yapmam gerek depo değişicek diyenler var.
Nereye götürmem gerek, ne kadara patlar yol gösterin bana.
Led Ampuller hakkında
Arkadaşlar selam.
Salona yeni avizeler taktırdım 4 duylu avize salon aydınlatması için 4 duylu avize yemek masası üstüne taktırdım ama malum elektrik fiyatları çok yükseldi led ampul almak istiyorum ama bütün duyları kullanabileceğim şekilde led ampul takmak istiyorum yanı yüksek güçlü 4+4 led ampul yerine düşük güçlü 4+4 led ampul aldığım taktirde elektrik faturama daha az etki etmesini sağlayabilirmiyim ben 6w led ampul almayı düşündüm 8 adet ama emin olamıyorum ne kadar tüketirler ne kadar faturaya yansır aksi taktirde ampullerin birkısmını gevşeticem kullanmıcam 2+2 yanıcak. tavsiyeleriniz nelerdir ?
Marti firmasinin Scooterları Nasıl Çalınmıyor ?
Arkadaşlar selam
Ben bır motorsıklet tutkunu olarak ıstanbulda evimin onune motorsıklet koymaya korkarken nasıl oluyorda bu martı fırmasının sahıplerı bu scooterları rahat rahat basıt bır kilit sıstemıyle sokağa bırakıyor.
Bır gırısımcı olarak altında yatan teknolojıyı cok merak edıyorum. nedır bu kadar guvene sahip olmalarını sağlayan guvenlık protokollerı bılen bır arkadas acıklasın. GPS var tamm ama baska bır seylerde olmalı.
tesekkurler.
2.el Citroen Alanların merak ettiği sorular.
Yurtdışından telefon getirme yeni kurallar 2017
|
yargitay süreci
|
GGS prim borçu
|
Xbox 360 slim hdd satın almak (yardım)
|
İŞ Hattı için ucuz Telefon tavsiye
|
Excellent achievements. Is the perfect combination of people
Xbox Live Gametag: B2hn |
Gametag: B2hn |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 254
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 23.882 (Bu ay: 410)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar