Şimdi Ara

REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
1
Favori
68.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remington pg400 şarja taktığımda adaptörden çok tiz bir ses geliyo kafa beyin bırakmıyor. Bu ses normal mi yoksa adaptörde bir sorun mu vardır ?
  • yok mu yanıt verecek ?
  • Açıklamalar için emeğinize teşekkür ederim
    Genital bölge (erkekler için etek bölgesi) kullanımında 3 sayfa dada bir bilgiye rastlamadım
    tecrübe edeniniz varsa paylaşabilirmi özeldende atabilrisiniz
    veya tavsiye edebileceğiniz bir ürün mevcutmudur
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGY -- 16 Mart 2011; 14:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Arkadaşlar 2 adet mb320c getirttim. İsteyene satabilirim =)

Ne kadar hocam fiyatları ?
  • 100 tl arkadasım.Teki satıldı 1 adet kaldı. 140 a sattım da diğerini bunu 100e vereceğim.
    ;Ben de aynısından kullanıyorum bu arada =) Gayet memnunum.1-15mm arası ayarı var. küçük bıcagı var düzeltme için.Elinize alınca zaten ne kadar kaliteli oldugunu görüyorsunuz.Ayrıca ergonomik tasarımlı yani yüze çok iyi uyum sağlıyo hafif eğmli yapısından dolayı. Daha sarj etmedim gelen sarjı ile 4 traş oldum.
  • bende bu ürünlerden birini alacağım sinek kaydı
    içinde düşünüyorum kirli sakal içinde hangisini almalıyım
  • Kitapçıktaki şu ibare ne demek:
    cihaz şarj süresi haricinde, prize takılı olarak bırakılmamalıdır.

Yani? Şarjdan sonra alıp kenara mı koyucaz, fiş mi çekicez anlamadım.
    Bende daha önce philips vardı hep şarjda duruyordu.
  • ben bu remigton almayı düşünüyordum kirli sakal
    için sonradan vazgectim şimdi
    Philips QT4085 Vakumlu Sakal Kesme Makinesi
    mantıklı geliyor
  • remington pg 520 den memnun musunuz?
  • arkadaşlar ben ürünü satan firmadan sormuştum yağlamayı. hani başlık değiştirmek için ucunu çevirip açıyorsunuzya oraya 4 5 kullanımda bir, birkaç damla damlatmak yeterli demişti. ben şarz konusundada bitene kadar takmıyorum şarza. zaten 4 5 kullanımda bitiyor bu süre sonunda 2 3 saat arası takınca yine aynı süre gidiyor bana. ama bu aleti veya benzerlerini alacak arkadaşların dikkatine: bu ürünler genelde kirli sakal için ideal ama sinek kaydı olmak için çok performans beklemeyin. hem çok zamanınızı alıyor hemde özellikle boyun bölgesini iyi almıyor ve sizi çok yoruyor..
  • ben makineyle sıfır aldırıyorum hep, bu da sıfır alıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

ben makineyle sıfır aldırıyorum hep, bu da sıfır alıyor mu ?

sıfırdan kastınız nedir? sinekkaydı tarzıysa çok iyi değil başlığı. dediğim gibi çok zaman alıyor ve çok verim alamıyorsunuz. ama eğer berberdeki makinelerde olduğu gibi çok hafif veya normal kirli sakal yapıyorsan güzel bir ürün. zaten başlık kalınlıklarına bakarsanız kesme boyutlarını görürsünüz..
  • yokmudur iki modelide test eden biri. hangisini almalıyım. pg520 mi pg400 mü. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tave03

quote:

sıfırdan kastınız nedir? sinekkaydı tarzıysa çok iyi değil başlığı. dediğim gibi çok zaman alıyor ve çok verim alamıyorsunuz. ama eğer berberdeki makinelerde olduğu gibi çok hafif veya normal kirli sakal yapıyorsan güzel bir ürün. zaten başlık kalınlıklarına bakarsanız kesme boyutlarını görürsünüz..

Nasıl anlatsam ki
    jilet ile traş olmus gibi düşünün,ertesi güne şöyle hafif bir kirli sakal olusur ya yüzde,o sekılde olana kadar kısalttırıyorum ben.
    1 hafta uzatıyorum sonra sıfır alıyor berber makına ile.

onun makınasına baktım moser idi, 150 civarı piyasası var, acaba bu remington işimi görür mü..Görürse bundan alayımilakin benım sakallar gür ve boldur bana etki etmeyebilir,hiç bulasmayıp moser mı alsam kafam rahat olur
    şimdi 80 lira boşa gitsinde istemem. 140-150 ne ise veriyim mosera kafam rahat olsun.
    bilemiyorum valla

• Valla hocam ben başka bi model remington aldım. Ayrı ayrıbaşlıkları yok tek makine ve geldiği günden itibaren hiç sarj etmeden 10 traş olmuşumdur. 1 ile 15mm alıyo tarağı çıkarınca da normal berber dekiler gibi alıyo.Çok rahat keser oldum daha önce babyliss vardı onla zorlanıyordum baya.
    quote:

quote:

quote:

Nasıl anlatsam ki
    jilet ile traş olmus gibi düşünün,ertesi güne şöyle hafif bir kirli sakal olusur ya yüzde,o sekılde olana kadar kısalttırıyorum ben.

onun makınasına baktım moser idi, 150 civarı piyasası var, acaba bu remington işimi görür mü..Görürse bundan alayımilakin benım sakallar gür ve boldur bana etki etmeyebilir,hiç bulasmayıp moser mı alsam kafam rahat olur
    şimdi 80 lira boşa gitsinde istemem. 140-150 ne ise veriyim mosera kafam rahat olsun.
    bilemiyorum valla

• quote:

quote:

quote:

Nasıl anlatsam ki

bilemiyorum valla

yanlış hatırlamıyorsam üzerindeki başlığıyla 3 mm kadar alıyor diyor ürün için. benimde sakallarda çok gür. zaten oyüzden sinekkaydı aparatıyla tam traş olamıyorum bu makinede ama mesela normal başlık benim sinekkaydı olmuş halimin yakalaşık 2. veya 3. gününe falan denk geliyor. pazar akşamları oluyorum bir hafta beni idare ediyor mağara adamlarına dönmeden ama berberlerdeki moserler çok kaliteli. mesela onlarla daha hızlı ve tek kaydırışta daha iyi verim alırsınız kesinlikle. ama bu üründe parasına göre sizi üzmez. eğer bütçeniz varsa bence moser alın ama dediğim gibi bu üründe sizi pişman etmez..

• bunun 1, 1.5 veya 2 numaralı tarağını bulamaz mıyız acaba
  • hb den sipariş veriyorum bakalım memnun kalacakmıyım . ben daha çok kulak ve burun aparatı için almayı düşünüyorum.
  • buradaki yorumlara güvenip aldım. Sakallarım yarım yamalak kaldı, berbat. Adam akıllı sakalım yok zaten, onu bile kesmiyor. Sıfır traş başlığına iyi diyenler neye dayanarak demiş merak ettim doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.