Şimdi Ara

Reklamlarda bangir bangir satilan yakit tasarruf cihazi gercekten yakiti dusururmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamlarda bangir bangir satilan yakit tasarruf cihazi gercekten yakiti dusururmu. Arkadasin biri 50 tl ye almis. Alipta kullanan faydasini goren varmi. Tecrubelerinizi paylasabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık
  • Okulda hoca yüzde 5 çıksın diplomamı yırtıcam dedi,teste gelicekmiş o zımbırtı bilirkişi muhabbetine.

Zaten yüzde 5 çıkarsa 10 kere daha yaparım deneyi dedi kendisi çok kral hocadır
  • 50 liraya benzin al daha uzun yol gidersin.
  • Motor ustası dayım 'taş çatlasın % 1 etki eder' demişti
  • para tuzağı o zaman almayın, aldırmayın...
  • Ben yakıt tasarrufu değilde yakıtı daha iyi yakıp bir miktar performans artışı yapabilir diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neymiş efendim mıknatıs varmışda molekürü değiştiriyormuşda yok daha neler atomumu parcalıyorsun... türk flimleridne zar atıpda hep dübeş gelmesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 29 Mayıs 2013; 21:36:29 >
  • Çok işe yarıyor ama forumca hepimiz gerizekalıyız takmıyoruz.
  • Hee boş vakitlerinde de ev işlerine yardım ediyor.
  • otomobil sektörü zaten bunca arge falan boşuna yapıyor adamlar 50 kağıda çözmüş olayı koy bir mıknatıs tamamdır
  • Hicbir ise yaramiyor sakin almayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşürmez açık ve net
  • Para tuzağı
  • Eğer Ömer COŞKUN satarsa, tasarrufu bırak, kafada saç bile çıkartır.
  • Arabadan elektirik alarak çalışan herşey yakıtı arttırır kesinlikle düşürmez.
  • Hocam yakıtı arttırır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Eğer Ömer COŞKUN satarsa, tasarrufu bırak, kafada saç bile çıkartır.

• Çok pahalı diyip bi kitaba 10 tl vermeyipte 50 tl buna verenlerin ülkesi :)) Ya da böyle bişeydi.
  • Eğer %20 tasarruf ettirseydi bonu 50 tl'ye satmazlardı zaten. O değilde reklamı çok komik:
    -Evet efendim ilk yüz kişiye bedava variyoruz tanıtım amaçlı. Siz bunu kullanacaksınız tasarruf ettiğinizi göreceksiniz, sonra Ayşe'ye önereceksiniz Fatma'ya önereceksiniz Ahmet'e önereceksiniz. Onlarda alıp kullanacaklar ve tasarruf edecekler........... falan filan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.