quote:Orijinalden alıntı: quicksand Hadi iisiniz gene heycanlandırdınız milleti sonra gene lider oldunuz
quote:Orijinalden alıntı: lombi quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Konunun fail olmaması umuduyla... Fail olursa silersin olur biter, yapmayacağın şey sanki.
quote:Orijinalden alıntı: lombi quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Konunun fail olmaması umuduyla... Fail olursa silersin olur biter, yapmayacağın şey sanki. ss aldım
quote:Orijinalden alıntı: lombi quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Konunun fail olmaması umuduyla... Fail olursa silersin olur biter, yapmayacağın şey sanki.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador 10 Nisan 2011 Saat 21:00 Lider Fenerbahçe İnşallah hocam. Seyirciniz ve Baros olsa GS'nin yenilmesine ihtimal vermezdim. Geçen sene de yatar diyenelre cevap verdi GS. Ama Trabzonspor gerçekten şanslı. Bana puan kaybedecekmiş gibi gelmiyorlar.
Arkadaşlar durduk yere iftira atıyorsunuz cevap verilince adam değilsin diyor, hakaret ediyorsunuz. Konu silinmeyecektir her ne olursa olsun.