ya ben boşuna kasmıyım 68de bıraksam görevlerle 70 olurum heralde ;)
ben görevlerle 46 dan 48 e zor geçtim ...
ee party de kesince sayılıo mu?
sayılmıyosa int priest den dönerim
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
ee party de kesince sayılıo mu?
sayılmıyosa int priest den dönerim
Sayılıyor, hatta birisi bana Blood Dan kesermisin diye rica etti, party yaptık 2 miz, adama 30 tane kestim, bi takı alacaktı galiba ama unuttum şimdi...
bahaneyle bende exp kasmış oldum :)
Çok güzel bi çalışma tebrik ederim. EMEĞE SAYGI...
vay artık işe yaramayan canavarlarda işe yarayacak
gerçekten güzel harbiden herkeste shell olucak gibi gözüküyo uniqe lerde çok artıcak
deru apos troll göreleri ile grell goblin bouncer görewleri cok manyak emegin için tesekkürler
bu guardlar nerde? moradonda mı? nerden alcaz görevi
Cogu Kişi Oldukca Zorlanıcak Özellikle İngilizcesi İyi Olmayanlar
güzel çalışma
Haunga Warrior Hunt 240 haunga warrior avlayın, 6,7m ex kazanın
Ghost warrior Hunt 250 ghost warrior avlayın, 4,3m ex ve 10 tane transformation scroll kazanın
Hop goblin Hunt 250 hop goblin avlayın, 7m ex kazanın
Grey Orc Elimination 80 gray ozzy avlayın, mercenary ring ( unique bi yüzük) kazanın
Hell Hound Hunt 250 hell hound avlayın, 7,6m ex kazanın
Goblin bouncer Hunt 250 goblin bouncer avlayın, 4,8m ex kazanın
Lamia Hunt 250 lamia avlayın, 4,5m ex kazanın
Uruk Hai Wipe Out 250 uruk hai avlayın, 4,2m ex kazanın
Ancient Hunt 250 ancient avlayın, 4,25m ex kazanın
Yukardakilerin hepsini yaptım başka exp görevi kalmadı :(. Birde DTS görevi var 7m exp veriyor ama onu yapmak çok zor oldu 2 kişiydik ve slot çok büyük dts çok azdı koştura koştura bir hal oldum. Aynı zamanda hob goblin görevi yapacaklara bir önerim var. Hob goblin bir alan büyüsü atıyor ben 63 archeryim ve her seferinde bunu yiyiyorum. Bunu atmamasının tekniği ise hob goblinin dibine kadar girmek ve öyle attack yapmak! Sizde deneyin Warriorlar, Assasianlar, Priestler etrafında dönerseniz alan büyüsü atıyor dibine girin ve kıpırdamadan attack yapın. Ben tek başıma 1 saatte 250 tane kestim ve görevi yapacaksanız tek kesin derim. 72k exp veriyor tanesi ve sonradan verdiği 7m exp ile toplarsak 25m exp eder. Bence en iyi görev bu ...
quote:
Orjinalden alıntı: lion_heart_burak
walla iimiş görevler göründügü kadar kolaysa shell fiyatları dibe vurur ice age çıktıgında görevleri erken yapmayın 61+ lvl lerde yapınki bi işe yarasın yarım exp geliyo çünki
kafama bi konu takıldı civ civ lerde 30 apos felan kesmiş sayılırmı ki eger sayılırsa herkez yan char açar ve görevi yeniden yapar yada bu görev alınana yer mi biraz kazık bilgisi olan ?
Her LvL de alabileceğin görevler sınırlı. Sen civcivken gidip npc den 7m exp veren bir görev alamazsın. Gider 50exp veren görevi alırsın. Yani 60 lvl e verdiği görev farklı 1 lvl e verdiği görev farklı oluyor. Boşuna heveslenmeyin :) ...
lvl kasmak baya bi kolaylaşcağa benziyo.çok heyecanlandım
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
walla iimiş görevler göründügü kadar kolaysa shell fiyatları dibe vurur ice age çıktıgında görevleri erken yapmayın 61+ lvl lerde yapınki bi işe yarasın yarım exp geliyo çünki
kafama bi konu takıldı civ civ lerde 30 apos felan kesmiş sayılırmı ki eger sayılırsa herkez yan char açar ve görevi yeniden yapar yada bu görev alınana yer mi biraz kazık bilgisi olan ?
Her LvL de alabileceğin görevler sınırlı. Sen civcivken gidip npc den 7m exp veren bir görev alamazsın. Gider 50exp veren görevi alırsın. Yani 60 lvl e verdiği görev farklı 1 lvl e verdiği görev farklı oluyor. Boşuna heveslenmeyin :) ...
o kadar heveslendik niye bozuyon hevesimizi
zaten öle bişey olsa oyunu at çöpe her civ civ e shell düşünsenize
bu ne kadar görev böyle!GTA gibi olmuş oyun!HARİKA!!!!!!(Respect is Everything)
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
o kadar heveslendik niye bozuyon hevesimizi
zaten öle bişey olsa oyunu at çöpe her civ civ e shell düşünsenize
manyak olur eğer boyle olursa oyun
Çok zevkli olacak oyun
YÜZYILIN EN İYİ TOPIC lerinden biri MÜKEMMEL OLMUŞ
quote:
Orjinalden alıntı: wejder
valla süper yaw...1 haftada tüm görevleri bitircem...eğlenceli olcak gibi..