Binbaşı
09 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
402112 Gün Cezalı
356856 gün 2 s. 45 dk. kaldı
Gönderileri
uzun süredir torrent kullanıcısıyım ve herşey normal şekilde yüklenirken geçen gün bir anda dosya indirilmesi durdu silip tekrar yüklememe rağmen sorunu çözemedim sizce ne olabilir ...

Not : aşağıdaki yeşil olan thick simgesi kayboldu herhangi bir simge çıkmıyor ve sürekli DHT : 1nod güncelleniyor demekte

yardımcı olursanız sevinirim
beyler carnacta legionaire band nekadar eder bi bilginiz varmı ?
arkadaşlar uzun süre carnacta oynadıktan sonra charımızı satıp Edanada bi Char almaya karar verdik ve aldık benim merak ettiğim şey 80 lvl orc warrior 170k np ile hangi clanlara girebilir ilk5 mümkün olurmu olmazsa ilk 10 olurmu

bu arada charın adı MrKingBlade nasıl bilirsiniz

şu an ChampionsLeguae clanında sanırım yabancı bi clan benim için problem olmaz ama ortağım için olabilir bu yüzden clan arıyorum ^^

cevaplar için şimdiden teşekkürler...
başlıkta da belirttiğim gibi 78 lvl warior
+7 exp raptor
+7 chitin set
+3 görev kalkanı
takılar görevtakısı
innde 4.5 k soul
4 k hp pot
4-5 tane tp scroll sw scroll vs
exp Valkyrie set
pathos gloves bitmesine 1 ay var
charın 16 temmuz 2008 itibariyle 8 gün platin premiumu var
bütün ksn bilgileri mevcut

NOT: Askere gideceğim için satıyorum,char yüz yüze yada aracı yoluyla satılabilir (amaç 80 di ama nasip deilmiş)

iletişim : police68@windowslive.com yada burdan özel msj yoluyla ulaşabilirsiniz
tel:0 543 461 94 23
İl : Konya,İstanbul,ankara
charda np yok charın ismi İmAkhiilleus (ince human warior)
beyler ben şu anda zoom x5 adsl usb modem kullanıyorum evime yeni taşındım ve adsl imi bağlattım yanlız bir sorunum var ne zaman ev telefonunu açsam internette bir kopma oluyor ve telefonu kapattıktan 5 dakika sonra açılıyor ev telefonu telsiz telefon olarak kullanıyorum ve şu anda her odada denedim hala aynı sorun var ne olduğunu veya ne yapabileceğimi söylerseniz sevinirim
.
.
beyler şu resme bakarmısınız 2 gündür böle herkeste aynı sorun var.....

buda linq

ben neden bende g1 de diğerlerinde g3 görüorum onu anlamadım yardım ederseniz sevinirim....
beyler bunu sölemekten nefret ediyorum ama gireakonda oLanlar bana biraz yardım edebilirmi ben 60 tan düşürdüm charı skill ress i yaptım ama stat res yapamıyorum 11m para istiyor elimde 7 m kaldı reset için bi para toplasak nasıl oLur istediğiniz yorumu yapabilirsiniz zaten 1 2 saat sonra kendim şikayet edicem konuyu silinmesi için sadece forumdan yardım etmek isteyen çıkabilir dedi arkadaşım bende şansımı deneyeyim dedim 1 2 kişi 400 500k atsa yeterli olucak aslında lütfen yardım şu anda g2 de item satıorum onlardanda alabilrisiniz lütfen

nick:MrsDuffy hertürlü yorumu kabul edicem bunu demek cok acı ama grakonda ha diince para bulunmuyo son şans olarak burayı deniim dedim

genel bölümünde çıkmasa cok iyi olurdu aslında ama çıkıyor işte
Gırakonda 58 LvL orc asasinimi itemsiz olarak takas etmek istiyorum

özellikler
LvL:58
Irk:karus
np:9860/00
itemsiz
clan:yok

BURSA içinde gırakon veya akarada 58+ itemli priest yada np'li priest ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa özel msj yoluyla bana ulaşabilir....

NOT:Biraz acil oLarak

oyuna girince resminide koyarım
Hakkında
Forum İmzası:
Eletr'oth
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.029
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.190 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.