Şimdi Ara

Reign Of The Fire Drake Quest Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
755
Cevap
1
Favori
115.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Naboo

bnm de bi sorum war simdi ben 68 lvlım bunların hepsini yapabilecekmiyim yoksa 40 gorevi gbi mi gorevler

hepsini yapabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı:The_Wind

yaw bende bi sürü kekoon galibder bide kekoon armor var bunları ne yapıcaz yoksa hala görevi yok mu?

[blacksmith] heppa'da onlarla ilgili bi kaç görev var.

quote:

Orjinalden alıntı:PrEdAtoR20

bi sorum daha var alınan görevler geri nasıl iptal edilebilir yada iptal etme gibi bir imkan varmı?

Şu an için alınan görevler iptal edilemio.

quote:

Orjinalden alıntı:CaZiBe
    BİŞİ SORCAMM MESELA AVLADIGIMIZI NERDEN BİLCEKK

İÇİNDEN GARANTİ CIKAN Bİ İTEM FALAN MI OLCAK ANLAMADIM

Koskoca K2 o kadarını da bilsin yani di mi :)

• Hehehe mükemmel olmuş bakalım görev bitiminde verilen itemlerde değişiklik olacakmı apos deru chitin shell verecek he çok güzel hemde çok az sayıda kesilmesini istiyor bi başadıkmı zaten 500 den aşağı bırakmıyozki exp de değişme olmaz heralde çünki 70 lvl sınırı kalkacakmış 80 olacakmış + bir dünya yaratık var ya onlar çok delide beta serverında verdiği exp yi alamayız tabi bir Dark Knight kestim tek başıma 489k exp geldi yuh ama şunu söyliyim görevlerle daha bir zevkli olacak

Neyimiz Kurallara Uygun ki?

• ÜST KONUDAKI TUM GOREVLERIN YERINI ALABILIR.
    ++1
  • up
    Bider Eslant'ta Tabeth'den alinabilcek Doom Soldier, Gagoil, Brahman vs. görevleri var. Ama bunlari tek kesmeniz gerçekten çok zaman alacaği için tavsiyem arkadas grubu yada clanca yapin. Genelde ödülleri +15m xp falan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 19 Temmuz 2006; 12:33:21 >
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere test olayı bitince herşey silinicek.Fakat LVL ve Np düşücekmi bi bilginiz warmı? birde benden bişey belki farketmemişsinizdir ana char harici açtığınız yan charlardada 500 m oluo ve 60 lvl dan başlıo (bronze preler için) yani kafadan 60 lvl 3 charınız ve total 1,5 milyar paranız oluyor;)....Ne zmn biticek bu test mevzuu ? :D
    Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

63 lvlda CZ'de 100 karus/elmoradli kesmenize karşilik 20m xp veren bir görev var.
    Bider Eslant'ta Tabeth'den alinabilcek Doom Soldier, Gagoil, Brahman vs. görevleri var. Ama bunlari tek kesmeniz gerçekten çok zaman alacaği için tavsiyem arkadas grubu yada clanca yapin. Genelde ödülleri +15m xp falan oluyor.

Dün tek başıma Doom Soldier görevini aldım bir partye girdik 20 tane kestik sonra party dağıldı "ulan tek keseyim" dedim. 50 tane kadar kestiğimde felç geçrmek uzereydim ne ölmez şey onlar ya! Sanırım 250 tane kessem kesin komalık olurdum neyseki sonra party geldide 1 saatte kesttik hepsini ...

acaba usko fire drake olunca +1 shell fln vercek mi yine??
  • Bunlar ne ki WoWda mantıklı olan gorev yapmaktır gidip ex kasmak deil ama bu oyunda boyuna ex kas oyunun bi mantıgı kalmıyo ayrıca wowda gorevlerin haritaların bi mantıgı vardır ama bunda dogru durust harita yok ki hikaye mantıgı olsun gene de ii
    Nick:
    Level: 5x
    Np: 10k
  • bu avlamak kendin kapalı bir yerde kesmekmi yoksa parti halinde nromal yerinde kesmekmi

�� Welcome To Hell ��
  • ks yapsan bile oluo sadece o yaratığa dokun yeter

Orjinalden alıntı: onlyone

hunt gorevlerın de avlamak ıcın kesmek kutu almak gerekmıo ks yapsanda oluyo yanı canavar oldugunde dmg vuran herkes kesmıs sayılıyo

oh o zaman hep ks yapcam shell doldurcam hazır shellerim olcak hehe

• quote:

Orjinalden alıntı: nman

Bunlar ne ki WoWda mantıklı olan gorev yapmaktır gidip ex kasmak deil ama bu oyunda boyuna ex kas oyunun bi mantıgı kalmıyo ayrıca wowda gorevlerin haritaların bi mantıgı vardır ama bunda dogru durust harita yok ki hikaye mantıgı olsun gene de ii

ya senden baska kötü diyen varmı kasılcaz ne güzel yaa

• Hazır shellerim olcak diye sevinme.Unutmaki bu bi test server'ı.En fazla 2 hafta daha açık kalıcak.Gerçek server açıldığı zmn herşey silinicek.Ve ks ile olmıcak.şimdilik sadece deneyin görün diye war.Oyundaki hemen hemen herşey NPC'lerde mevcut.Bunun amacı ise sadece deneme yapmamız ve görevleri öğrenmemiz için.Collect(toplama) görevlerini NPC den alıp yapabilioruz zatem.Bu arada shell inide gidip 1 m karşılığında NPC den alabilirsin.
    Yalnız bi sorum war bilgi sahibi arklara.
    Herşeymi silinicek?(duyduğum kadarıyla drop itemler kalıcak ama ne kdr doğru?)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.