Hocam ben babamla dibine kadar açtım ama ortada bir tane sallanan kablo kaldı, onun yüzünden sonuna kadar tamamen açamadım. BIOS pili nerede belki de bu yüzden tespit edemedim. Monster bana kendisi ulaştı eski müşteri memnuniyeti açısından. Bu durumu kendilerine anlattım ve büyük ihtimal kir ve tozdandır dediler tabi hala gerçek sebebini bilmiyorum, gönderemedim daha. Sanırım 2 Temmuz'dan sonra gönderebileceğim. Beni arayan hanımefendi hala ücretsiz bakım hizmetinin geçerli olduğunu söyledi. Bakalım 3-4 hafta sonra onlar temizlemesine rağmen normal çalışmazsa sıkıntı başka bir yerdedir demektir. Eğer öyleyse ve (anakart vs.), fazla ücret çekerlerse sanırım hiç düzelttirmem bile, normal işler için çalışıyor (ofiş işleri, tarayıcı vs.). |
|
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F // Steam acc. |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Hızlı